Bezpříznaková kapavka (žena)

2T
77
13.9.22 22:52

Bezpříznaková/ chronická kapavka (žena)

Ahoj holky. Prosím, nesetkala se některá z vás s tím, že by bylo možné být nakažená kapavkou a mít jí více jak 2,5 roku(i více let?). Jsme s přítelem 2,5 roku, nikdy sem mu nebyla nevěrná, on mě také ne (opravdu mu věřím). Před 10 dny začal mít problémy a dnes mu diagnostikovali kapavku. Před těmi 2,5 roky jsme oba byli docela dost promiskuitní a tam nevylučuju že sem to nemohla chytit, ale pak už fakt ne. Trpím už tak 5 let na opakovaný záněty, vždy jdu na gyndu a tam udělají stěr a nasadí antibiotika nebo globule- vždy závěr bakteriální infekce. Napadá mě fakt jediná varianta, že bych to měla několik let v sobě, nějakou chronickou mírnou formu co by mě ani gyndaře nějak extra neznepokojila a zameňovaly se mi ty záněty s kapavkou. A přítel by se nevim proč nakazil ode mě až teď. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
13.9.22 23:00

Hlavně se nech vyšetřit teď, protože neléčená kapavka muze způsobit neplodnost. O zbytku bych nespekulovala, to víš jen ty a partner, jak se to mohlo stát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2T
77
13.9.22 23:05

@Tichošlápek no přítel pravě říká, že já jí určitě nemám, že bych měla problémy jako prase a rozhodně by to nechytil po 2,5 letech. Tak že mi řekl že mam bejt v klidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
13.9.22 23:07
@2T píše:
@Tichošlápek no přítel pravě říká, že já jí určitě nemám, že bych měla problémy jako prase a rozhodně by to nechytil po 2,5 letech. Tak že mi řekl že mam bejt v klidu

To jako vazne? Tvůj přítel ma kapavku a vůbec ho nezajímá, co to udela s tebou? Ať si je v klidu on a ty šup na gyndu.

Kapavka u žen muze byt i bezpriznakova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2T
77
13.9.22 23:11

@Tichošlápek on se poctivě léčí, včera mu dávali nějakou kapačku s antibiotikama a byl 2 dny v nemocnici. Určitě mě nakazit nechce ani to tak nemělo vyznít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
13.9.22 23:14
@2T píše:
@Tichošlápek on se poctivě léčí, včera mu dávali nějakou kapačku s antibiotikama a byl 2 dny v nemocnici. Určitě mě nakazit nechce ani to tak nemělo vyznít

To je hezké. A ty jsi na testech byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
13.9.22 23:15

Ne. Takhle to fakt nefunguje. Inkubační doba symptomatické kapavky je okolo 5 dní. Asympomatická přechází v řádu týdnů až nižších měsíců a protože to je velmi nakažlivé onemocnění, tak by ji od tebe chyti partner hned na začátku. Je mi líto, ale je potřeba se ptát, co teda opravdu dělal minulý týden

A ne - nechytil to na záchodě z prkýnka…

Jinak pokud jste tedy pět až deset dní před tím, než začal mít příznaky spolu spali bez kondomu, tak se samozřejmě taky musíš nechat vyšetřit. A při té příležitosti chtěj tedy i ostatní choroby, na ty záněty hlavě mykoplazmata a chlamydie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
13.9.22 23:23
@2T píše:
Ahoj holky. Prosím, nesetkala se některá z vás s tím, že by bylo možné být nakažená kapavkou a mít jí více jak 2,5 roku(i více let?). Jsme s přítelem 2,5 roku, nikdy sem mu nebyla nevěrná, on mě také ne (opravdu mu věřím). Před 10 dny začal mít problémy a dnes mu diagnostikovali kapavku. Před těmi 2,5 roky jsme oba byli docela dost promiskuitní a tam nevylučuju že sem to nemohla chytit, ale pak už fakt ne. Trpím už tak 5 let na opakovaný záněty, vždy jdu na gyndu a tam udělají stěr a nasadí antibiotika nebo globule- vždy závěr bakteriální infekce. Napadá mě fakt jediná varianta, že bych to měla několik let v sobě, nějakou chronickou mírnou formu co by mě ani gyndaře nějak extra neznepokojila a zameňovaly se mi ty záněty s kapavkou. A přítel by se nevim proč nakazil ode mě až teď. :nevim:

Příťa si někde odskočil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
13.9.22 23:28
@2T píše:

Jestli má kapavku, musí se to hlásit a ty musíš jít na vyšetření taky. Je to nakažlivá nemoc. Moc v klidu bych teda nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
13.9.22 23:29
@Russet píše:
Jestli má kapavku, musí se to hlásit a ty musíš jít na vyšetření taky. Je to nakažlivá nemoc. Moc v klidu bych teda nebyla.

Silně to zavání tím, ze přítel nechce, aby to jakkoli řešila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2T
77
13.9.22 23:40

@Ou nespali jsme spolu skoro měsíc, naštěstí v tomto ohledu ne. Já sem se snažila si od včerejška o tom hledat informace, takže něco sem četla. Spíš si ale asi nechci připustit že by si někde odskočil, tak se radši snažim zkonstruovat teorii, že to mam x let já a tedy má to ode mě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2T
77
13.9.22 23:41

@Russet jj, nahlášenej je a už se léčí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6532
13.9.22 23:53
@2T píše:
@Ou nespali jsme spolu skoro měsíc, naštěstí v tomto ohledu ne. Já sem se snažila si od včerejška o tom hledat informace, takže něco sem četla. Spíš si ale asi nechci připustit že by si někde odskočil, tak se radši snažim zkonstruovat teorii, že to mam x let já a tedy má to ode mě :roll:

To je od tebe šlechetné. Řekni mu, ať aspoň používá kondom, když chce zahýbat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2T
77
13.9.22 23:56

@MeloryNox a fakt si myslíš že to je na tuty? Že to přitáhl odněkud on? :,( Že nemám konstruovat nesmysly a smířit se s tim že si cca před 14 dny někam odskočil :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6532
13.9.22 23:58
@2T píše:
@MeloryNox a fakt si myslíš že to je na tuty? Že to přitáhl odněkud on? :,( Že nemám konstruovat nesmysly a smířit se s tim že si cca před 14 dny někam odskočil :zed:

To je nejpravděpodobnější. Je mi to líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí