VŠB - TU fmmi

38
3.2.14 13:48

VŠB - TU fmmi

Ahoj, nestudovaly (nebo ještě studujete) tady někdo? Nebo klidně i manžel atd. Chtěla jsem se zeptat, jak je tahle škola těžká a časově náročná, jestli se to dá zvládat i při práci a tak, děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
126
3.2.14 14:24

Nic proti, ale tohle tě fakt baví? :oops: To tě obdivuju. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
3.2.14 18:18
@Elí2014 píše:
Nic proti, ale tohle tě fakt baví? :oops: To tě obdivuju. ;)
co je za problem?
@IvetLeJa píše:
Ahoj, nestudovaly (nebo ještě studujete) tady někdo? Nebo klidně i manžel atd. Chtěla jsem se zeptat, jak je tahle škola těžká a časově náročná, jestli se to dá zvládat i při práci a tak, děkuju

ano, mam vystudovano, ale jeste ve forme plnych pet let, ted je to děleno na Bc. a dostudovani Ing.
Co bys konkretne chtela vedet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
3.2.14 19:47
@bublinek píše:
ano, mam vystudovano, ale jeste ve forme plnych pet let, ted je to děleno na Bc. a dostudovani Ing.
Co bys konkretne chtela vedet?

Třeba jak je ta škola časově náročná, jestli se musí chodit na všechny přednášky no a jestli se to dá zvládnout nebo hodně studentů ze školy (kvůli nesplnění požadavků) vyhodili. No a jaký jsi přesně studovala obor? No a ještě, jestli to tam probíhá jako klasicky na vš známky do 3, prošel jsi když máš 4 nebo 5 opakuješ a máš jen tři pokusy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
3.2.14 20:28

Vystudovala jsem Chemické a fyzikální metody zkoušení materiálu. Jaký chceš studovat Ty?
Promovala jsem v roce 2006, začínalo nás 400 a končilo 80.
Pokud jsme to pochopila správně, chceš studovat dákově, co jsem tak vysledovala u dálkařů nejsou povinné přednášky, ale záleží na garantovi, co si vymyslí.
Manžel učí na VŠB a dálkaři mu příjdou na první přenášku a pak až na zápočet nebo zkoušku.
Z jaké střední školy tam chceš jít? Dělala jsem chemickou průmyslovku, takže jsem měla dobrý základ i v matice a fyzice.
V chemiích jsem taky hodně čerpala ze střední.
Na zkoušku 3 pokusy a pak buď žádat další termín nebo opakování předmětu. Známky 1-3, 4 - neprošel, 5 neexistuje na VŠ.
O povinostech na docházku a zkoušky si přečti v Studijním řádu, bude na webu.
Jestli Tě ještě napadne něco tak se ptej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.14 16:27

VŠB-TU Veřejná ekonomika a správa

Ahoj, chtěla bych se zeptat těch, které studují VŠB - TU (nejlépe obor Veřejná ekonomika a správa - kombinovaná forma) jak „těžký“ je jazyk - nejsem zrovna jazykově nadaná, zvažuji RJ a tu jsem neměla dobrých 20 let :roll:, tak by mne zajímalo, zda se „to dá zvládnout“…uvítám všechny postřehy z této vysoké školy (i pokud tento obor někdo má, jaké je uplatnění…). Děkuji. Omlouvám se za anonymitu, ještě nejsem přijatá a doma neví, že toto zvažuji. ;)

• Citovat
  • Upravit
10905
18.8.14 17:51

U nás se to zvládnout dalo (jediná volba byla angličtina), ale já jsem FBI. Zkus kouknout na studijní plány, my v nich měli napsanou učebnici a které lekce se musí zvládnout za semestr.

http://edison.sso.vsb.cz/…icView.faces?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze