Jaký obor ekonomického směru studovat v kombinované formě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
VŠ ekonomická kombi
Zdravím,
jaká ekonomický obor, který lze studovat kombi je nejvíce kvalitní? přemýšlím nad VŠE v Jindřichově Hradci nebo VŠB v Ostravě nebo třeba Pardubice, podělte se prosím o své názory.
Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Na většině škol si stejně ten obor vybíráš až po nástupu a tam platí, že kdo dřív přijde, ten dřív mele, protože se to vybírá online přes STAG. Doporučuju vybírat to, co bude bavit studovat a tam, kde to je blízko.
- Citovat
- Upravit
@sobospaly možná jsem to špatně specifikoval, myslel jsem výběr školy podle kvality vyúky, nechci vystudovat školu co je úplně " dávačka ", ale ekonomie je můj obor, jsem v něm i zaměstnán, ale chtěl bych si takto doplnit i titul ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@colin4477 píše: Více
Podle mě je tvým oborem spíš obor ekonomický, ne ekonomie, ale nebudu ti to kazit. Když už jsi založil tuhle diskuzi hned poté, co jsem se tu objevil a napsal komentář o ekonomii, tak hraj to divadlo dál. ![]()
- Citovat
- Upravit
@sobospaly
Ano máš pravdu, můj obor je ekonomický, ne každý je bezchybný
.. Myšleno, že pracuji v bankovním sektoru a chci si doplnit titul, dále jsem moc nepochopil tu poslední větu, až poté jsem viděl, že jsi komentoval něco o ekonomii a očividně si asi myslíš, že jsem založil tuhle konverzaci, abys na ni zareagoval přepokládám? Už jen, že tě neco takového napadne nevypovídá něco o mně, ale o tobě, já pouze položil dotaz, jestli ty si myslíš, že to bylo jinak, nechám na tobě, přesvědčovat tě nebudu, že to byl jen pouhý dotaz, který s tebou neměl nic společného.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdybys to tak neokecával, tak by tomu tak možná i bylo, ale protože to tak okecáváš, tak je celkem jasný, o co se snažíš. Co takhle diskuze o ortopedickém problému, mohla by být? Už jsem dlouho neoperoval. To asi proto, že jsem vyučený popelář. ![]()
- Citovat
- Upravit
@sobospaly
Pokud ti nestačí moje slova a opravdu pochybuješ, že pracuji v bankovním sektoru, mohu ti klidně poslat pracovní smlouvu. 😊
Co se týče toho, že bych tuhle diskuzi založil kvůli tobě – ne všechno se točí kolem tebe. Máš tu přes tisíc komentářů, chápu, že se tak možná cítíš jako hvězda, ale dovol mi se zasmát při představě, že bych si kvůli tobě zakládal profil a čekal na tvoji reakci. 😄
Nechám tě v tvých představách, které jsou pro mě úplně mimo realitu, a dál už s tebou polemizovat nebudu. Je to jako bavit se se zdí
– zbytečně ztracený čas. Už jen způsob, jakým přemýšlíš, mi dává dost jasný signál, že tahle konverzace nikam nevede. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nepsal jsem a nemyslím si, že se vše točí kolem mě. Ano, tahle diskuze je zbytečná. Proč ji teda stále vedeš? ![]()
- Citovat
- Upravit
Prosimtě na toto individuum nereaguj, je to hloupej troll.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit