Vozík za kolo Infantastic
- Fotoalbum (31)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Vozik
Ahoj,
radi by sme si kupili tento vozik ale nevieme ho nikde najst ani na stranke vyrobcu
. Neviete ci ho uz prestal ponukat? Pripadne prosim poradte ineho predajcu.
Dakujem.
- Citovat
- Upravit
Odkaz:
http://ld-styl.mimishop.cz/detail.php?…
Nebo potom Aukro zadat vozík za kolo a vyjede jich moooc jen si vybrat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jogger 2011
Dobrý den, ráda bych věděla zda ten nový model 2011 má ty problémy s upínáním ke kolu - poškrábání laku an kole, plastové těsnění, zda nebude problém přidělat jak na úzký tak široký rám kola. Moc díky
- Citovat
- Upravit
Upínání je bez problémů, stejně jako celý vozík. Můžeme doporučit. Bez problémů jsme do něj upevnili autosedačku a takto jej provozovali na rakouskych cyklostezkach.
- Citovat
- Upravit
pár postřehů
Já to mám a tahal jsem v tom vloni roční dvojčata. Dá se říct že za málo peněz poměrně hodně muziky, leč má to mouchy ve stylu DODO (dodělej doma)
.
Především bych to nekupoval přes zásilkovku ale chtěl vidět - jedno kolo totiž mělo jiný ložiska kterejma jaksi neprošla osa. Správný ložiska šly koupit ale dalo to lehce shánění.
Zmíněné uchycení ke kolu je poněkud doprasené - nikoli vlastní kloub kdy kolo padne a vozík zůstane stát ale utahovací matice. Já to při první zkoušce po utažení matice zkusil ostřejc zabrzdit a „natáh“ jsem sponu na jistícím „psím obojku“ neb objímka ujela dopředu po vidlici. Tak jsem koupil obyčejnou křídlatou matku v Bauhause, podložím to gumou a utáhnu kombinačkama „na fest“ který stejně vozím s sebou. Jištěný to pak bylo omotaným lankem. Po těchto úpravách spokojenost a celkem žádný opravy a to i při jízdě po různejch nevalnejch cestách.
- Citovat
- Upravit
Chtěla bych si |„joggra“ objednat z Německa, nemáte někdo tip na nějaký internetový obchod? Zkoušela jsem Amazon, ale ti posílají balíky jen do 3Okg ![]()
Díky moc za rady:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jogger a vajíčko
prosím poradí mi někdo jestli se dá do vozíku Jogger připevnit vajíčko do 13kg? Někde uvádějí, že se tam dá dát jen sedačka pro batolata a nejsem si jistá jestli to není jen na ty 9-tikilové? Děkuju moc za radu
- Citovat
- Upravit
Vajíčko se tam připevnit dá. Řešili jsem to tak, že jsme sundali zadní stěnu (opěradlo), vajíčko usadili na sedátko a připevnili popruhy (koupené plastové spony-trojuzbec a metráž popruhu)k rámu vozíku ze čtyř stran. vajíčko bylo naklopené podobně jako v autě a mrňous krásně spinkal. foto bohužel nemám
- Citovat
- Upravit
clona proti prachu
Mně se osvědčila dvakrát přeložená záclona s hustým vzorem. Bylo to vzdušné, ale po prachu v sedačce ani památky.
- Citovat
- Upravit
Nevyváženost vozíku
Dneska nám přišel tenhle jogger. Montáž proběhla celkem v pohode a vozík vzhledově vypadá dobře. Jen máme problém s jeho nevyvazenosti - základní se dozadu - když ho máme jako kočárek. Myslím si, ze to bude celkem problém na bruslích, protože když se opru o rukojeť okamžitě vozík padá dozadu
Mate někdo stejny problém, co s tím ![]()
Díky za info ![]()
- Citovat
- Upravit
Chtela jsem se zeptat, zda ma nekdo zkušenost s rozlozenim voziku. Konkretne s kolama. Nechtela bych to nejak pacit, ale nejde to. Je na to nejaka finta?
Dekuji ![]()
![]()
- Citovat
- Upravit
autosedacka
Ahoj podarilo sa ti dat autosedacku do vozika? lebo som tu videla viacej fotiek kde je vo voziku vajicko ale moj 9 mesacny syn ma uz vyse 12 kg tak uz je vo vacsej autosedacke a chceme kupit vozik ale neviem ci sa tam taka autosedacka zmesti? dakujem za radu
- Citovat
- Upravit
Ahoj nemas nahodou foto ako ste upevnili autosedacku do vozika? dakujem
- Citovat
- Upravit
Dobry den zakoupily jsme v aukru tento vozik ale nema predni kolo ani tycchtela bych se zepta jestli se to da sehnat dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nebylo by pár fotek toho kovového zajištění kol?