Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Říkala jsem si že by to tu pro odlehčení chtělo nějakou zajímavou anketu určenou pro ženy
A samotnou by mě velmi zajímal její výsledek
![]()
Tak hlasujte: Jaká tvář se vám na mužích nejvíce líbí nebo vás přitahuje?
U mě je to asi individuální, záleží i na tvaru obličeje, ale obecně bych asi řekla že nejraději mám na chlapech jen lehké strniště… příliš dlouhé vousy mě často lechtají, zejména pak při různých intimních činnostech…
![]()
Klidně se i podělte o své názory nebo zkušenosti. Čím více nás bude, tím relevantnější bude výsledek
![]()
Mne se libi strniste nebo plnovous, ale musi to vypadat vkusne a upravene. To, ze je ten plno..neprakticky, to je pravda, jednoho fousace mam doma. Ten teda bez fousu byt nemuze, kdysi jsem ho „donutila“ se oholit a vypadal chudak jak kobliha ![]()
Ta prvni fotka, to je na me moc šampón ![]()
@marcellia píše: Více
Ta náhlá změna může být někdy docela šok no… ![]()
Většinou mám ráda strniště, ale hodně to taky záleží na konkrétním muži. Jsou tací, kterým podle mě sluší nejvíc hladká tvář a tací, kterým zase plnovous. Ale tich zase není tolik. Strniště vede.
Na fotce je hezčí ten s tím strništěm. Uznávám, že některým mužům sluší různé upravena bradka. Ale já to nesnáším. Nesnesla bych partnera s plnovousem, bradkou ani knírem. Od malička k tomu nemám kladný vztah. Jednou jsem viděla jak se do plnovousu vpiji polívka a… Ne!
Strniště do určité délky strpim. Ale jak mám pocit, že mě to drape, tak už to taky nedávám.
Sem měl kolegu, správnej chlap, táta čtyř dětí, sranda s ním byla. Nosil plnovous a vypadal jak Abe Lincoln, jako bez pwdele, nikdy jsem neviděl nikoho s takovým plnovousem a ta podoba tam byla taky.
Pak se jednou oholil a vypadal jako podrazák - což fakt nebyl, ale vypadal jak filmovej podvodník.
Jednoznačně a. Když přijede manžel po turnusu v práci, kde se neholí, tak chvilku b. Raději a. Protože u b mám vždycky od něj poškrábánou pusu, tváře.
C nee. To není vůbec můj šálek kávy.
Nejvíc se mi líní strniště, nebo krátké upravené vousy, jako je na fotce, ale záleží co komu sluší. Dlouhé vousy se mi nelíbí. Hladce oholení muži se mi taky líbí pokud se to k nim hodí.
Nelíbí se mi dlouhé vousy a nelíbí se mi hladce oholení muži, nepůsobí to na mě mužně. Takže strniště nebo kratší vousy.
Teda čekala jsem že plnovous bude oblíbenější, měla jsem dojem že je to v dnešní době celkem trendy ![]()
Jsem si vzpomněla jak se manžel po 5 letech oholil do hladka. Takový výbuch smíchu jsem měla, že už to znova nezopakoval ![]()
Každopádně záleží na obličeji. Líbí se mi i oholení muži, ale musí mít na to prostě tvář.
Nesnáším plnovous nebo knírek… fuj. Nejhorší jsou neupravené dlouhé vousy, zvlášť na mladých chlapech, to mě úplně odpuzuje. Jinak je mi to celkem jedno, jestli oholený nebo strniště.