Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No optimální to není, do té firmy kde si dělala zavolej a šoupej nohama, třeba tě vezmou.
A prosím tě - protože zjevně budeš podepisovat novou smlouvu, tak si předem zjistit podmínky.
Jedná kolegyně se vrátila ppo měsíci, druhá po 3 měsících strávených na ÚP. Takže jo, děje se to ![]()
@Ju21na píše:
Jedná kolegyně se vrátila ppo měsíci, druhá po 3 měsících strávených na ÚP. Takže jo, děje se to
Zatím to zkusím chvíli vydržet třeba si zvyknu a uvidí se děkuji
Ahoj maminky mám problém. Po rodičaku jsem dostala nabídku na úžasnou práci ale po třech týdnech mi řekli že nás nabrali jen na dodělání zakázek a pak že nás vyhodí hledala jsem něco jiného a po třech týdnech jsem odešela sama, nastoupila jsem do práce kde tvrdili že budu dva víkendy doma a dva v práci ale zapomněli se zmínit že to budou víkendy dvanáctky a a noční že je sedm dvanáctek že děti vůbec neuvidím dělám tam, 14 dní před rodičakem jsem měla celkem normální práci a pracovala jsem tam dlouho napadlo mě se vrátit ale nevím jestli je to rozumné stalo se někomu že vystřídal dvě zaměstnání jen max dva týdny po sobě a pak se vrátil tedy když ho vzali,?