Vřídek na uzdičce

Anonymní
22.11.14 11:46

Vřídek na uzdičce

Ahoj holky, mám obavy, tak se chci zeptat tady… manžel má už asi 3-4 týdny na uzdičce bolestivý vřídek. Říkal že se někde odřel, měl to takovou malou otevřenou ranku, teď je to tvrdé, zacelené, zarudlé a bolestivé. Nehojí se to. Napadla mě i syfilida, on sice tvrdí že s nikým jiným nespal, ale trajdá různě po akcích, tak nevím. Myslíte že by mohlo být něco vážného? Z toho syfla mám fakt strach 8o
Díky za odp. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Verun83
22.11.14 12:17

At si s tim dojde. A jako jak se nekde mohl tam dole odrit? To je teda divny.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.11.14 12:33

No, to on je nemehlo, on si ho už jednou přivřel i zipem od kalhot.. :mrgreen: takže možné je všecko. Jen nevím jak ho na urolku dostanu :roll:

• Citovat
  • Upravit
22.11.14 12:36

Nechci být černá kronika, ale syfilis teď prý docela je, stejně jako kapavka…jestli se to nehojí takhle dlouho :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9813
22.11.14 12:39

První jsem nevěděl, o jakou uzdičku (frenulum) se jedná. Pokud bychom postupovali od hlavy až k patě (kraniokaudálně), tak by se nabízely oblasti CNS (frenulum veli medullaris superioris v oblasti IV. komory mozkové), zažívacího traktu (uzdička jazyková, horního a dolního rtu, Bauhinské chlopně) a genitálu (mužského i ženského). Jak jste pak upřesnila, jedná se o tu nejspodnější. 4 týdny přetrvávající vřídek by chtěl vyšetřit u dermatovenerologa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.14 12:45

@Doctus tak v oblasti IV mozkové komory bych ho asi neviděla :mrgreen: Asi jsem měla napsat že jde o penis, ale chtěla jsem být kulantnější.
No uklidňuju se ještě tím, že by to mohl být jen normální zánětlivý vřed :think:

• Citovat
  • Upravit
9813
22.11.14 13:04

Měl zduřené uzliny ve tříslech? Jinak jsem chtěl napsat, zda byste se nevložila fotografii, ale v rámci zachování duševního profilu dětí :andel: a dospívajících raději ne. Taky kdyby to byl nějaký veterinární kusanec 8o, tak by to pro muže nebylo úplně povzbuzující :pankac:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí