Vozík za kolo Infantastic

50725
24.8.09 23:47

Vozík za kolo Infantastic

Máte / znáte někdo tento vozík? Líbí se mi, že je odpružený a hlavně levný, ale zas jestli to není už moc podezřelé? :lol:
 http://www.aukro.cz/…pruzeny.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2588
25.8.09 10:13

Ahoj. Podle odkazu to je Jogger. My ho máme a jsme s ním spokojení. Zatím dceru vozíme v přidělané autosedačce, ale brzo jí vyndáme a bude jezdit jen tak. Je v něm spokojená a protože je pro dvě děti, tak tam má spoustu místa. My jsme si ho teď na léto trochu odstrojili, aby byl co nejlehčí za kolo. Jde hrozně jednoduše rozložit. Kupovali jsme nový za 3,5 tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
25.8.09 20:24

Ahojky a můžu se zeptat souky jak je to jakoby s větším dítětem? Scháním pro 3 letou na převoz do školky. Na živo jsem ho nikde neviděla a cena je fakt dobrá. Díky Majka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2588
26.8.09 18:23

Vozík je do 25 kg. Myslím, že i 3 leté dítě by v něm mohlo docela pohodlně jezdit. Bude mít asi trošku víc pokrčené nohy, ale jinak si myslím, že az to mělo být v poho. Škoda, že o víkendu nepřijede synovec. Hned bych to vyzkoušela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2588
26.8.09 18:23

Vozík je do 25 kg. Myslím, že i 3 leté dítě by v něm mohlo docela pohodlně jezdit. Bude mít asi trošku víc pokrčené nohy, ale jinak si myslím, že az to mělo být v poho. Škoda, že o víkendu nepřijede synovec. Hned bych to vyzkoušela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
26.8.09 21:01

No to je škoda, nejlépe bych potřebovala i foto..... pořát o tom dumám a nevím. Do školky budem jezdit celoročně kolem tak se mi toto zdá jako dobré řešení. A neměla by si v okolí nějaké jiné větší dítko???? Já vím otravuju… Majka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2588
26.8.09 21:12

Bohužel v okolí žádné dítě kolem tří let nemám. Buď moc velké 13 let a výš, nebo naopak moc malé. Fotky klidně dodám, ale až po víkendu. Teď píšu z mobilu a na počítači budu až v neděli. Zkusím tam dceru dát bez sedačky a vyfotit. Aspoň pro nějakou představu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.9.09 13:40

vozik

Hele a neznáte někdo web výrobce. Má to být infantastic, ale ne a ne nic vygooglit :(
Jinak cena i odpružení se mi také líbí, ale je mi divné, že se k němu na internetu nehlásí žádný výrobce či dovozce. Tak čuju zradu typu pašung z Číny :( Pokud máte nějaké info, budu rád.

• Citovat
  • Upravit
kocky
22.2.10 13:37

jogger

zde je link nemeckeho prodejce
http://www.jago24.de/…%EDk+za+kolo

• Citovat
  • Upravit
Marky75
25.2.10 16:08

Ale to je vozík pro převoz psů… :-)

• Citovat
  • Upravit
Marky75
25.2.10 16:10

A ba néé, dole je i ten jogger :oops:

• Citovat
  • Upravit
kocky
25.2.10 22:55

jogger

spravne.a dejte prosim vedet jestli jste vozik objednali od nemeckeho dodavatele a prislo vse v poradku.
jinak zde je cesky dodavatel pro ty co nechteji riskovat platbu do zahranici.
 http://ld-styl.mimishop.cz/detail.php?…

• Citovat
  • Upravit
danussee
4.3.10 20:57

máme ho

Ahoj, my tento vozík máme. Cena odpovídá kvalitě, takže nečekejte zázraky. Než jsme vozík koupili, tak jsem měla na vyzkoušení půjčený Croozer a samozřejmě je lepší. Infantastac tak trochu cinká, rachtá apod. Museli jsem si ho také trochu upravit, např. nástavec, který se přidělává na kolo jsme okopírovali z Croozru a vyrobili si ho sami. Jinak co se týká pohodlí dítěte, tak v Croozru je jakoby zapadlé, kdežto v Infant. sedí jakoby na lavici. Sedátko je rovné, takže dítě klouže dolů. Navíc je sedátko výše od podlahy takže dítě nedosáhne na hračky, které mu upadnou (narozdíl od Croozru, kde dítě dosáhne takřka všude). Náš Dominik začal jezdit ve vozíku v 1,5 roce a už byl natolik rozumný, že když jsem na něj zakřičela, at se posadí rovně, tak to udělal. Nevýhodou vozíku (a to všech) je spaní. Takže to jsme vyřešili (jako většina) obložením dítěte polštáři. Dítě leží jakoby bokem. Ale stále je na dítě lepší pohled, než když se mu kymácí hlavička v cyklosedačce.
Závěrem - já jsem s vozíkem spokojená. Absolvovali jsme s ním i tůry kolem Třeboně a obstál v lesích i na polních cestách. Řekla bych to asi takto - pokud jste rekreační cyklisté tak vám tento vozík postačí bohatě.

• Citovat
  • Upravit
Tomas77
4.4.10 17:54

Infantastic

Ahoj, jsou to tři dny co jsem přes aukro zakoupený vozík Jogger (Infantastic) přebral od zásilkové služby. Montáž je opravdu snadná a rychlá. Jelikož máme malou holčičku (6měsíců) a sedadlo nevypadá příliš pohodlně udělali jsme dovnitř z 2kusů PUR pěny čaloun - což se osvědčilo, dcerka během první jízdy po cca. 5minutách usla. Co je ovšem zásadní konstrukční problém (pokud někdo má řešení rád ocením jakoukoli radu) je upínání vozíku ke kolu. Toto je řešeno objímkou na rám, přičemž tvůrce maličko pozapomněl změřit průměr a už vůbec neřešil důsledky pootočení masivní objímky. Během našeho 20 minutového výletu se objímka pootočila celkem 3×, pokaždé to znamenalo okamžité zastavení zadního kola (mezi rámem a výpletem je menší vzdálenost, než je rozměr objímky-přičemž došlo k celkem brutálnímu poškrábání rámu) a napotřetí mi to utrhlo 2 špice. Momentálně jsem problém vyřešil kouskem plechu, který jsem připevnil jednostranně k objímce a vložil pod rychloupínák kola. Všechny čerstvé majitele bych rád varoval: bez úpravy jde opravdu o velmi nebezpečnou záležitost.

• Citovat
  • Upravit
Tomas77
4.4.10 18:00

Infantasic

…připojuji fotku čalounění

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat