UJEP - máte v plánu při RD?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
232
26.6.13 08:44

:-) @Domcus1 a odkud jsi? Přímo z Ústí? Budu ráda, když si budeš chtít vyměnit kontakty :-) a potkáme se na zápisu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
26.6.13 08:49

Jj primo z usti, ze skalky…no klidne, mas fb?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
26.6.13 08:50

@marsulinka budeme tam s kamaradkou pe ji taky vzali, jsem rada ze nejdu sama, protoze bych byla zmatena jak lesni vcela :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
26.6.13 08:54

JO jo, FB mám: https://www.facebook.com/….vlckova.180
no jsem na sebe zvědavá, hlavně tam mám i plavání a atletiku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
26.6.13 08:55

@marsulinka ja vim, proto jsem nesla, ale to plavani a atletiku budiz, m neni to prej tak tezky, ale zpev a hra na nasstroj :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
26.6.13 08:55

Já jsem od Benešova až :-), to je fajn, že se dostala kamarádka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
26.6.13 09:00

Já právě solově zpívám, tak to snad zvládám. Plavu ráda, ale já a šipka, bojíms se po hlavě, takže budu muset trénovat bléééééé :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
26.6.13 09:08

@marsulinka :D to asi jo, pe prvni co se skace je sipka, to by koukali kdybys skocila kufr :DDDDDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3987
27.6.13 11:46

Ahoj holky, taky jsem se dostala, ale na 1.stupeň, takže se potkáme taky určitě :)
A marsulinko, já a tělocvik je celkově děs, ale and by to podle vyprávění nemělo být nic hrozného :D Jinak já jsem taky spíš hudebně založená-od 4 let ve sborech a na klavír jsem hrála 3 roky, ale už neumim lautr nic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
27.6.13 16:45

@Ewista Ahojky, tak to taky moc gratuluju. No budeme doufat, že to všechny nějak zmákneme, když nejde o život jde o…, víte jak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3987
28.6.13 11:46

No, holky, včera jsem se bavila s kolegyní z práce, teď skončila prvák na 1.st.ZŠ a co mi povídala o těláku, děs…já a tělák fakt nejdeme dohromady a docela mě vystrašila s nárokama..pokud by to bylo tak, že bysme měli ty samý kantory, tak se ani nemusím zapisovat do prváku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
28.6.13 11:50

@Ewista třeba to nebude tak horký, každej to snáší jinak, třeba nebudou stejný profesoři :-), zatím se snažme myslet pozitivně, já mám vítr z plavání, teda z šipky, že se ani neodrazím :-D. Ale co, snad to nějak dáme. A odkud jsi, taky Ústí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3987
28.6.13 12:05

@marsulinka Nene,z Budyně nad Ohří-od Roudnice nad Labem…No, zapíšu se určitě, ale uvidíme..já jsem fakt antitalent :roll: Hudebka v pohodě, výtvarka taky, ale tělák jsem měla za dva nebo trojku z milosti, jinak jedničky, dvojky z ostatních předmětů…moje pojetí šplhu vypadá tak, že se pověsím na tyč, maximálně vydržím pár vteřin a slezu :mrgreen: Běh vůbec-na ZŠ i SŠ jsem neběhala kvůli silný alergii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
28.6.13 12:32

@Ewista Koukám, že jsme tu všechny, tak nějak odjinud. Já jsem z Týnce nad Sázavou na Benešovsku. Já nejsem taky žádnej sportovní přeborník :-D. Uvidíš, jak to půjde, pak si poreferujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3987
30.6.13 11:23

@marsulinka Pokud budou požadavky jak jsem slyšela, tak to daleko nedotáhnu..ach jo…proč musí být požadavky na téhle škole pro učitelku na 1.stupni tak přehnané :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze