VOŠ

Anonymní
10.12.20 22:08

VOŠ

Dobrý večer, jak se tu rozvinula diskuze o VOŠ a VŠ, tak bych rada věděla názor. Neptám se v tamté diskuzi, jiste by se dotaz ztratil… Chtěla bych studovat uměleckou školu, ale na 3 kola přijímacích zkoušek jsem se necítila, a tak jsem nepodala přihlášku, ale je tu možnost VOŠ ( kde je jen jedno kolo a hned řeknou ano/ne). Budu se hlásit i na VŠE, ekonomika mě baví a i mi celkem jde, ale láká mě i umění… Myslíte, že se vyplatí studovat uměleckou skolu? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10651
10.12.20 22:17
@Anonymní píše:
Dobrý večer, jak se tu rozvinula diskuze o VOŠ a VŠ, tak bych rada věděla názor. Neptám se v tamté diskuzi, jiste by se dotaz ztratil… Chtěla bych studovat uměleckou školu, ale na 3 kola přijímacích zkoušek jsem se necítila, a tak jsem nepodala přihlášku, ale je tu možnost VOŠ ( kde je jen jedno kolo a hned řeknou ano/ne). Budu se hlásit i na VŠE, ekonomika mě baví a i mi celkem jde, ale láká mě i umění… Myslíte, že se vyplatí studovat uměleckou skolu? :nevim:

jestli se vyplatí nebo ne, záleží jestli máš talent a jaké pak budeš mít uplatnění. Pro neznalého to z venčí vypadá, že studovat např. konzervatoř je blbost, ale pro zasvěceného to tak být nemusí a můžeš jít dělat cokoliv v umění. VSE není jen o ekonomice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze