UJEP - máte v plánu při RD?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Domcus1 a odkud jsi? Přímo z Ústí? Budu ráda, když si budeš chtít vyměnit kontakty
a potkáme se na zápisu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marsulinka budeme tam s kamaradkou pe ji taky vzali, jsem rada ze nejdu sama, protoze bych byla zmatena jak lesni vcela ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
JO jo, FB mám: https://www.facebook.com/….vlckova.180
no jsem na sebe zvědavá, hlavně tam mám i plavání a atletiku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marsulinka ja vim, proto jsem nesla, ale to plavani a atletiku budiz, m neni to prej tak tezky, ale zpev a hra na nasstroj ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem od Benešova až
, to je fajn, že se dostala kamarádka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já právě solově zpívám, tak to snad zvládám. Plavu ráda, ale já a šipka, bojíms se po hlavě, takže budu muset trénovat bléééééé ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marsulinka
to asi jo, pe prvni co se skace je sipka, to by koukali kdybys skocila kufr ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, taky jsem se dostala, ale na 1.stupeň, takže se potkáme taky určitě ![]()
A marsulinko, já a tělocvik je celkově děs, ale and by to podle vyprávění nemělo být nic hrozného
Jinak já jsem taky spíš hudebně založená-od 4 let ve sborech a na klavír jsem hrála 3 roky, ale už neumim lautr nic ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ewista Ahojky, tak to taky moc gratuluju. No budeme doufat, že to všechny nějak zmákneme, když nejde o život jde o…, víte jak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, holky, včera jsem se bavila s kolegyní z práce, teď skončila prvák na 1.st.ZŠ a co mi povídala o těláku, děs…já a tělák fakt nejdeme dohromady a docela mě vystrašila s nárokama..pokud by to bylo tak, že bysme měli ty samý kantory, tak se ani nemusím zapisovat do prváku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ewista třeba to nebude tak horký, každej to snáší jinak, třeba nebudou stejný profesoři
, zatím se snažme myslet pozitivně, já mám vítr z plavání, teda z šipky, že se ani neodrazím
. Ale co, snad to nějak dáme. A odkud jsi, taky Ústí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marsulinka Nene,z Budyně nad Ohří-od Roudnice nad Labem…No, zapíšu se určitě, ale uvidíme..já jsem fakt antitalent
Hudebka v pohodě, výtvarka taky, ale tělák jsem měla za dva nebo trojku z milosti, jinak jedničky, dvojky z ostatních předmětů…moje pojetí šplhu vypadá tak, že se pověsím na tyč, maximálně vydržím pár vteřin a slezu
Běh vůbec-na ZŠ i SŠ jsem neběhala kvůli silný alergii
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ewista Koukám, že jsme tu všechny, tak nějak odjinud. Já jsem z Týnce nad Sázavou na Benešovsku. Já nejsem taky žádnej sportovní přeborník
. Uvidíš, jak to půjde, pak si poreferujeme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marsulinka Pokud budou požadavky jak jsem slyšela, tak to daleko nedotáhnu..ach jo…proč musí být požadavky na téhle škole pro učitelku na 1.stupni tak přehnané ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit