Vrátiť sa do prace z ktorej ste dali výpoveď?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
vrátiť sa do prace z ktorej ste dali výpoveď?
Ahojte maminky, Vraciam sa po pól roku a mám obavy, odchádzala som kvôli šikane, ale situácia sa teraz už zmenila.. zaujíma ma vás názor. Ďakujem a krasny deň❤️
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Zkus to a uvidíš, pokud by to nebylo lepší, tak ve zkušebce můžeš kdykoliv odejít. Držím palce ať to ale dopadne dobře! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@izabe ďakujem🫶🏻 hlavne sa zajtra bojím tých reakcii, keď ma tam znova uvidia niektorí ľudia😕
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli je to tam teď jiné a víš to, že je to tam teď lepší, tak proč ne
Jestli ti samotná práce vyhovovala.
Mně se to stalo naopak, odešla jsem na mateřskou z bezva práce a pak jsem se ještě během druhé mateřské vrátila a nevěděla jsem, jak moc to tam mezitím šlo do kopru. Vydržela jsem půl roku a utekla jsem.
Na reakce některých lidí se vykašli, to je jen na chvilku, pak se to zajede a nikdo už to nebude řešit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Realitu se dozvíš až na místě… Ale nevidím jako žádný problém, že sis dala oraz někde jinde… Možná to i upevní vaše vztahy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kyslík ďakujem🫶🏻 ste tu skvelé ženy.
Mrzí ma, že si mala takú skúsenosť, hádam teraz už si v praci kde všetko v poriadku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marnez Ano viem, ale zaujímal ma aj takýto nestranný názor Dakujem ![]()
Možno ano, uvidíme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nikkii226 píše: Více
Prostě nebudeš ani první a ani poslední, kdo něco podobného udělal, což ale v žádném případě negarantuje nic. Ani úspěch a ani propad…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit