Bezpříznaková kapavka (žena)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42687
14.9.22 21:04

Ten by jel jak namydlenej blesk. Ulitnout asi může sem tam každej, ale aby ze mě dělal takovou trubku, to Neeee. To by si panáček pěkně nas. al do vlastního hnízda. Prej nesleduj internetový diskuze 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
14.9.22 21:06
@Borrealis píše: říká se to někdy u chlamydií /sexuálně přenosných / jenže ty se chovají trošku jinak a infekčnost je taky lehce jiná…je to jiná nemoc a tam lze někdy tuto milosrdnou lež jaksi „omluvit“

Svou nakazu chlamydiemi mi takto vysvetloval kamarad (gay, vazne nejsem cilova skupina), nemame duvod si lhat. Buhvi, bylo mi to jedno, jen dostal rozkaz, ze u mne na gauci neprespi, dokud z toho nebude venku. Coz mu bylo jasne dopredu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
14.9.22 21:08

@Birdonawire

přitom se nákazy chlamydií trachomatis od kamaráda homosexuála co jen přespal na gauči fakt, ale fakt není třeba obávat
tam bych byla naprosto v klidu

8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
14.9.22 21:11
@Borrealis píše:
@Birdonawire

přitom se nákazy chlamydií trachomatis od kamaráda homosexuála co jen přespal na gauči fakt, ale fakt není třeba obávat
tam bych byla naprosto v klidu

8)

Jsem slusna hostitelka, ma pravo se jit pred spanim osprchovat. A kdyz mi svou nakazu zduvodnil rucnikem, ve sve sprse ho nechci.
Po pravde se nepidim, to at resi jeho partner. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
14.9.22 21:12
@Bubllenka píše:
Přesně, zavolala bych tam a rozčilovala bych se, jak je možné, že mě nikdo nepoučil, jak mám postupovat…
A oni ti velmi rychle řeknou, jestli jsi byla nebo nebyla nahlášená. :P

neřeknou, podléha to opravdu naprosto velké povinné mlčenlivosti

kdyby byla nahlášena, už jí kontaktují a ženou na stěry a na vyšetření

mmch, co vím, tak se u nakažených kapavkou testuje rovnou i HIV i syfilis
myslím že se toto dělá pořád

ono některé mejdany jsou vážně památečné
:think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
14.9.22 21:17
@Birdonawire píše:
Jsem slusna hostitelka, ma pravo se jit pred spanim osprchovat. A kdyz mi svou nakazu zduvodnil rucnikem, ve sve sprse ho nechci.
Po pravde se nepidim, to at resi jeho partner. :mrgreen:

chápu chápu

:mrgreen:

pro úplný klid se použité ručníky pak hoděj do pračky na vyšší teplotu a vyperou a vše je v cajku, ale fakt bych se nebála, ani sprchy, ani ručníku

8)

a ještě k té kapavce, ano, teoreticky by se dalo nakazit i ručníkem, kdyby si někdo
/ pozor, nechutné detaily, spoiler /

otřel ten výtok z močové trubice do ručníku a v tu ránu by si nebožačka ihned začala otírat své genitálie tím samým ručníkem a tím místem
a drhla se fest do rozedření sliznic

dejme tomu, ona jinak tato neisserie je háklivá ne zevní prostředí, a nic moc venku mimo sliznice nevydrží
ale dovedu si představit, že nějakým podobným brutálním způsobem by se dalo nakazit i „ručníkem“, ale musel by se jeden hodněěě snažit

ale…kdo se takto drhne, no, mezi náma…nikdo, hoši po tréninku zcela jistě ne, že

:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
14.9.22 22:04
@2T píše: . . A Ps: prej dle doktora nemá číst žádný přiblblý internetový diskuse ani články, pač je tam každej chytrej jak rádio. :D Nevim co k tomu víc dodat.

Doktor mu řekl, ať nečte diskuze, které by vyvrátily tu kravinu, kterou řekl a kterou mu poskytuje alibi? Nebo ty diskuze nemáš číst ty? Doktor už v době vyšetření věděl, že si na diskuzi hledáš informace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2637
14.9.22 22:31

Tvl, z rucniku a sauny, to je vymluva stara, jak pohlavní choroby, ne? :lol: Sauny jeste nebyly a uz se na vymlouvalo. :lol:
Holka, vezmi rozum do hrsti, my jsme sice chytrý, jak radio, ale ten tvůj Mazel je peknej tupec. Kdyz uz lzu, tak, aby se to dalo obhájit, ne? Kristova noho, to je zase Blbec. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2T
77
15.9.22 09:30
@Kakika píše:
Doktor mu řekl, ať nečte diskuze, které by vyvrátily tu kravinu, kterou řekl a kterou mu poskytuje alibi? Nebo ty diskuze nemáš číst ty? Doktor už v době vyšetření věděl, že si na diskuzi hledáš informace?

Nene, ten první doktor který mu sděloval diagnózu mu samozřejmě nevěřil, že byl věrný nebo já věrná. Jen sestra pak dodala, že je ještě varianta chronické kapvky, která se dá zaměnit za ženské záněty celkem snadno. Ale druhý doktor, kde ležel hospitalizovanej po tý kapačce antibiotik mu pak prý řekl že je ještě tato možnost z fitka. Od té doby co mu řekli diagnózu sem samozřejmě ten den googlila až se mi z mobilu kouřilo, to řekl tomu druhému doktorovi na kapačce. Každopádně dnes odpoledne bych měla zjistit, koho jim tam nahlásil a proč nikdo nevolal (nechtějte vědět jak se mi to povedlo) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2932
15.9.22 09:38
@2T píše:
Nene, ten první doktor který mu sděloval diagnózu mu samozřejmě nevěřil, že byl věrný nebo já věrná. Jen sestra pak dodala, že je ještě varianta chronické kapvky, která se dá zaměnit za ženské záněty celkem snadno. Ale druhý doktor, kde ležel hospitalizovanej po tý kapačce antibiotik mu pak prý řekl že je ještě tato možnost z fitka. Od té doby co mu řekli diagnózu sem samozřejmě ten den googlila až se mi z mobilu kouřilo, to řekl tomu druhému doktorovi na kapačce. Každopádně dnes odpoledne bych měla zjistit, koho jim tam nahlásil a proč nikdo nevolal (nechtějte vědět jak se mi to povedlo) :)

Takže lékař nevěří, že si byla věrná, možná máš chronickou kapavku několik let, ale vzkazuje, že máš být v klidu, vyšetření nemusí být? Takže doktor by tě nechal s tou chronickou kapavkou chodit dál? Každopádně pak dej vědět, snad se ti to podaří rozplést a hlavně si nech udělat ty testy na pohlavní nemoci :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42687
15.9.22 09:38
@2T píše:
Nene, ten první doktor který mu sděloval diagnózu mu samozřejmě nevěřil, že byl věrný nebo já věrná. Jen sestra pak dodala, že je ještě varianta chronické kapvky, která se dá zaměnit za ženské záněty celkem snadno. Ale druhý doktor, kde ležel hospitalizovanej po tý kapačce antibiotik mu pak prý řekl že je ještě tato možnost z fitka. Od té doby co mu řekli diagnózu sem samozřejmě ten den googlila až se mi z mobilu kouřilo, to řekl tomu druhému doktorovi na kapačce. Každopádně dnes odpoledne bych měla zjistit, koho jim tam nahlásil a proč nikdo nevolal (nechtějte vědět jak se mi to povedlo) :)

To jsem zvědavá. Dej vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4545
15.9.22 09:42

Tady se pripichuju, su zvědavá, co z toho vyleze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2T
77
15.9.22 09:46
@thalasan píše:
Takže lékař nevěří, že si byla věrná, možná máš chronickou kapavku několik let, ale vzkazuje, že máš být v klidu, vyšetření nemusí být? Takže doktor by tě nechal s tou chronickou kapavkou chodit dál? Každopádně pak dej vědět, snad se ti to podaří rozplést a hlavně si nech udělat ty testy na pohlavní nemoci :hug:

Myslim že to, že mam bejt v klidu doktor určitě neřekl, to řiká jen přítel. Opět by to ukazovalo na to, že přesně ví odkud to má a tím že jsme spolu měsíc předtím nespali, ví že já sem neměla jak to od něj chytit. Ale i kdybych jí měla já, tak není možný aby to on chytil po 2,5 letech až teď. To je myslim proti všem zákonům přírody nebo nevim čeho všeho. Je to na můj vkus celý nějaký moc záhadný a plný otazníků, záhad a naprosto nelogickejch věcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2T
77
15.9.22 09:47

@Mochomurka83 to určitě nejsi jediná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
15.9.22 09:49