Vracení se do bývalé práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Jo, já jsem se takhle vracela, ale byl to kancl. Trapně mi nebylo, protože jsem měla dobré peníze a vracela jsem se někam, kde to znám. Ale zas je fakt, že jsem neodcházela s tím, že bych si myslela, že se jinde budu mít líp, i když než jsem odešla, tak práci, kterou jsem nakonec měla, mi nabízeli ![]()
Prostě jsem přišla vysmátá, že jsem zpět, a že jsem zjistila, že jinde lépe není ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě by to trapné nepřišlo. Prostě jsi skončila, nic jiného se nenašlo, tak nastoupíš zpět. Pokud jsi teda vše nevytroubila, proc jsi skončila.
Akorát být vedením, tak mám pak „strach“, že jakmile se ti naskytne něco lepšího, tak hned odejdeš.
U nás na ranní směny shání spousta mamin a ty by se o místo snad i popraly. Takže mi přijde zvláštní, že nenašli náhradu nebo že mají málo lidí a po půl roce téemmě chtějí zpět. Ale tak za zeptání nic člověk nedá, to je fakt.
- Citovat
- Upravit
Tak pokud jsi neodešla ve zlém, není důvod se cítit trapně. Poučení pro příště, nejdřív si tu novou práci sežeň a až pak dávej výpověď.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejsi první ani poslední, kdo se vrací do stejné práce.. Lepší, jak sedět doma nezaměstnaná na zadku…Trapně bych se necítila vůbec a na nějaký případný výrypek od méně inteligentních ve stylu : už jsme ti zas dobří? bych si předem připravila nějakou úsměvnou odpověď ve stylu :
To víte, nemohla jsem bez vás žít ![]()
a mávla nad tím rukou..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A to ja bych byla pro priznat, ze jsem asi doufala, ze najdu neco lepsiho. Vsichni to vedi, tim priznanim by jim vzala vitr z plachet a u tech uznalejsich i snad stoupla v cene. Povidat si o tom budou uplne stejne. Klidne bych jeste bez emoci podotkla, kvuli cemu jsem odesla a co mi nejvic vadilo( mozna nejsi sama), ale ze to ostatni pozitivni zatim prevazuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No taky nechápu, že nemůžou nikoho sehnat jen na ranní směnu, ale prý dost lidi co nastoupí na to nevidí ( je to drobná ruční práce) a když jsem si tam poslala životopis volali mi hned v ten den, že jsem u nich už pracovala a vezmou mě..v pondělí mám nástup a vím, že se lidi běžně vrací do bývalých prací, ale já se prostě před těma bývalýma pracovníkama cítím jak blb trochu 😂
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Tak otazka je, proc a jakym zpusobem jsi odesla. Pokud to nebyl prusvih, zas tak moc bych si s tim hlavu nelamala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obecne…pred prazdninami…nemusi te zaucovat…pokud jsi nebyla nesnesitelny zamestnanec…win-win.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vrátila jsem se znova do projektu, kde jsem se předtím nedohodla na podmínkách. Cca. po roce mi volali a nabídli podmínky, které jsem bez diskuze přijala. A špatně jsem se rozhodně necítila. Ba právě naopak jsem byla ráda, že vím do čeho jdu a všechny tam znám.
Ale chápu, že u tebe je to něco jiného. Každopádně chovala bych se úplně normálně. A nijak špatně bych se na tvém místě necítila. Nevím teda za jakých okolností si odcházela. Ale já bych jim klidně řekla, že nakonec si to přehodnotila. A tady je to vlastně fajn. To není žádné selhání. Prostě život nás na některá místa zavede opakovaně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucad77 píše: Více
Jenomže, pokud jí zaměstnavatel nepustí hned, tak na ni jinde nemusí ty dva měsíce počkat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám takovou jednu bývalou kolegyni. Po prvním dítěti nastoupila místo do špitálu k lůžku k nám do sociální sféry. Pak po druhém děcku už se nevrátila, šla do nemocnice a když jí to tam lezlo krkem, zase se vrátila k nám na pozici zdravotníka. No a všichni ji přivítali s otevřenou náručí, byla fajn, ale nastaly potíže, neshody s vedením a už je zase pryč na dohodu o ukončení pracovního poměru. Takže návraty na místo činu nebývají vždycky zalité sluncem, ona neměla nejlepší pocit, že se vrací někam, odkud už dala výpověď, ale rozhodně to zkusit můžeš..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jde o to, jak člověk odešel a proč se vrací. 🙃 V bývalé práci (taky fabrika) byl ve výrobě kluk, který při odchodu vykrikoval, jak si jinde vydela xkrat víc a bude se mít lépe a nakonec se vracel s prosikem, což bylo dost vtipné a myslím, že to dostal celkem sežrat. Ale třeba známa ze své práce v dobrém odešla, v dobrém se vrací a vsichni se tam na ni těší.
- Citovat
- Upravit
@Roxy ivka píše: Více
Jistě, ale ona nepíše, že by vůbec něco měla někde rozjednané, nebo aspoň vyhlídnuté.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Roxy ivka píše: Více
Ale to by zjistila už při pohovoru - pokud by nepočkal, tak by hledala dál.
Taky jsem napřed našla nové místo a až pak dávala výpověď, nikdo neměl s 2měsíční výpovědní dobou problém a počkali.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, asi před půl rokem jsem odešla z práce, kde jdem byla asi rok a půl.. byla to klasik fabrika, kde jsem byla ve výrobě, pak chvilku ve skladu.. jde o to, že ten půlrok co jsem byla bez práce jsem žádnou dobrou práci nenašla.. když už se něco naskytlo, tak to bylo třeba do obchodu jako prodavačka, kde bych byla furt.. víkendy, svátky prostě klasika.. a nebo někam do jiné fabriky na třísměnný nebo 2směnný… v té předchozí práci se právě dělají jen ranní od pondělí do pátku a peníze jsou tam taky v pohodě.. za ten půlrok co jsem doma mi už psala jedna jestli se nechci vrátit, že se ptala i vedoucí a já odmítla, protože jsem doufala pořád, že se naskytne něco jiného, ale teď po pul roce už bez peněz od úřadu práce jsem si tam teda poslala životopis a vezmou mě zpátky.. chtěla jsem se zeptat jestli jste se někdo už takhle vracel a co dělat aby se člověk tam před těma zaměstnancema necítil tak trapně? Je to teď taková nejrozumnější cesta ale cítím se trochu trapně..