Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, prosím Vás, co pomohlo vaším dětem při vodnatých průjmech? Syn 19.měsíců prodělává nějakou střevní virózu (zítra by jsem měla vědět výsledky z čeho to je). Od včerejška ho trápí vodnaté průjmy, láduju ho mrkví s rýži, banánama, smectou, enterolem, černým čajem atd a nic nezabírá
. Díkybohu pije hodně, jí bez problémů, je veselý, hravý…jen ho trápí ty průjmy, už nevím jak to zastavit ![]()
Taky jsem byla z holkou v pátek u dětské, že zas měla průjem a dala mi HIDRASEC, že ji mám rozpouštět do pitá ráno a večer (je to takový šumák), jdu to zaklepat, od toho pátku průjem neměla, zítra máme jít k dětská na kotrolu, že brala výtěr na rozbor.
A musí ještě celý příští týden držet mléčnou dietu.
@Kelsey no já byla ve čtvrtek večer s ním na pohotovosti, protože i zvracel co snědl, hned v pátek ráno u dětské a všeci mi tvrdí hlavně jak pije, což je jasné aby nedošlo k dehydrataci, ale doporučená smecta, enterol ani ty banány nezabírají
.Syn už 2× měl noroviry, což bylo teda šílený, myslím, že ted to bude asi tak samo, jen ten průjem mě hodně znepokojuje…
@Pettule69 ![]()
zkus koupit ten šumák co jsem ti psala, je to ale novinka tak to nemusí mít všude v lékárně, holce taky nezabíral enterol navíc ho plivala
a tohle hezky vypije všechno
@Kelsey píše:
@Pettule69
zkus koupit ten šumák co jsem ti psala, je to ale novinka tak to nemusí mít všude v lékárně, holce taky nezabíral enterol navíc ho plivalaa tohle hezky vypije všechno
Dík moc, zkusím ![]()
Já dávám dětem Emulips Forte. Smecta, enterol-syn ani jedno nechtěl. A protože jedeme v bylinkách a toto je přírodní, tak jsem ráda, že to bezproblémů spolknou. Emulips forte pomáhá na více věcí a jednou z nich je právě i průjem. Jedny mám doma, můžu poslat.
Přeju, ať je vše brzo v pořádku.
Holky díky moc
díkybohu včera k večeru se malý už začal lepšit po smectě, což jsem neskutečně ráda, jsem z těch jeho nemocí už na nervy, těším se až bude zdravý, sotva začal podzim už se to s ním pěkně veze ![]()