Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Poradíte jaké chytré hodinky koupit pro dceru 10 let, aby přes ně mohla volat? Telefon má zn. Xiaomi, musí ty hodinky být stejná značka? Vůbec se v tom nevyznám. Díky za rady
Stejna znacka to byt nemusi, ja mam treba samsung a hodinky Garmin, jsem s nima spokojena, ale volat s nima nejde. Myslim ze volat pujde jen s nejakyma drahyma a zo mi zas pro 10ti lete prijde zbytecny.
My máme pro dceru hodinky, které mají SIM přímo uvnitř a tudíž s nimi voláme, a sledujeme GPS, lze si vyfotit okolí, kde se dítě nachází.
https://www.carneo.cz/…plus-4g-pink
Doporučuji. ![]()
Stejná značka být nemusí. Ale Xiaomi má teď slušnou nabídku v této oblasti. Já mám hodinky Samsung Galaxywatch. Umí telefonovat, ale musí mít v dosahu i vlastní telefon. Je to propojené přes bluetooth. Je otázka, na co přesně volání přes hodinky chceš.
@Mari-KusKus píše:
My máme pro dceru hodinky, které mají SIM přímo uvnitř a tudíž s nimi voláme, a sledujeme GPS, lze si vyfotit okolí, kde se dítě nachází.https://www.carneo.cz/…plus-4g-pink
Doporučuji.
Tak tedy musím říct, že jste mě překvapila, že takové jsou a za dosti levnou cenu. Mohu se zeptat pro jak staré dítě to máte?
@Anettgizmo píše:
Tak tedy musím říct, že jste mě překvapila, že takové jsou a za dosti levnou cenu. Mohu se zeptat pro jak staré dítě to máte?
Dcera má 6, pořídili jsme do školy, kroužků a když jde ven, je k tomu do mobilu rodiče taková aplikace, kde se vše nastavuje a před kterou se můžete kouknout, kde je apod.
Stačí SIMka s 500MB dat a nějakými volnými minutami a myslím, že by stačilo i méně.
Lze i poslat zprávu, obsahuje to i chat, který má dítě v hodinkách a když dostane novou zprávu, hned se mu zobrazí na obrazovce. (např.: napíšete, že už má jít domů), ale to zatím nevyužíváme, dcera ještě nečte ![]()
Nicméně to plánuji nechat dceři co nejdéle, ona jako má i mobil doma na hry a tak, ale já bych se stejně bála, že to ztratí nebo jí to někdo odcizí. Hodinky má na ruce pořád, takže to riziko takové není
![]()
@Mari-KusKus píše:¨Tak to je dobrá věc, mě celkem překvapilo volání hodinkami u 10ti leté které chce zakladatelka většinou mají svůj mobil už v tomto věku, ale lokace je dobrá, že víte kde je. Ale také je pravda, že mobily jsou velké a může venku běhat jen s klíčema, hodinky jsou fajn varianta. Netušila jsem že takové dětské volací vůbec jsou.
Dcera má 6, pořídili jsme do školy, kroužků a když jde ven, je k tomu do mobilu rodiče taková aplikace, kde se vše nastavuje a před kterou se můžete kouknout, kde je apod.
Stačí SIMka s 500MB dat a nějakými volnými minutami a myslím, že by stačilo i méně.Lze i poslat zprávu, obsahuje to i chat, který má dítě v hodinkách a když dostane novou zprávu, hned se mu zobrazí na obrazovce. (např.: napíšete, že už má jít domů), ale to zatím nevyužíváme, dcera ještě nečte
Nicméně to plánuji nechat dceři co nejdéle, ona jako má i mobil doma na hry a tak, ale já bych se stejně bála, že to ztratí nebo jí to někdo odcizí. Hodinky má na ruce pořád, takže to riziko takové není![]()
Určitě nemusí být stejná značka… propojují se přes apku…
Mohu se zeptat, nemáte náhodou zkušenost s hodinkami Xblitz watch me, nedaří se nám je rozchodit…a propojit… ![]()
Děkuji
@Anettgizmo Zrovna dceři hledám na netu nějaké k vánocům, tak budu ráda za každé informace..Ale pro mě zásadní otázka
Vybrují hodinky, když by dcera měla ve škole vypnutý zvuk? ![]()
Ahoj holky. Chtěla bych pro dceru koupit nějaké takovéto chytré hodinky. Už jsem byla odhodlaná něco objednat, ale když jsem se podívala, kolik toho je, tak jsem to vzdala a radši se zeptám tady vás, s čím jste spokojené ![]()
@camuna a nedělala si si takový užší výběr? Nebo rovno s dcerkou že by jste na to mrkli a ona by si vybrala? ![]()
@Ťarbík01 Chci, aby se dalo volat, a chci vědět, kde se dítě nachází. Neříkám, že musím znát každý krok přesně, ale ráda bych měla přehled o tom, kde je. A ať jsou přiměřeně velké na dětskou ručičku. Kdybych měla mít nějaké další požadavky, tak klidně řekni, co třeba ty preferuješ, abych vůbec věděla, jaké jsou možnosti ![]()
@nikka323 Ona mi řekne, že chce růžové
A nerada bych se řídila tím, co si ona představuje, že tam mají být nějaké hry nebo co všechno tam může být. Takže to s ní nechci moc řešit.