Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Otázka je jasná, voní vám františky? Já to miluju. Jsem tím úplně nasáklá si myslím. Doma pouštím aspoň dva nebo tři denně. Mám takový ty malinký barevný. Nejradši mám ty klasický černý, musím je ještě někde sehnat.
V práci mám sedm kolegů a valná většina z nich to nesnáší. Pouštím je tam až když odejdou a stejně ráno nadávají, že to tam cítí (což je kec, vždycky vyvětrám než jdu domů
). A přijde mi, že to nikdo nemá rád. Mimo mojí rodiny, my na tom všichni ujíždíme.
Mně to strašně smrdí a rozhodně je to cítit i po vyvětrání.
Frantisky mi spis smrdi. Mamka naopak patri k tem, kterym to voni. Ja nesnesu skoro nic, vuni na WC, vonne tycinky, vonne svicky, jet vytahem s nekym, kdo pouzil parfem - ze vseho je mi divne od zaludku.
Myslím si, že smrdí. Ale popravdě úplně si v tuhle chvíli nedokážu vybavit, jaká je to opravdu vůně.
Mně to smrdí. Kluk ho prý přiveze až přijede na svátky ( schválně, ví, že mi to smrdí). Tak to poletí i s frantou ![]()
Ale co mi voní, to je prskavka
Františky mi nesmí domů, to je smrad! A navíc dusivý. Zato purpuru mám ráda.
@Hobitka píše: Více
Já to mám ráda, vůni na wc jak kterou, ale radši když to tam voní. Vonné tyčinky taky miluju, to je jak ten František. Svíčky vonný pálím furt, podle parfému poznám kdo jel výtahem nebo šel po chodbě. Mi se navaluje spíš z opačného spektra, když poznám, že jela sousedka, smrdutá.
Nicméně chápu, že pro někoho jsou intenzivní vůně nepříjemný, já mám ráda spíš jemnější. Než když někdo vysloveně VONÍ.
@micta píše: Více
Purpura je boží, ale ta jede jen na Štědrý den. Františci od začátku adventu. Prskavka je skvělá, to taky mám moc ráda.
Dneska nám borci řezali fričkou nějaký futra a taky jsem se toho nemohla nabažit. I když několikrát jsem slyšela, co že je to za smrad
mám tyhle smrádky fakt ráda.
Mám je ráda. Doma každý den aspoň 4 vypálím. Z mojí strany je mají rádi všichni. Kupujeme je v Německu přímo tam, kde je vyrábí a jsou super.
@Lil Kitkatt píše: Více
Ja to teda doma necítím, když večer dám Františka a další den odpo přijdu domů. Ale chápu, že pokud je někdo vysloveně citlivý, tak to cítit může.