VŠ a práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Blondynka01 píše:
Mně by to nevadilo, dokládat výsledky, pokud by to zůstalo jen mezi těmi jedinci u kterých to zůstat má, jenže naše paní personální je tak trošku drbna a vím, že pokud jí sdělím známky, tak to na druhý den bude vědět půlku firmy
Hrubé porušení pracovní kázně. Vyhazov.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius píše:
Hrubé porušení pracovní kázně. Vyhazov.
Jenže toto se v praxi těžko dokazuje. Každá instituce je v podstatě drbárna. Navíc nikdy nejde dokázat, jestli to dotyčná ještě někomu neřekla, to už potom zajímavá informace jde jako lavina.
U nás vedení nikomu nic neřekne, přestože část z nich bydlí v komunitě zaměstnanců a stýkáme/stýkají se i mimo pracovní vztahy. Stejně dříve nebo později víme hodně věcí, protože jen málokterý majitel určitých informací je dokáže udržet jen v sobě. Tady mám na mysli spíš vážnější věci, třeba změna zdravotního stavu, těhotenství, rodinné a sociální problémy. S tím se člověk prostě svěří i někde jinde a může se to roznést úplně jiným způsobem.
Co se týče studijních výsledků, z toho by ani žádná senzace nebyla, protože máme podporu vedení, vzájemně se podporujeme a většina z nás studuje při práci a s vlastními dětmi. Všichni studovali a ví, co to obnáší. Že v určitém období se v podstatě nežije. V práci máme i hodně projektů, které je třeba zpracovat a všichni z nich něco máme, narozdíl od červených diplomů. Hlavní cíl je dostudovat. Jak a za kolik, to už nikoho moc nezajímá. Málokdo může mít za takových podmínek samá A ![]()
Důležité je, jak ten člověk pracuje a co se týče dotačních programů, aby to klaplo a nemusely se vracet peníze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Blondynka01 píše:
Ahojvůbec se v tomhle neorientuji, takže bych od vás potřebovala poradit. Jsem už dva roky zaměstnaná v jedné firmě, teďka v říjnu jsem nastoupila na vysokou školu na dálkové. Všechno v pohodě, zaměstnavatel mi nějak zařídil (vůbec nevím jak) že mi stát bude proplácet hodiny co jezdím do školy v pátek a tak, ale je tu taková věc co se mi nelíbí. Dokládám svůj rozvrh a potvrzení o studiu, to je ok, ale teďka po mě chtěli i výsledky ze zkoušek, což se mi vůbec nelíbí, protože co jim je do toho?
Četla jsem na netu, že firma po vás může chtít dokládat výsledky, ale pouze když vám na tu školu přispívají, jako školné atd., ale mně zaměstnavatel neplatí nic. Takže, má otázka zní, jsou v právu, když po mě chtějí výsledky ze zkoušek, nebo jim to vůbec nemusím ukazovat? Děkuji!
Tak ja si musela na studium brat dovolenou..protoze svoje Vs jsem nedelala na zvysovani pozice k praci. Ale holky ktete to meli dimluvene se zamestnavatelem, tedy vs kvuli praci - St. sfera tak se meli kralovsky, meli to jako prac nemuseli si brat dovolenou i a jeste dostali studijni volno na Sz i psani bakalarky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit