Vrátiť sa do prace z ktorej ste dali výpoveď?

5
23.8.26 14:46

vrátiť sa do prace z ktorej ste dali výpoveď?

Ahojte maminky, Vraciam sa po pól roku a mám obavy, odchádzala som kvôli šikane, ale situácia sa teraz už zmenila.. zaujíma ma vás názor. Ďakujem a krasny deň❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9412
23.8.26 14:52

Zkus to a uvidíš, pokud by to nebylo lepší, tak ve zkušebce můžeš kdykoliv odejít. Držím palce ať to ale dopadne dobře! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
23.8.26 14:54

@izabe ďakujem🫶🏻 hlavne sa zajtra bojím tých reakcii, keď ma tam znova uvidia niektorí ľudia😕

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1583
23.8.26 16:06

Jestli je to tam teď jiné a víš to, že je to tam teď lepší, tak proč ne :palec: Jestli ti samotná práce vyhovovala.
Mně se to stalo naopak, odešla jsem na mateřskou z bezva práce a pak jsem se ještě během druhé mateřské vrátila a nevěděla jsem, jak moc to tam mezitím šlo do kopru. Vydržela jsem půl roku a utekla jsem.
Na reakce některých lidí se vykašli, to je jen na chvilku, pak se to zajede a nikdo už to nebude řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
23.8.26 16:14

Realitu se dozvíš až na místě… Ale nevidím jako žádný problém, že sis dala oraz někde jinde… Možná to i upevní vaše vztahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
23.8.26 16:50

@kyslík ďakujem🫶🏻 ste tu skvelé ženy.
Mrzí ma, že si mala takú skúsenosť, hádam teraz už si v praci kde všetko v poriadku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
23.8.26 16:51

@Marnez Ano viem, ale zaujímal ma aj takýto nestranný názor Dakujem :)
Možno ano, uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
23.8.26 17:40
@Nikkii226 píše: Více

Prostě nebudeš ani první a ani poslední, kdo něco podobného udělal, což ale v žádném případě negarantuje nic. Ani úspěch a ani propad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat