VOŠ
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Anonymní
Napsat příspěvek
Reakce:
Velikost písma:
10.12.20 22:17
@Anonymní píše:
Dobrý večer, jak se tu rozvinula diskuze o VOŠ a VŠ, tak bych rada věděla názor. Neptám se v tamté diskuzi, jiste by se dotaz ztratil… Chtěla bych studovat uměleckou školu, ale na 3 kola přijímacích zkoušek jsem se necítila, a tak jsem nepodala přihlášku, ale je tu možnost VOŠ ( kde je jen jedno kolo a hned řeknou ano/ne). Budu se hlásit i na VŠE, ekonomika mě baví a i mi celkem jde, ale láká mě i umění… Myslíte, že se vyplatí studovat uměleckou skolu?
jestli se vyplatí nebo ne, záleží jestli máš talent a jaké pak budeš mít uplatnění. Pro neznalého to z venčí vypadá, že studovat např. konzervatoř je blbost, ale pro zasvěceného to tak být nemusí a můžeš jít dělat cokoliv v umění. VSE není jen o ekonomice.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý večer, jak se tu rozvinula diskuze o VOŠ a VŠ, tak bych rada věděla názor. Neptám se v tamté diskuzi, jiste by se dotaz ztratil… Chtěla bych studovat uměleckou školu, ale na 3 kola přijímacích zkoušek jsem se necítila, a tak jsem nepodala přihlášku, ale je tu možnost VOŠ ( kde je jen jedno kolo a hned řeknou ano/ne). Budu se hlásit i na VŠE, ekonomika mě baví a i mi celkem jde, ale láká mě i umění… Myslíte, že se vyplatí studovat uměleckou skolu?