VP Consult s.r.o.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
3.9.13 13:37

Lidi, lidi, nikdy nepochopím, proč jakožto už zadlužení platíte nehorázné peníze těmhle šejdířským firmám za „oddlužení“! Existují BEZPLATNÉ sociální služby a občanská sdružení (poradny při finanční tísni, občanské poradny, terénní programy). Problém je jediný - nemažou lidem med kolem huby, neslibují nesplnitelné… Naopak oddlužovací draze placené firmy naslibují hory doly a umazání dluhů i člověku, u něhož je to nereálné. Tento dlužník si pak nezřídka vezme další půjčku, aby „svého“ finančního poradce ještě zaplatil. Ve většině případů dostane za několik tisíc nekvalitně zpracované dokumenty, které soudem neprojdou přinejlepším pro formální chyby, ještě častěji však pro nepřípustnost (nesplnění podmínek) oddlužení.

Prosím, uvažujte a věřte sociálním službám! ;)

• Citovat
  • Upravit
Elessar
3.9.13 13:39
@martina.se píše:
chudáčku, všichni závidí, že.. ale ty podvedený lidi, to jsou strašný bestie.. člověče, jdi se léčit.
:pankac:
  • Citovat
  • Upravit
72725
3.9.13 13:40
@Anonymní píše:
Lidi, lidi, nikdy nepochopím, proč jakožto už zadlužení platíte nehorázné peníze těmhle šejdířským firmám za „oddlužení“! Existují BEZPLATNÉ sociální služby a občanská sdružení (poradny při finanční tísni, občanské poradny, terénní programy). Problém je jediný - nemažou lidem med kolem huby, neslibují nesplnitelné… Naopak oddlužovací draze placené firmy naslibují hory doly a umazání dluhů i člověku, u něhož je to nereálné. Tento dlužník si pak nezřídka vezme další půjčku, aby „svého“ finančního poradce ještě zaplatil. Ve většině případů dostane za několik tisíc nekvalitně zpracované dokumenty, které soudem neprojdou přinejlepším pro formální chyby, ještě častěji však pro nepřípustnost (nesplnění podmínek) oddlužení.Prosím, uvažujte a věřte sociálním službám! ;)

tak nějak.. jenže lidi jsou hloupý a maj pocit, že když vidí plakát, kde je napsáno, že vše vyřídí za ně, že je to lepší.. kdyby zašli do bezplatné poradny, tak pro to musí něco udělat, že :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
3.9.13 13:53
@martina.se píše:
chudáčku, všichni závidí, že.. ale ty podvedený lidi, to jsou strašný bestie.. člověče, jdi se léčit.

Dítě, žádní lidé nebyly podvedeni. My máme veškeré doklady a nevíš o tem vůbec nic. Tak se lakavě neozývejani nereaguj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
klientka VPConsult
3.9.13 13:54

reakce na smazání příspěvku

Koukám že tady se kladné reakce nenosí, že jsou hned mazány, to mě vážně mrzí…

• Citovat
  • Upravit
6
3.9.13 13:56
@martina.se píše:
tak nějak.. jenže lidi jsou hloupý a maj pocit, že když vidí plakát, kde je napsáno, že vše vyřídí za ně, že je to lepší.. kdyby zašli do bezplatné poradny, tak pro to musí něco udělat, že :zed:

Jo a to my dokážeme, nevíš o tem vůbec nic a máš pravdu lidé jsou hloupý a nerozumí tomu. Je zbytečné se tady s někým o tem bavit. Kdo nás nezná nepochopí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
3.9.13 13:58
@klientka VPConsult píše:
Koukám že tady se kladné reakce nenosí, že jsou hned mazány, to mě vážně mrzí…

Jo je to tu zbytečné s těmi lidmi komunikovat naprosto. Protože vidí jen podvodníky. Ale člověk který prosí o pomoc tak admini se začnou vymlouvat. Nakašlat na celou diskuzi i s tématy, člověk se tu akorát rozčílí a nic nevyřeší a jen to zhorší. Končím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
3.9.13 13:59
@Acinore píše: :pankac:

Křivda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.13 14:12

Nechte děcka ať se pobaví

• Citovat
  • Upravit
72725
3.9.13 15:21
@Pes Filip píše:
Dítě, žádní lidé nebyly podvedeni. My máme veškeré doklady a nevíš o tem vůbec nic. Tak se lakavě neozývejani nereaguj.

och, už se bojím.. jak víš, že mezi ně nepatřím, e? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
14.12.13 15:35

Chtěla bych se zeptat jaké skušenosti máte s panem Pavlíčkem. Jeden člověk dal muj kontakt panu Pavlíčkovi aby mi pomohl z dluhama.dny spátky jsem mu dávala zálohu 2tisíce ustřižek o zaplacení mi dal. Dokonce mi domluvil práci aby mě styma dluhama moh pomoct, ale ted jsem tady našla vaše příspěvky a nevím cosi mám otom myslet coje všechno pravda jestli je podvodník nebo jestli dokáže fakt lidem kteří jsou natom špatně pomoct. Prosím mohli bytemi poradit. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
30.7.15 18:22

Pavlíček

Dobrý den chtěla bych Vás poprosit našeho rodiného příslušníka pan Pavlíček obral o peníze a nic neudělal. A teď hledáme lidi kteří tomuto darebákovi naletěli. Jsme rozhodnutí, že na něj podáme trestní oznámení ale musí nás být víc. Snad se nás najde víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
24.2.17 20:17

Pavlíček - Trestní oznámení

Zdravím, jsem rád, že nejsem jediný! Proto Vás vyzývám ozvěte se mi do zprávy, kdo máte zkušeností s tímto hajzlem. Mě obral o hodně peněz zase v jeho dalším podvodu.

Od loňska jsem to předal advokátní kanceláři, podali jsme na něj trestní oznámení a ostatní příslušné věci, neserte se sním! Teď vyplývá na povrch že podvedených lidí je daleko víc, tak pojďme toho zmrda poslat sedět!!! Napiště mi, kdo měl také tu čest…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
24.2.17 20:23
@klm píše:
Potvrzuji, jedna se o podvodnika, ale uz vetsiho kalibru, ma na triku zhruba tak 40 mil. Kc za svou „karieru“. Dluhy zacal delat uz po revoluci, kdy jej pro alkohol a kazenske prohresky vyrazili od policie (jak osobni tak z podnikani), sem tam mozna neco vrati, ale vzdy mozna tak 1/10 dluzne castky. Pozor na nej, je to „pohadkar“, ma dobre presvedcovaci schopnosti. Kuriozni na tomto clovekovi je to, ze nyni funguje jako „certifikovany poradce pro oddluzeni“ spolecnosti Abivia. Ten certifikat mu zrejme vystavili v nejblizsi trafice…Je to odbornk na slovo vzaty, ale spise na to jak penize nevratit, zproneverit, nekoho podvest, muzete sesami podivat, kam privedl firmy ve kterych pusobil…V Urcitou dobu mu bylo Uherskohradistsko dost male, slovy klasika „horela mu koudelka“, ale nyni se zde opet pohybuje, prave pod hlavickou Abivie. Presto, ze zejmena tady v okrese ma nepratel hodne, stale sis s nim nikdo neudelal poradek.

Zdravím, díky za pestré info, můžu se zeptat na pár věcí třeba po emailu? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová