Vše na téma autobus

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17001
29.10.15 19:26
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
29.10.15 19:31

No když jsem ještě bydlel v paneláku tak nám spal opilý autobusák v uniformě před bytem( mám fotku, pokud budeš chtít na to puzzle)
oco zajímavější to bylo když mě potom vezl ráno do školy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
29.10.15 19:36

@Králičice to vypadá moc dobře, dík za tip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
29.10.15 19:38

Děkují i ostatním za rady, určitě něco vyberu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
29.10.15 19:42

A já bych mu koupila rovnou autobusový nádraží :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1244
30.10.15 03:16

Ale to není LEGO, je to nekvalitní čínská kopie - nebrat, vyhozené peníze. Bohužel v LEGU teď žádný autobus není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17001
30.10.15 04:59

@IdealMan - taky jsem hledala pro paní lego, ale našlo mi to jen tohle :-) Na druhou stranu - je to holandská kopie a je kompatibilní s legem..A stejně záleží na tom, jak se k tomu bude obdarovaný chovat.. Ale jinak souhlas - taky malé kupujeme duplo a né napodobeniny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
30.10.15 07:54
@IdealMan píše:
Ale to není LEGO, je to nekvalitní čínská kopie - nebrat, vyhozené peníze. Bohužel v LEGU teď žádný autobus není.

To je pravda, taky jsme jednou koupili jinou značku, protože malej chtěl autobus, a je to katastrofa. Kompatibilní s legem to je, ale jen co se týče rozměru dílků. Jinak některé dílky skoro nejdou do sebe, jiné jsou moc volné a vypadávají. V tom případě lego teda nemá autobus už hodně dlouho, my jsme to řešili již před pár lety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
30.10.15 18:13

Autobusy byly v posledních letech v LEGU minimálně tři. Akorát kromě jednoho (7641)v pěkně drahých setech.

Lego 8404 - Public Transport
Lego 60026 - Town Square
Lego 7641 - Town Corner

Pokud by zakladatelka některý z těhle setů (všechny jsou mimo produkci) chtěla, nechť se podívá tady: https://www.bricklink.com/…seStores.asp?… - to je komunitní sít obchůdku sběratelů a stavitelů LEGO (AFOLů), třeba někdo něco z toho bude mít…

I když - stačil by mikrobus? :) http://shop.lego.com/…er-Van-10220?…

Tohle se ještě prodává, nedávno jsem to viděl v Tescu a pro chlapce to musí být těžce hratelné… protože to má otevíratelné dveře, vysouvací spací část, krásný interiér, je to v podstatě model, pouze postavený z LEGA…ale je to jen mikrobus, ne normální velký městský nebo linkový autobus.

BTW: co tohle? Jako dítě jsem Montisystémy miloval :) http://www.montisystem.eu/bus-setra.html

Pak ještě dělal krásný model autobusu Revell, v měřítku 1/24, ale to je klasický velký plastikový slepovací model a rozhodně to není určené na hraní… navíc se už stejně nedělá, v nabídce je snad už jen „Routemaster“ tedy klasický londýnský „dvoupatrák“ - ale platí to samé - je to jen na koukání, ne na hraní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
30.10.15 19:18

Na Aukru i normálně na Seznamu jdou najít polštářky s asi 4 druhy autobusů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí