VOŠ sociálně správní, možnost učit v MŠ?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
voš soc-správní, možnost učit v MŠ?
Ahoj, chci se zeptat jestli někdo nemáte zkušenost nebo byste nevěděli…
Chci jít letos na VOŠ sociálně správní, v jejím rámci budu mít ped. minimum. Přímo u ní je psaná možnost využití krom jiného i v dětských domovech,…
Je možné s touto školou jít případně pracovat i do MŠ?
Děkuju, zdravím! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
zalezi na reditelce…nekomu staci stredni umelecka..jinde pozaduji VS..nekde bude urcite vyhovovat i tahle ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kazdopadne chcou do skolky abys umela kreslit a hrat aspon na dva hudebni nastroje..klavir je zaklad ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mikitaa @LUaPE
Asi je to jak kde, co…
Malovak umím, hrát leda akordy na kytaru - kvůli klavíru jsem vypadla z VŠ (1.st.)…
Já jen že mě to do školky a k dětem stále táhne. Z téhle školy je spousta možností, jak se dětem věnovat, ale právě jsem myslela, jestli i v té školce by se dala využít… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ono nakonec spis nez skola chteji ty reditelky videt co umis…a myslim ze to ze nehrajes na zadnej hudebni nastroj by byl prvni a zasadni kamen urazu. a samozrejme minimalne pedagogicke minimum..pokud nemas stredni pajdak. proste nejaky pedagogicky vzdelani ac i minimalni chteji vsude. muzes studovat i pri praci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
asi mas pravdu, ja to tam zkousela jen jednou a rekli mi tohle
tak jsem to podruhe uz vzdala a ted jsem primo pracovnik v socialnich sluzbach
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, známá má taky VOŠku v tomhle oboru, do školky jako učitelku ji přjiali, ale tuším, že do cca pěti let si musí udělat Bc na pajdě. Jo a koukají na víc věcí, musela mít i třeba potvrzené od logopeda, že nemá vadu řeči.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bisonka
děkuju, tak uvidím, třeba šance je…
S těmahle potvrzeníma problém není. Když jsem chtěla studovat ped. pro 1. st., tak jsem měla potvrzeních snad milion odevšud… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
bude záležet na ředitelce. Ale - mám dojem, že i kdyby tě vzala, že budeš nekvalifikovaná - budeˇš o několik tříd níž než ostatní učitelky a nemudeš smět s dětma dělat nic vzdělávacího, jen si s nimi hrát a hlídat je a na tu dobu, co by se měly vzdělávat, tak tam bude muset být místo tebe někdo kvalifikovaný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bobi.verunka tak držím ![]()
Já dělala v tomhle oboru SŠ a pak mám bakáláře přímo na sociální práci a o MŠ jsem taky chvíli uvažovala, ale mě by tam stejně nevzali zrovna i kvůli vadě řeči. Ale dřív jsem dělala chůvu a to v hodně rodinách a nikomu moje ráčkování naštěstí nevadilo, ale je fakt, že to chápu ![]()
No a jinak, když máš ráda děti a nebudeš trvat přímo na MŠ, tak máš v rámci sociální práce dost příležitostí, kde se k dětem dostaneš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bisonka
No právě, já si myslím, že těch možností je tam víc.
Jde mi čistě o práci s dětma. Nevím přesně kam a jaký možnosti jsou, ale minimálně dětský domovy,… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bobi.verunka já byla v rámci školních praxí v několika neziskovkách, které se zaměřovali na týrané, zneužívané a zanedbávané děti. Převážně v Klokánku, ale i třeba v Dětském krizovém centru nebo Domě tří přání. Jako sociální pracovník nebudeš mít v podobných zařízeních přímo na starost péči o děti, ale i tak bude pořád tvoje práce souviset s dětmi
A na praxích jsem si jich užila až až ![]()
No a pokud by jsi chtěla pracovat přímo s dětmi, tak můžeš taky dělat chůvu
když budeš mít takovouhle školu a nějakou praxi s dětmi, tak není problém sehnat práci přes agneturu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit