Jaké chytré hodinky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
87
22.4.25 13:14

@barts93 Ty aktualizace zas nebývají tak časté, že bys to musel aktualizovat každý týden. Vždyť i na mobilu ti to vyskočí jen občas. Nic se neseká, ani není důvod, proč by mělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
23.4.25 10:01

@faubi a aktualizace vlastně tedy jenom obnovují ty systémy nebo přinášejí i něco nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
24.4.25 09:18

@nikka323 nebo možná se to aktualizuje i právě proto aby to nesekalo? :D jakože nevím co jiného by ti to mělo přidávať do systému, to zas není PC nebo nějaký moc výkonný android nebo něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
24.4.25 13:31

Není to jen nějaká otrava, dělá se to samo. A ty aktualizace fakt můžou pomoct. Vylepší se bezpečnost, opraví bugy, někdy přibydou nové vychytávky a třeba i líp vydrží baterka. Pochybuju, že si tam někdo řekne: Hele, dneska bych mohl udělat nějakou random aktualizaci. :D Má to smysl :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
24.4.25 18:47
@nikka323 píše: Více

Přinášejí určitá „vylepšení“ bez kterých bych se obešla. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
28.4.25 09:45

@haupi ak hlavně doufám, že to jde nějak odložit, protože jestli se to začne aktualizovat zrovna ve chvíli, kdy má jít malý do školy nebo ze školy, tak mě asi porazí! :D Už se vidím, jak tam šílím, proč má hodinky vypnutý, jestli se mu něco nestalo, a ono to přitom jen blbne kvůli aktualizaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
28.4.25 13:26

@pouni Neboj, kvůli aktualizaci ti nic blbnout nebude. Samo se ti to neaktualizuje, musíš to vždycky potvrdit. Buď ti to samo zahlásí, že je dostupná aktualizace, nebo si to můžeš v apce jednoduše zkontrolovat. Aspoň teda naše Carneo to tak mají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
29.4.25 09:03

@haupi Takže tu aktualizaci si fakt můžu v případě potřeby odložit, aby se mi nestalo to, co pouni říkala, že se to začne samo aktualizovat zrovna ve chvíli, kdy má jít dítě do školy nebo ze školy, a já pak nebudu schopná komunikovat ani po telefonu, ani zprávama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
30.4.25 08:47

@haupi já jsi jenom neumím představit co za nové vychytávky to může být. o tom pak i nějak informují že co v podstatě bylo opraveno nebo nově dodáno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
30.4.25 12:56

@nikka323 Toho se nemusíš bát, i když se aktualizují, tak se pak automaticky spustí a fungují dál tak, jak předtím. Takže se dovoláš pořád :-)
@barts93 Určitě si to můžeš někde zjistit, ale já jsem to nikdy neřešila :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
2.5.25 09:10

@haupi Nevíš, jestli to jiný hodinky nemaj taky? My koukáme na pár značek, tahle je mezi nima, ale asi maj i nějaký podkategorie. Podle čeho jste vybírali vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
2.5.25 13:04

@pouni Ale ne, ne, nevybírám. My už máme dávno vybráno a hodinky doma, syn je nosí každý den. To sis asi spletla s někým jiným, koho tenhle proces teprve čeká :-D My jsme je kupovali v prosinci, aby byly jako dárek pod vánoční stromeček :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
5.5.25 09:07

@frutina No jasně, ale i ty, co už máte, jste přece museli nějak vybírat, ne? My teď třeba přemýšlíme, že na Den dětí pořídíme něco od značky Kloki. Má s tím někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
5.5.25 13:53

@nikka323 Tak jasně, vybírali jsme docela dlouho, těch hodinek je už opravdu hodně. Nechtěli jsme koupit hned ty první, na které narazíme, takže jsme si udělali menší průzkum. No a o téhle značce jsem teda ještě neslyšela. Co je to vlastně zač?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
6.5.25 09:25

@haupi jako myslíš že někde na oficiálním webu že to najdu? @frutina mezi čím jste se rozhodovali prosím vás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák