Kam chodíte na gynekologii v Pardubicích a jak jste spokojeny?

Anonymní
4.1.24 00:06

Kam chodíte na gynekologii v Pardubicích a jak jste spokojeny?

Zdravím všechny :dance: Ženy z Pardubic, kam prosím chodíte na gynekologii a jak jste spokojeny? :kytka:
Já chodím k jedné doktorce, se kterou nejsem spokojená, mám opakovaně problémy se záněty, které neřeší a našla mi i cystu na vaječníku, kterou následně vůbec neřešila a řekla mi jen, že doufá, že zmizí, ale už mě neobjednala na nějakou kontrolu za nějakou dobu, aby se přesvědčila. :think: Nevím, zda je to klasický přístup. Ale jsou o ní i poměrně špatné recenze, že plno věcí zanedbala.

Tak by mě zajímalo, kam chodíte vy a zda svého lékaře můžete doporučit. V Pardubicích je poměrně rozsáhlý výběr gynekologů, ale nechci šlápnout z jednoho bahna do druhého. :oops:
Chci přejít k lékaři nebo lékařce, u kterého budu vědět, že nic nepodcení, o to jak je daný lékař výřečný nebo ne, o to mi vůbec nejde. :P

Děkuji Vám za reakce :*
Anonym z důvodu citlivých informací.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14108
4.1.24 08:05

No, mám doktora Středu. Jsem u něj teda jen dva roky. Ale v zásadě jsem spokojená. Má web, takže se můžeš podívat, co vše nabízí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.24 15:02

@Flyingfrog Děkuji, podívám se.
Zakl.

• Citovat
  • Upravit
23.1.24 07:39

Rozhodně nedoporučuju MUDr. Filipovou (poliklinika Trnová).. sestřička je úžasná, skvělá, moc milá.. Dr. je taky jako člověk celkem sympatická a milá… ale jako lékař nevím, nevím.. dokud člověku nic není, chodí na prevenci, max. recept, tak ok :D… ale… po otěhotnění ji ani nezajímalo, jaké beru léky apod… kontroly byly taky celkem o ničem, má i dost starý ultrazvuk a prd bylo vidět…
dva roky zpět (podzim 2020) mi našli poslední stádium prekancerózy čípku, žádný info k tomu mi vůbec neřekla.. jen ať se objednám na zákrok..
a hlavně pak na to prděla i během těhotenství.. takže to dopadlo tak, že jsem měla obrovsky zjizvený čípek po provedené konizaci, porod nepostupoval, neotevírala jsem se kvůli té jizvě na čípku.. výsledkem bylo, že jsem málem na sále zůstala i s malou… dle nezávislých gynekologů jsem v mém případě měla mít od počátku těhotenství indikován císařský řez.. takže asi tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí