Všechno možné

• Otevřená skupina

Pro hráče a příznivce Farmeramy

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20155
30.10.13 10:09
@Snoopy87 píše:
Dnes hl. výhra na KŠ… Vajíčkovej strom :dance:
:potlesk: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
30.10.13 10:10

@Damael jakej LVL jsi ted? Do nějaký 70tky se to leze rychle :-)
díík :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
30.10.13 10:11

Teď mám 58, ale dost jsem hru omezila kvůli chlapovi, takže už mi to taky neleze :roll: 65 bych teoreticky dala, kdybych tu visela furt..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
30.10.13 10:17

Muzes si dopomoct produktama třeba jahodový muffin dava 2000bz Vánoční cukroví 1350bz koláč z listoveho testa 4000bz.. aj… Ale samozrejme to zbasti nejaky KR… Jestli chces tak Ti mufin muzu poslat darem :-) A nebo přez trh za lepší cenu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
30.10.13 11:15

@Snoopy87 A jo, už na to koukám 8o Asi se ponořím do řemesla :) Nic mi darem neposílej, jsi hodná, děkuju, pokusím se k tomu dořemeslnit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
30.10.13 11:16

Tak a teď mě napadlo, že by bylo dobré, kdybychom na nástěnku napsali, na kterém jsme kdo trhu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
30.10.13 11:25

@Damael Jak chces mám na skladě mufinky :-) Nevim jak ostatni ale asi bych nevyvesovala přehled s trhama, kvuli vykradacum farem, mě před nedávnem odlehcili asi o 6-7mega KR a část stodoly včetně nějakejch šlechtěnců :roll: Jasne že kdo chce tak si to zjisti, ale proc jim to takhle rovnou naservírovat… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
30.10.13 11:30
@Snoopy87 píše:
@Damael Jak chces mám na skladě mufinky :-) Nevim jak ostatni ale asi bych nevyvesovala přehled s trhama, kvuli vykradacum farem, mě před nedávnem odlehcili asi o 6-7mega KR a část stodoly včetně nějakejch šlechtěnců :roll: Jasne že kdo chce tak si to zjisti, ale proc jim to takhle rovnou naservírovat… :nevim:

Fakt? 8o A to ti prostě prolomili heslo? Já myslela, že si s těmi farmami děláte srandu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
30.10.13 11:37

@Damael jo jo, a to jsem si myslela že mam o. k. heslo, potom jsem dala jeste neprusteřelnější ale i tak pro někoho to neni vubec problém :roll: A to jsem mela kliku bo zrovna běžela akce O/D takže boly nastesti aspon trochu slusny ze mi nevzaly vzacny chlevy a stromy… Jasny je to JEN hra ale i tak me to mrzelo, když si uvedomíš kolik času tomu věnuješ, vypipláš si to farmičku a pak ti ji někdo během 5ti minut vykrade :pocitac: :pocitac: :zed: :zed: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
30.10.13 11:49

@Snoopy87 To jsou strašní hajzlové :pocitac: Ani nevím, jaké mám heslo, sice na farmě nic nemám, ale asi si vymyslím něco dost složitého..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
30.10.13 11:52

@Damael taky mám zkušenost s vykradenou farmou, ale já měla heslo k. o ne jak @Snoopy87 o.k, takže to byla v podstatě moje blbost. Byl to šok po přihlášení-asi ze 2 mega KR jenom 1 tisíc, prodaná všechna zvířata a od každé plodiny mi nechaly 5 kousků… V podstatě druhý začátek hry :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
30.10.13 11:54

Holky můžete mi vysvětlit jak to funguje ten paysafecard? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
30.10.13 11:58
@Markétka5 píše:
Holky můžete mi vysvětlit jak to funguje ten paysafecard? díky

koupíš si pasefku, pak si zadáš co chceš koupit a pak je tam zaplatit přes paysefcard na to klikneš otevře se ti okno a tam zadáš do okýnek ten dlouhatánskej kód z té karty, a to je celý za chvíli se ti ukáže že se ti to na tvůj herní účet připsalo, je to snadné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
30.10.13 12:03

@Bambule2 taky jsem byla v šoku, nemohla jsem tomu uvěřit… Ale teda asi jsem narazila na něhoko „ohleduplnějšího“, bo zas takhle vybílenou stodolu jsem neměla. zmizly mi plodiny z vyšších levlu kterej jsem měla zásobu, jako 10tis ruzi, lísk. oříšky a tak, nižší levly jako jahody seno nezmizlo, a šlechtěnci jen lepší, skvrnitá koza nikoho nezajímala. Ty jsi koukam narazila na opravdový prasata… :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
30.10.13 12:06

Jupíí akce hotová :dance: @renda81 dík za ducha, ten poslední mi zcházel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny