Vrátit se zpět do práce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
3.12.21 10:16

Vrátit se zpět do práce

Ahoj maminky mám problém. Po rodičaku jsem dostala nabídku na úžasnou práci ale po třech týdnech mi řekli že nás nabrali jen na dodělání zakázek a pak že nás vyhodí hledala jsem něco jiného a po třech týdnech jsem odešela sama, nastoupila jsem do práce kde tvrdili že budu dva víkendy doma a dva v práci ale zapomněli se zmínit že to budou víkendy dvanáctky a a noční že je sedm dvanáctek že děti vůbec neuvidím dělám tam, 14 dní před rodičakem jsem měla celkem normální práci a pracovala jsem tam dlouho napadlo mě se vrátit ale nevím jestli je to rozumné stalo se někomu že vystřídal dvě zaměstnání jen max dva týdny po sobě a pak se vrátil tedy když ho vzali,?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
3.12.21 10:39

No optimální to není, do té firmy kde si dělala zavolej a šoupej nohama, třeba tě vezmou.

A prosím tě - protože zjevně budeš podepisovat novou smlouvu, tak si předem zjistit podmínky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
3.12.21 12:28

Jedná kolegyně se vrátila ppo měsíci, druhá po 3 měsících strávených na ÚP. Takže jo, děje se to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.12.21 13:29
@Ju21na píše:
Jedná kolegyně se vrátila ppo měsíci, druhá po 3 měsících strávených na ÚP. Takže jo, děje se to :lol:

Zatím to zkusím chvíli vydržet třeba si zvyknu a uvidí se děkuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová