UJEP - máte v plánu při RD?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
UJEP-máte v plánu při RD?
je tu někdo, kdo studuje, studoval, nebo chce studovat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
J
Ja mam poslane prihlasky na VŠ a jsem ve 14 tydnu tehu:-) jeste jsem se tedy nezacala ucit,ale rada bych se dostala:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám za sebou PF, s dítětem bych to nikdy nedala, náročnost maximální, státnice peklo, učila jsem se permanentně 6 měsíců v kuse. Pak mi vedoucí katedry řekla, že jsou tvrdší než v Praze a to proto, aby se o nich neříkalo, že je to provinční škola a dávačka
- Citovat
- Upravit
Ja do hradce na pedak:-) Dala jsem si to dalkove,mam hodneho muze,tak verim,ze to nejako zvladnu..A urcite bych nebyla prvni,ani posledni:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Mám za sebou PF, s dítětem bych to nikdy nedala, náročnost maximální, státnice peklo, učila jsem se permanentně 6 měsíců v kuse. Pak mi vedoucí katedry řekla, že jsou tvrdší než v Praze a to proto, aby se o nich neříkalo, že je to provinční škola a dávačka
No tomu bych věřila - třeba historie a jazyky Ostrava, Opava - taky peklo ![]()
- Citovat
- Upravit
tak mě jde spíš o tu sociální pedagogiku atd. potřebuji informace, zda do toho jít nebo ne Ujep ústí nad labem nejlépe
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přijímačky na Regionální rozvoj
Dobrý den. Jsem 32 letý chlap, který se chystá na kombinovanou formu studia regionální rozvoj na UJEP. Zajímalo by mě, jak je náročný všeobecný test a jaké jsou tam asi otázky. Na co se připravit, jaká literatura atd. Prosím Vás o jakoukoliv informaci. Zatím děkuji a mějte se pěkně. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, studuju dalkove socialne pedagogickou asistenci na Ujepu, scio testy jsem delala v sedmem mesici tehu a do skoly jsem nastoupila kdyz byly dceri 4 mesice. Da se to zvladnout, jak casove- vyuka jen v sobotu, tak i objemove uceni. Takze se toho lidi nebojte ![]()
- Citovat
- Upravit
@Mischa29 píše:
Ahoj, studuju dalkove socialne pedagogickou asistenci na Ujepu, scio testy jsem delala v sedmem mesici tehu a do skoly jsem nastoupila kdyz byly dceri 4 mesice. Da se to zvladnout, jak casove- vyuka jen v sobotu, tak i objemove uceni. Takze se toho lidi nebojte
Muzu se zeptat s jakym percentilem vas vzali? ted jsem delala scio…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@letec1222 já studuji denní formu regionální rozvoj a v příjmačkách je opravdu toho hodně. Testy kolujou tak stačí sehnat, já už je bohužel nemám, ale brnkačka to bohužel není. Dneska začali státní bakalářský zkoušky a vyházeli 10 lidí a 4 to dali.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, já mám dvě malé děti a dostala jsem se na UJEP Pedagogika volného času kombinovaná forma, takže od září začínám, jdete tam někdo taky?
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, dneska mi to prislo, vzaali me na kombinovanou formu studi, socialne pedgogicka asistence ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Domcus1 gratuluju
, třeba se tam potkáme, i když každá jiný obor.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit