Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No hnis až když je to právě zanícený, to pak jen ATB celkově a event. chirurgie. Dokud je to čiré, je to neinfikované. On ten obsah už sám osobně je čirý a obsahuje nějaké antibakteriální látky, ale moc bych na to nespoléhala. Přeju abys vydržela s čirým až do kontroly na gyndě, on Ti pak MUDr. už navrhne nějaké nejlepší řešení. Klidně to tu pak můžeš ještě s holkama probrat co Ti nabídl… ![]()
To máte doma veselo. Tak moc držím palce, ať to zdárně vyřešíš a je vám všem brzy líp
.
@Pajik 76: tak snažím se to držet v čistotě a doufám že to teda čiré zůstane, nehorší je že se mi nehodí marodit, já jsem během roku celkem zdravá ale dvojčata jsou dost často na hromadě, tak vždy v práci poslouchám blbe keci, člověk rve i do těch děcek ovoce a zeleninu horem, spodem, snažím se je trochu otuzovat a stejně jsou nemocní dost často. Kluk ještě od doby co chodí do školky nechce skoro vůbec maso, má tam kamaráda co maso vůbec není, tak jsem ráda za každý kousek který sní, ještě si tak dá mleté maso nebo kacenu, holka je zase masožravec.
Výkon jeden den pak domů, to zvládneš
. Držím palce:! A neboj vše se zase zklidní. Epizoda chaosu doma. Znám, taky občas přijde. Přežijem ![]()
@Pajik 76: však vše se zvládne, hlavně že se neděje nic horšího. Jeden den je v pohodě, to zvládnu, bolest zvládám celkem dobře, při dvojčatech jsem měla CS a skrz blbe polohy Konec pánevní a druhé dítě pricna poloha jsem měla řez přes celý podbřišek a sama jsem koukala že už pár hodin po sekci jsem byla schopna si sednout.
@Smothi: děkuji za informace, určitě bych se zákroku nebránila, právě jsem si myslela že u toho co popisujes neteče čirá tekutina ale hnis.