Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@paulita4 mně to přijde že to mají děcka takové jak špioni vysílačky
nemůže se stát že by třeba i omylem nějak vytočila číslo a pak dělala odposlech? ![]()
@pouni No právě. Takže tohle pro mě například není podstatná funkce.
Nemáte někdo tyto hodinky? Forever Kids Look Me! 3. Mají dost velkej displej, v podstatě asi i všechny funkce co by jsme potřebovali. Jen nevím jak je to s reální výdrží baterii.
@barts93 Ten displej je fakt docela velký. Nenašla jsi i nějakou fotku, jak ty hodinky vypadají na ruce? Přeci jen dětská ruka je malá a když jsou hodinky moc velké, tak to může působit směšně a navíc je to nepraktické. Taky bych si zjistila něco o tom operačním systému, když mají vlastní, tak jak často vycházejí aktualizace a jak dlouho je u těch hodinek vůbec zajištěná podpora.
@ceanova to bohužel ne ale co se týče parametrů tak velikost displeje je psána 1,85". je to postačující nebo je to málo/hodně? V tomto se tak neorientuji ![]()
@barts93 No já jsem si to prohlížela, a proto se na to i ptám. Je to dost. Ale to nic nemění na tom, co jsem se chtěla dozvědět já ![]()
@ceanova Vždyť píšu že jsem takovou fotku nenašla ale našla jsem parametry. Tak jestli se nedá nějak odrazit od těch palců.
Psala si ještě o vlastním operačním systému. To jako není že Android například?
@nikka323 Ty u těch hodinek? No přes aplikaci to umíš
Třeba zapnout kameru a vyfotit
Ale prr, taky to neumí všechny hodinky ![]()
@paulita4 jakože bez toho aby to nevědelo to díte? Nemůže to být pak nějak napadený jako porušení soukromí nebo něco
V dnešní době se člověk už bojí kdecoho ![]()
@barts93 píše: Více
1.85" mi přijde na dítě obrovské, to bude vypadat veliké i na drobnější ženské ruce.
@pouni Tak první věc je, jestli tě práskne vlastní devítileté dítě
A druhá věc je, že o tom vůbec nemusí vědět ![]()
@paulita4 No jo, ale právě to je trochu ošemetný… Na jednu stranu chápu, že člověk chce mít přehled a chránit dítě, na druhou stranu by se to asi mělo dělat s rozumem. Kde je podle vás ta hranice mezi bezpečností a narušením soukromí? 🤔
@paulita4 píše: Více
Tak ono mu to může dojít v pubertě v nejblbějším období, kdy hledá na rodičích to nejhorší, že vlastně ty hodinky, co vidí někde na internetu a považuje je za totálně šmírácké, nasadila maminka jemu/jí v dětství také. Napravit takovou ztrátu důvěry potom může být dost práce, pokud se to vůbec povede.
@barts93 píše: Více
To záleží na ruce toho dítěte. Když uvidíš někde nějaké pěkné, tak si z té úhlopříčky zkus přepočíst pythagorovou větou velikosti jednotlivých stran a vystřihnout si tak veliký obdélník (čtverec - podle tvaru těch hodinek) a přiložit ho děcku na ruku.