Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já je mám ráda, ale je to opravdu silná vůně, do práce to nepatří. To se určitě pořádně nevyvětrá, někomu z toho může být i fakt zle.
@Liberalissima píše: Více
Jasný, taky to nějak moc nepálím, respektuju to. Měla jsem tam tři. A snažím se to vždycky vyvětrat úplně. Ale vždycky to poznají ![]()
@Azeretereza píše: Více
To se nedivím, je to okamžitě poznat. Přijde mi to od Tebe docela bezohledné.
@Lojzísek píše: VíceČteš že to vždycky vyvětràm? Bezohledný by bylo kdybych na to sr.ala a pouštěla to bez ohledu na to že to někomu vadí. Což nedělám.
Čtu, taky píšeš „nějak moc to nepálím“, a že je to kec, že to cítí, když přece vyvětráš. Já tvrdím, že to kec není, taky to okamžitě poznám a obtěžovalo by mne to. Do práce tohle podle mého nepatří, kór když Tvoji vášeň ostatní nesdílejí.
Ale tví kolegové to cítí i ráno. Taky moc nechápu, proč máš potřebu to pálit i v práci, když to tam ostatním smrdí
si to pal jen doma ne? A ne, nevyvětráš to. Podle mě, tím že to nejspíš čucháš od rána do večera, tak už to prostě necítíš.
Hele u sebe doma bych si je nepálila, ale nijak zvlášť mi ta vůně nevadí. Ale každopádně moje mamka je miluje! A v tomhle období si je pálí doma každý den. A i když větrá samozřejmě je to tam cítit tak nějak stále. Ono to zaleze do záclon, čalounění a koberců. A prostě trvá než to vyčichne úplně.
V práci bych to na tvém místě nepálila vůbec když to kolegům vadí. Ty to sice už necítíš. Protože to pálíš nonstop. Ale oni to prostě cítí. Takže nech si frantíky na doma a nemusíš řešit komu voní, nebo nevoní.
@Karinkas píše: Více
Já to neřeším kvůli nim, jen mě to inspirovalo k otázce ![]()
Taky je nemám ráda. Sice tu vůni přežijí ale doma to nechci! Je to moc silný a takový pro mě bez vůně. Radši si doma zapálim skořicovou svíčku nebo nějakou jinou vánoční ale Františka ne. Stejně to mám s purpurou. Jako jo, ono to k těm Vánocům patří a většinu roku to směsi jenom o těch vánocích takže se to přežít da, jak jsem psala.
@Lil Kitkatt píše: Více
Taky tak, jednou jsem koupila a nikdy víc. Ale co člověk, to názor.
Měla jsem je vždy ráda, ale přijde mi, že kvalita se hodně zhoršila. Mám sáček 15 ks a vypálila jsem dva. Hodně to kouří a vůně slabá. Už je asi nekoupím.
Tak třeba Tě naše reakce inspirují k zamyšlení, proč to nepálit v práci, a že námitky kolegů nemusí být „kec“.
Já je mám zařazené v kategorii „Smrdí jak bolavá noha“. Ale chápu, že někomu voní. Jen ten by měl zase chápat mě.
@Hanney7 píše: Více
Mě přijde, že ty malinký barevný voní pořád stejně a nekouří skoro vůbec. Ty černý ano. Tam bych taky řekla, že kvalita není jako když jsem byla dítě. Blbě to hoří.