VOŠ Prigo
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Zkušenost nemám, ale bez do toho.
Už jsi přemýšlela nad uplatněním?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prigo má relativně dobrou pověst.. měla jsem tam dítě a bylo to fajn..ale nakonec odchod, ta finanční stránka je drsná
ale já tedy využila jejich ms ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@g.sandova
Díky za odpověď
Jak jsem psala, tak by se mi líbila třeba fyzioterapie, práce v zoo nebo v záchranné stanici.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anonym.kq a odlovila's přímo už zaměstnavatele? Budoucí? Mohla bys i na veterine na recepci, na těch větších.
Mne se ten obor líbí, ja bych do toho šla, kdybych byla mladší. Já už bych nedá chemii, biochemie, fyziku, biofyziku atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anonym.kq píše:
@martina.se
Můžu se zeptat proč se rozhodla odejít?
Cena
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@g.sandova
Ne ještě jsem s žádným zaměstnavatelem nemluvila. Střední veterinu nemám, o tenhle obor jsem se začala víc zajímat až před pár měsíci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
Bohužel ti neporadím protože sem ja tom stejně jako ty ![]()
Byla jsem na přijímackach a upřímně dost mě zmátl ten psychologicky test co jsme psali místo motivačního pohovoru… Obor se mi ale líbí a také nemám střední veterinu. Mam sestřenku co na Prigu Olomouc studuje obor soc. práce. Podle ní to tam špatné není, učitelé jsou fajn akorát vzhledem k tomu ze je tam škola krátce, musí si člověk o vše říkat a všechno víceméně zařídit sám. Jo a školu mají třeba od 13 do 20 hod s velkýma pauzama mezi.
Jinak ja jsem ještě tenhle obor našla v Benešově u Prahy, kde určitě vypisou i druhé kolo. Tam to vypadá taky dobře.
A přijímačky upřímně úplně na jiné úrovni. Motivační pohovor zahrnující otázky kdoví na co a motivační dopis k přihlášce.
posílám ti odkaz: https://www.zemsbn.cz/…rni-asistent
Sama ale taky hodně tápu kam. Každá škola ma asi pro i proti no ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
VOŠ PRIGO: motivační pohovor
Ahoj,
chtěla bych se zeptat jak probíhá ten motivační pohovor. Celkem se bojím, že tam budou nějaké zapeklité otázky, protože v dopise, co přišel, to moc nerozvinuli. Takže kdyby měl někdo zkušenost nebo jeho blízký, tak si nějakého většího infa budu vážit.
Děkujiiii.
PS. Hlásím se na veterinu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@laura.l ahooj, taky se hlasim. Do jakého města jdeš? Dozvěděla si se nějaké info? Mně teda hlavně zarazil ten psychologicky test, jak píše @Krokotnice
O co šlo? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Info
@laura.l ahoj dělala v sobotu přijmacky. Jak to dopadlo? Já je taky dělala?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Info
Ahoj překvapily mě ty testy byly docela dlouhé a malý čas. Je bych chtěla vědět jak se tam jezdí na výuku v sobotu. Nevíte někdo? Prosím napište. A co angličtina jaká je těžká? Děkuji každé infio. 🙂
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Info
Ahoj překvapily mě ty testy byly docela dlouhé a malý čas. Je bych chtěla vědět jak se tam jezdí na výuku v sobotu. Nevíte někdo? Prosím napište. A co angličtina jaká je těžká? Děkuji každé infio. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Veterinářství dálkově Olomouc
Zdravím, mám za sebou první rok tohoto oboru dálkově v Olomouci a řeknu Vám je to divočina ![]()
Test biologie a, b,c, d a otázky na úrovni téměř základní školy (např. co mi utkvělo do teď: kdo nepatří mezi sudokopytníky?
)
Psychologický test místo zmiňovaného pohovoru, který ovšem dle mého nemá na výsledek přijetí žádný vliv (minimálně v tomto oboru). Zaměřeno na kreativitu, dovednosti, sociální cítění, finanční gramotnost, matematické a jazykové dovednosti,… takže možná spíš v těch ostatních oborech?
Když nemají naplněný obor, berou úplně všechny a je jedno jaký mají výsledek v obou testech.
Co se týká školy: je to takový trochu freestyle počínaje organizací celého studia až po konkrétní předměty, výuku a jednotlivé vyučující (tam záleží na koho natrefíte, ale pro představu jedna „učitelka“ se nám poprvé ukázala až v posledním bloku výuky na konci semestru
).
Chce to pevné nervy, ostré lokty a velkou trpělivost ![]()
Nedokážu zatím ani říct, jestli mi ta škola něco dá. To se teprve ukáže, zatím mi jen vzala prachy a nervy
![]()
PS: zdaleka se to zatím ani nepodobá tomu co slibují na jejich stránkách
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj
chtěla bych se zeptat na Váš názor na školu Prigo. Láká mě jejich obor veterinářství. Práce se zvířaty by mě v budoucnu moc bavila. Třeba fyzioterapie nebo práce v zoo,.. Škola se mi líbila hlavně z důvodu, že není od mého bydliště tak daleko a nabízí obor, který mě zajímá. V mém okolí není žádná VŠ, kde bych veterinu mohla studovat. Jediné mínus pro mě je, že je soukromá.
Jestli někdo o této škole taky přemýšlí nebo s ní má nějaké zkušenosti, budu moc ráda za radu.
Příspěvek upraven 28.12.22 v 12:26