Chlamydie léčba a vracení se

Anonymní
3.1.24 16:45

Chlamydie léčba a vracení se

Ahoj,
pléčba je na chlamydie 2-3 týdny? Opravdu?

Dale jsem se chtěla zeptat, vraceli se vám Chlamydie zpět i když jste třeba vyměnily partnera? Diky :D

A poslední dotaz, pokud už jste Chlamydie někdy měly, povedlo se vám otěhotnět pozdeji?

Příspěvek upraven 05.01.24 v 02:21

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
655
3.1.24 19:50
@Anonymní píše:
Ahoj,
přítel mi poslal zprávu od doktora, ze má Chlamydie už 3 měsíce a doktor mu to jen zapomněl zavolat. Já problémy nemám, ale i tak jsem volala na gyndu, ze bych se chtěla nechat otestovat. Doktorka mi řekla, ze mi da atb na slepo po telefonu na 3 dny 1 tableta denně a dobry a za měsíc si mám dat další 3 tablety. Přijde mi to jako blbost a zároveň všude ctu, ze léčba je tak 2-3 týdny.

Dale jsem se chtěla zeptat, vraceli se vám Chlamydie zpět i když jste třeba vyměnily partnera? Diky :D

A poslední dotaz, pokud už jste Chlamydie někdy měly, povedlo se vám otěhotnět pozdeji?
Řešila bych to pořádně s lékařem a hlavně i chlapa resit neřešitelne chlamydie pak můžou za to že žena nemůže otěhotnět
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
13.12.25 10:06

Našly mi 4 chlamydie v krvi našly mi podle jednoho gynekologa co sem měla dámy nezapomeňte gynekolog jde měnit až za 3 měsíce jakýkoliv doktor tak 3 měsíce poslouchate rady měla jsem gynekologa protože nechci mít problémy neřeknu jakýho pan gynekolog mě posílal na psychiatrii že nic není i na uro mě posílali někam pak mi odvodní doktorka od přítele řekla vy máte ale aktivní chlamydie teď už vím co tam dole to způsobovalo dostala jsem doxybene 200 mg podle nějakých odborných je to nejlepší volba co proniká do buněk pak po 8 měsících nebo tak nějak jsem se přihlásila k jeho doktorce přestěhovala začala jsem hledat doktory v nejmenovaným městě a super přístup konečně dala mi pak antibiotika říkala jsem obvodní že mám problémy dala mi na 20 dní to samý je to lepší lepší lepší a lepší teď mi ještě budou na uro měřit močovou trubici to způsobuje opakovaný záněty doktory bych neměnila v rámci toho že to mohl mít i její pacient tak nás vzala oba já prostě už byla tak vyčerpaná a ona ta předtím obvodní to je psychika a já jo jasně jasné jasné no takže tak je to hodně smutný a hodně ale hodně opory přeji těm co si tím procházejí to nepochopení a beznaděj snad se z toho dostanu dopředu hezky vánoce 4 jsem dobrala antibiotika s přítelem těch 20 ATB tak doufám že už výsledky budou v pohodě kdyz se něco řeší pozná se dobrý doktor. To je pravda snad jsem si už našla dobry takže mě léčí obvodní a nevadí mi to vzala to do svých rukou když vám řekne doktor že máte po infekci a doktorka aktivní…ach jo jsem už byla úplně zoufalá je tam zlepšení tak věřím v uzdravení antibiotika mě až na krk sednou a to mi doktorka dala něco na krk jak se říká dobrý lékař je nad zlato až v problémech se pozná ten pravý hezký den brzke vyléčení všem děkuji za každou radu ženy i muži ♥️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí