Vřed na třísle

15.9.22 09:50

Vřed na třísle, možný syfilis

Dobrý den,

chci se jen zeptat jestli s tím také nemá někdo zkušenosti. Před asi cca týdnem možná dvěma se mi udělal pupínek barvou stejný jako kůže na třísle. Včera večer jsem ho chtěla vymáčknout s tím že je to jebak ale bohužel to nešlo. Dnes ráno jsem se vzbudila a je to fialové a po vymáčknutí mi lehce vytekla krev. Jen chci dodat že jsem z tama vytrhla malý chloupek. Nevím jestli takhle vypadá zarostlý chlup, nebo ne. Nebolí to ani nesvědí. Nevíte co by to mohlo být?
Co jsem tak četla na googlu může to být přiznak syfilisu… Mám partnera 3 roky, před 2 lety jsme se rozešli na měsíc a ja spala s jedním chlapem. Může se to projevit az po 2 letech??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
77135
15.9.22 10:11
@kvetinka001 píše:
Dobrý den,chci se jen zeptat jestli s tím také nemá někdo zkušenosti. Před asi cca týdnem možná dvěma se mi udělal pupínek barvou stejný jako kůže na třísle. Včera večer jsem ho chtěla vymáčknout s tím že je to jebak ale bohužel to nešlo. Dnes ráno jsem se vzbudila a je to fialové a po vymáčknutí mi lehce vytekla krev. Jen chci dodat že jsem z tama vytrhla malý chloupek. Nevím jestli takhle vypadá zarostlý chlup, nebo ne. Nebolí to ani nesvědí. Nevíte co by to mohlo být?
Co jsem tak četla na googlu může to být přiznak syfilisu… Mám partnera 3 roky, před 2 lety jsme se rozešli na měsíc a ja spala s jedním chlapem. Může se to projevit az po 2 letech??

proč si to proboha mačkáš? zřejmě je to absces, který vyhnisá sám, pokud ne, použij černou mast, mačkáním si tam akorát zaneseš infekci -
také to může být zbytnělá uzlina a ta už se mačkat nesmí vůbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.9.22 10:14

@stinga no mam z toho vazne strach, protoze pokazde co napisu fialovy vred tak mi vyskoci syfilis… Chtela jsem na gyndu ale dostanu se tam nejdrive v pondeli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045
15.9.22 10:16

Budeš to mít pravděpodobně jen zarostlý chloupek. Jestli jsi byla v bazénu, ve vířivce poslední dobou..může to být i folikulitida.. zánět toho chloupku. To bys poznala, že ti to prostě nezmizí..pak zajít na kožní a dostaneš atb mast.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.9.22 10:19

@cartera no snad to tak bude, dekuju moc za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77135
15.9.22 10:22
@kvetinka001 píše:
@stinga no mam z toho vazne strach, protoze pokazde co napisu fialovy vred tak mi vyskoci syfilis… Chtela jsem na gyndu ale dostanu se tam nejdrive v pondeli

proč na gyndu, tohle řeší na kožním, nebo spíš na chirurgii
už to nemačkej, kup si černou mast - ichtyocylovou a na noc to namaž v silnější vrstvě, nějak to obvaž, ať nemáš špinavé povlečení a ať to může působit, pokud by to zítra a přes víkend bylo spíš horší, šla bych k lékaři,
většinou tyhle boule zmizí samy, tak jak se udělaly,
vzniká to i z prochlazení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.9.22 10:25

@stinga Nevim jestli jsem dobra oznacila trislo, mam to mezi stehnem a vaginou jak kdyby v ohybu vnitrniho stehna.. Je pravda ze posledni dobou je mi hrozna zima mozna to bude tim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77135
15.9.22 10:33
@kvetinka001 píše:
@stinga Nevim jestli jsem dobra oznacila trislo, mam to mezi stehnem a vaginou jak kdyby v ohybu vnitrniho stehna.. Je pravda ze posledni dobou je mi hrozna zima mozna to bude tim.

jo, vím jaké místo myslíš - že je to trapné ukazovat jinde než na gyndě, no snad se ti to podaří vyléčit samoléčbou,
mě se takové vředy občas udělají právě, když třeba sedím někde venku na studeném, já už si to ani nemažu, do 14 dní to vždycky samo zmizí - vstřebá se to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.9.22 10:37

No ja prave pred 2 mesicema lecila pohlavni chorobu… Ppuzivala jsem na to doxyhexal 200, ted nevim presny nazev bylo to neco s kvasinkama to stejne musel pouzivat i partner. I kdyz jak rikam s tim druhym chlapem jsem spala pred 2 rokama.. Je mi z toho opravdu na nic, podle fotek to opravdu vypada vse jak ten syfilis… Jsem z toho na nervy. Partner o nicem nevi, i kdyz jsme spolu v te dobe nebyli..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.9.22 10:39

@stinga pridavam fotku jestli nevadi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77135
15.9.22 10:48
@kvetinka001 píše:
@stinga pridavam fotku jestli nevadi

není to žádný syfilis, je to zhmožděný absces

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.9.22 10:49

@stinga je to fakt mozny? protoze me to vubec neboli, jak kdyby tam nic nebylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77135
15.9.22 10:57
@kvetinka001 píše:
@stinga je to fakt mozny? protoze me to vubec neboli, jak kdyby tam nic nebylo

tak nevím, jestli teda máš možnost na tu gyndu v pondělí, tak si tam pro klid duše zajdi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42621
15.9.22 10:58

@kvetinka001 to fakt nic není, mívám občas podebraný zarostlý chloupky a vypadá to nemlich stejně. Udělej, co radí Stinguš a bude to dobrý. Syfilis to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.9.22 11:04

@Betty MacDonald Trosku jste me holky uklidnili, skocim si pro tu mast do lekarny a dam vedet jak jsem dopadla :srdce: Moc vam dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí