Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
At si s tim dojde. A jako jak se nekde mohl tam dole odrit? To je teda divny.
No, to on je nemehlo, on si ho už jednou přivřel i zipem od kalhot..
takže možné je všecko. Jen nevím jak ho na urolku dostanu ![]()
Nechci být černá kronika, ale syfilis teď prý docela je, stejně jako kapavka…jestli se to nehojí takhle dlouho ![]()
První jsem nevěděl, o jakou uzdičku (frenulum) se jedná. Pokud bychom postupovali od hlavy až k patě (kraniokaudálně), tak by se nabízely oblasti CNS (frenulum veli medullaris superioris v oblasti IV. komory mozkové), zažívacího traktu (uzdička jazyková, horního a dolního rtu, Bauhinské chlopně) a genitálu (mužského i ženského). Jak jste pak upřesnila, jedná se o tu nejspodnější. 4 týdny přetrvávající vřídek by chtěl vyšetřit u dermatovenerologa.
@Doctus tak v oblasti IV mozkové komory bych ho asi neviděla
Asi jsem měla napsat že jde o penis, ale chtěla jsem být kulantnější.
No uklidňuju se ještě tím, že by to mohl být jen normální zánětlivý vřed ![]()
Měl zduřené uzliny ve tříslech? Jinak jsem chtěl napsat, zda byste se nevložila fotografii, ale v rámci zachování duševního profilu dětí
a dospívajících raději ne. Taky kdyby to byl nějaký veterinární kusanec
, tak by to pro muže nebylo úplně povzbuzující
.
Ahoj holky, mám obavy, tak se chci zeptat tady… manžel má už asi 3-4 týdny na uzdičce bolestivý vřídek. Říkal že se někde odřel, měl to takovou malou otevřenou ranku, teď je to tvrdé, zacelené, zarudlé a bolestivé. Nehojí se to. Napadla mě i syfilida, on sice tvrdí že s nikým jiným nespal, ale trajdá různě po akcích, tak nevím. Myslíte že by mohlo být něco vážného? Z toho syfla mám fakt strach

Díky za odp.