VŠ OLOMOUC

286
24.5.09 19:18

VŠ OLOMOUC

Ahojte, nechodila / nechodi niektorá z Vás na vysokú školu UP - Pedagogicku fakultu v Olomouci???
Práve som sa dozvedela, ze mám na staniciach v komisii vyučujúcu z tejto skoly…tak by som sa chcela poinformovať. Dajte vediet, ak tak potom ssa ozvem cez sukromnu spravu.

Dakujem Terka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2264
3.7.09 22:20

Ahoj,
já bohužel na UP zatím nestuduju, ale dala jsem si přihlášku na vychovatelství, tak by mě zajímalo, jak se dá studium zvládnout i s dětmi. Už máš po promoci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2264
31.7.09 20:36

Holky, nenajde se tu nějaká maminka, která po prázdninách nastupuje taky na pedák do Olomouce? Ráda bych našla nějakou spřízněnou duši :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1754
13.9.09 21:14

Alousku - jaky obor jdes studovat? Snazim se zorientovat na jejich strankach, ale moc mi to nejde.

Jinak studium zvladnes i s detmi. Ja bych to chtel zkusit za rok, az bude mladsi dcera vetsi. Ted maji holky 4 roky a 20 mesicu a ja chodim do prace na plny uvazek. Uz ted vidim, ze mit doma jen 4 letaka, tak to zvladnu. Proto chvi pockat az mladsi povyroste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2264
17.9.09 19:17

Leni , já teď nastupuju do prváku na obor vychovatelství. Za půl roku mi končí mateřská, takže studovat budu při zaměstnání (pokud teda nějaké najdu) :wink: Ty máš tak malého prcka a už jsi na plný úvazek v práci ? 8O Kdo hlídá, babička? A jaký obor bys chtěla příští rok zkusit?Uznávám, že stránky UP se mi taky zrovna přehledné nezdají, ale je tam vyhledávač oborů :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1754
17.9.09 20:33

Ahoj,

potrebuju doplnit vzdelani pro praci v MS. Psala jsem jim e-mail, ale odpovedeli mi jen, ze muj e-mail preposlali nekomu jinemu ten nekdo jiny se mi neozval.

Kdy se vubec podavaji prihlasky a jak probiha zapis? Vubec nemam tuseni, na co se pripravit.

Jo,jo pracuju uz dlouho. Nejdrive s miminkem puluvazek, v hlidani jsme se stridali cela rodina a ted uz nejaky mesic chodi do jesli a ja na plny. Starsi je klasicky ve skolce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2264
18.9.09 20:53

Leni , tady je odkaz na vyhledávač oborů http://www.upol.cz/…dijni-obory/, zvolíš si pedagogickou fakultu, formu studia a hned uvidíš, jaké obory fakulta nabízí. Vím, že je tam obor i učitelství MŠ http://www.upol.cz/…dijni-obory/?…
Přihlášky na většinu oborů se podávají do konce února 2010. Přijímací zkouška je test studijních předpokladů, byly tam otázky z filosofie, sociologie, politologie, literatury, historie, od všeho trochu. Ukzky testů jsou taky na stránkách fakulty :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze