Menstruace pouze necelý den

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10.9.22 14:35

Menstruace pouze necelý den

Ahoj všechny, mám takový dotaz:)
Menstruaci jsem vždycky měla pravidelnou a 6 dní dlouhou. Včera v noci jsem ji dostala, ale měla jsem šílené křeče a bylo mi špatně jako nikdy, tak jsem si vzala prášek a během 4 hodin jsem prokrvácela 2 vložky. Ráno jsem šla do školy normálně a tam mi to přišlo jenom jako špinění a tak to zůstalo do večera. V noci ani dnes už vůbec nic. Je to normální? Nikdy se mi nic podobného nestalo. Těhotná být nemůžu, nejsem sexuálně aktivní. Dekuju za každou pomoc:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14
10.9.22 15:47

Ahoj, napadá mě k tomu několik možností od banálních až po vážné. Například někdo mívá při nemoci (např. nachlazení, chřipka) či stresu menstruaci slabší, nebo jde o jednorázovou či dlouhodobou hormonální nerovnováhu v těle. S největší pravděpodobností to za měsíc bude ok, kdyby však ne a třeba byla menstruace ještě slabší nebo vůbec, může to být signál, že tělo produkuje více hormonu prolaktinu, a to je potřeba léčit na endokrinologii.
Pokud je ti teď už dobře, nebolí břicho, nemáš teploty, předpokládala bych, že to byl jen výkyv z normy, který se nebude opakovat. Tělo není stroj a někdy se holt nechová tak, jak jsme zvyklí.
Taky se může stát, že se během pár dnů tvá obvyklá menstruace ještě dostaví a toto byla jen první fáze. Uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí