Všechno možné

• Otevřená skupina

Pro hráče a příznivce Farmeramy

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5813
30.10.13 14:56

Osobně jsem pro uzavření…

@Hořec já když jsem tady prvně přispěla, tak mě to hned hodilo, ať zažádám o členství… a příspěvek se neukázal, až když jsi mi schválila žádost :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
30.10.13 15:10
@Snoopy87 píše:
Jupíí akce hotová :dance: @renda81 dík za ducha, ten poslední mi zcházel :mrgreen:

nemáš zač ráda jsem ti „dodělala“ akci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
30.10.13 15:22

Změna bonusového systému

Zdravím farmáři,

jak jsme vás informovali již v září, znovu jsme přepracovali systém bonusů BZ. Vrátili jsme se k původnímu systému, jednotlivé BZ bonusy se tedy opět sčítají, jen již není možné zakoupit opakovaně bonusové balíčky a tím mnohonásobně navyšovat zisk BZ.

Příklad:
100 % BZ bonus 24 hod. (bonusový balíček)
100 % BZ bonus 24 hod. (Mega den BZ)
100 % BZ bonus 24 hod. (Kolo štěstí) = 300 % BZ bonus na 24 hod.

Sčítání bonusů se však netýká bonusu 100 % BZ za nákup florenů během akce Mega den BZ. Pokud získáte v této akci bonus ve dvou dnech, tak nedojde k jeho sečtení, ale k jeho prodloužení.

Příklad:
100 % BZ bonus 24 hod. (Mega den BZ - 23:59 hod.)
100 % BZ bonus 24 hod. (Mega den BZ - 00:01 hod.) = 100 % BZ bonus na 48 hod.

Fajn hru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
30.10.13 15:24

@renda81 dííííííík ženo má :* :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
30.10.13 15:51
@Snoopy87 píše:
@renda81 dííííííík ženo má :* :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
30.10.13 16:57
@tamata píše: :mavam:
A jak to tu teda funguje? To tu může číst každej a přispívat jen členové? :think:
Já bych byla ráda kdyby to tu mohli číst jen členové, že bych se nebála chlubit :P :lol:

Pokud je skupina otevřená, tak to tu může číst každý a přispívat taky, od diskuze se to nijak neliší. Jediná výhoda je, že můžeme zakládat další tematické diskuze - např. diskuze jen pro herní info, která občas dává @Hořec
Pokud chcete soukromý koutek, tak je třeba tuto skupinu nechat adminy uzavřít, pak sem mohou nakukovat pouze členové. A v tom případě neuzamykat původní diskuzi, aby jela dál - aby bylo aspoň něco otevřené všem, ale uporozňuji ze zkušenosti, že takto ponechané diskuze stejně časem vyhnijí, protože členové uzavřených skupin nemají chuť povídat si paralelně ve dvou diskuzích..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
30.10.13 17:02
@Hořec píše:
Jsme otevřená skupina, takže číst a přispívat může každý. Jen nevím, zda přispívání není omezené registrací. :think: Se skupinami nemám tolik zkušeností. Vím jen, že hodně čtu skupinu o nákupech v Lidlu a čas od času tam přispěji. Členem nejsem.
Jestli chcete, tak mohu změnit skupinu na uzavřenou a můžete se tu chlubit až se hory budou zelenat. :lol: Je fakt, že to má své výhody. Nikdo nepovolaný si to nepřečte a tudíš se tu mohou sdělovat i důvěrnější informace. Například u O/D. Tam rozhodně hrozí to, že někdo vykrade farmu. Není problém přeposlat vzácné věci. Tak se rozhodněte.

Ono s tou utajeností uzavřených skupin to taky není úplná sláva. Jedna z největších zdejších skupin se přesunula na jiný server právě proto, že se přišlo na to, že i příspěvky z uzavřených skupin a fotky a tak jsou po čase dohledatelné přes google.. :oops:
Jinak návod k „bezpečnému“ heslu:
alespoň (alespoň) 8 znaků, ideálně pokud nedávají smysluplné slovo,
zároveň aspoň jeden znak číslo, jeden znak velké písmeno, jeden znak zavináč nebo mřížka nebo něco podobného. To už se prolamuje stěží, kor když to nepoužíváte jinde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5164
30.10.13 17:03
@Menzy píše:
Holky, prosím o duchy mám jich 930, tak ještě pár jich chybí, děkuji moc :-)

jaký máš nick ve hře, ducha pošlu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5164
30.10.13 17:06

A jestli ještě něco ducha potřebujete, tak napište. Nepošlu dneska sousedům, Hořec a mopsíček prominou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
30.10.13 17:06
@renda81 píše:
Změna bonusového systému

Vůbec nechápu, ale nevadí, na to přijdu časem, až to začnu používat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
30.10.13 17:08
@Baruska2011 píše:
jaký máš nick ve hře, ducha pošlu

https://www.emimino.cz/…ma/nastenka/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5164
30.10.13 17:09

@Damael vida, děkuju :oops: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5164
30.10.13 17:22

@Menzy píše mi to, že neexistuješ. Tak mi napiš na farmu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
30.10.13 17:23

@Damael jen je taky rozdíl po čase než okamžitě, když napíšeš že máš na kontě 15mega a hned tě mohou vykrást a nebo když si to někdo dohledá po dvou letech tak mužu bejt chudá jak kostelní myš a nebo nemusim už vubec hrát… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5813
30.10.13 17:26

@Baruska2011 já že neexistuji??? No toto :-D

EDIT: u tebe mi to taky psalo, že neexistuješ, stačilo dát malé písmeno a ejhle, byla jsi na světě :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny