Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím všechny, znáte firmu nebo něco o ní víte VP Consult s. r.o? (nevim kde všude by měla mít pobočky, ale píšu o konkrétní v Uherském Hradišti) měla by se zabývat osobním bankrotem, figuruje v ní p. Pavlíček???Díky
https://or.justice.cz/…ik-rozsirene najdeš info. Pavlíček je jednatelem, figuruje i v jiných firmách.
Děkuji, ale moc mi to nepomohlo, potřebuju jestli se najde nějaký člověk co s touto firmou má nějaké zkušenosti a tak…
P. Pavlicek je podvodnij okradl me 6000kc kdyz jsem po nem chtel insolvenci dal jsem mu zalohu 6000kc a pak me rekli vpraci ze nedostanu smlouvu na dobu neurcitou tak jsem odstpupil od smlouvy a ze chci zpet sve penize a uz to trva skoro 5mesicu a furt jen
vymluvy a nebere telefon zkratka nedoporucuji Barny
No vratil 3500kc a ted jeste chce omluvu a vyhrozuje soudama coz si nenechame libit a za to co si strhnul a za nic tak v zadnem pripade nedavejte penize do predu doporucuji, a smlouvu driv nez podepusete tak poradne precist at nedopadnete jak mi.
Abivii super jednani
Potvrzuji, jedna se o podvodnika, ale uz vetsiho kalibru, ma na triku zhruba tak 40 mil. Kc za svou „karieru“. Dluhy zacal delat uz po revoluci, kdy jej pro alkohol a kazenske prohresky vyrazili od policie (jak osobni tak z podnikani), sem tam mozna neco vrati, ale vzdy mozna tak 1/10 dluzne castky. Pozor na nej, je to „pohadkar“, ma dobre presvedcovaci schopnosti. Kuriozni na tomto clovekovi je to, ze nyni funguje jako „certifikovany poradce pro oddluzeni“ spolecnosti Abivia. Ten certifikat mu zrejme vystavili v nejblizsi trafice…Je to odbornk na slovo vzaty, ale spise na to jak penize nevratit, zproneverit, nekoho podvest, muzete sesami podivat, kam privedl firmy ve kterych pusobil…V Urcitou dobu mu bylo Uherskohradistsko dost male, slovy klasika „horela mu koudelka“, ale nyni se zde opet pohybuje, prave pod hlavickou Abivie. Presto, ze zejmena tady v okrese ma nepratel hodne, stale sis s nim nikdo neudelal poradek.
Omlouvam se za preklepy, ale jmeno Pavlicek mne vzdy spolehlive vyvede z miry:-)
Mám Také špatné skušenosti. Půjdete do společné žaloby?
Prosím lidičky s pavličkem nic společného, je to podvodník!!!
P. Pavlíček mě vyřizuje insolv.ROK,má zaplaceno a stále nic a ne malé peníze!!Vše si musíte, ale zajistit a vyřídit sám, hrůza. Přidám se ke společné žalobě. Tak pozor na něj.. ![]()
Rovněž velmi špatné zkušenosti s p. Pavlíčkem, inkasoval peníze a nic. Telefony nezvedná, na sms a maily nedopovídá. Jak na společnou žalobu?
Mám opačnou zkušenost s p. Pavlíčkem a znám hodně spokojených klientů, protože jsem jich hodně doporučila. Ale vždy je jednodušší hanět, než chválit. Vy jako klienti jste zřejmě nespolupracovali jak bylo potřeba.
Milý lidé,
jak už jste se tu dočetli na jménem naši firmu, tak VĚŘTE, že nic z toho se tu nezakládá na pravdě. Jde o nespolupráci lidí, nepochopení a hlavně ZÁVIST! DĚKUJI.
Příspěvek upraven 03.09.13 v 12:48
@Pes Filip píše:
Milý lidé,
jak už jste se tu dočetli na jménem naši firmu, tak VĚŘTE, že nic z toho se tu nezakládá na pravdě. Jde o nespolupráci lidí, nepochopení a hlavně ZÁVIST! DĚKUJI.Příspěvek upraven 03.09.13 v 12:48
chudáčku, všichni závidí, že.. ale ty podvedený lidi, to jsou strašný bestie.. člověče, jdi se léčit.