Jaké chytré hodinky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5694
2.4.25 14:37

My jsme kupovali synovi k Vánocům tyhle hodinky, v černé barvě.
Je v nich Simkarta, takže ideál. Ve svym telefonu mám aplikaci, kde jsem nastavila vše potřebné - například jsem mu zablokovala cizí příchozí hovory. Můžou mu volat jen ti co má v seznamu. Na dálku mu můžu hodinky i „vypnout“ - tzn. že mu zůstanou fakt jen ty hodinky.
Ale tedy polohu to moc přesně neukazuje. Nebo jsem možná „rozmlsaná“ airtagem co má v aktovce :-D
jo a ten odkaz :-D

https://www.vivantis.cz/…modre-1.html?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
2.4.25 18:20
@camuna píše: Více

Taky to začínáme řešit, teď to celkem u děcek frčí jen v tom ještě nemám takový přehled. Takže tam jsou i hry? Jako neumím si to úplně představit co a jak se dá hrát na takových hodinkách :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
3.4.25 14:17

My jsme synovi na Vánoce kupovali hodinky Carneo Guardkid+. Myslím, že ty hlavní funkce jsou u všech hodinek stejné. Ale co se týče polohy, tak mi v aplikaci ukazuje i přesnou adresu, kde se nachází, a mapa tam taky je. Mám nastaveno, aby se to aktualizovala každých 10 minut, ale dá se to nastavit i na hodinu, že se poloha aktualizuje. A taky mi ukazuje, kolik mají hodinky procent baterie. A spoustu dalších věcí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
4.4.25 13:47

@pouni Zvykne tam být pár her, takových jednoduchých, na zabavení, na zabití času :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
4.4.25 15:25

@faubi a nezasekává se to když se to tak často aktualizuje?
@paulita4 je to vůbec potřebné? myslím že děti by měli zabíjet ten čas zmysluplněji ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
7.4.25 19:18

@camuna Tak já chápu že asi u ni bude důležitá jenom ta barva :-D Ale myslela jsem to i tak jestli neviděla náhodou u nějaké kámošky nějaké konkrétní hodinky nebo tak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
8.4.25 13:48

@nikka323 Jasně, to viděla u několika a to je jeden z důvodů, proč by je i chtěla 8o Ale kdeže, aby věděla, jaká je to značka. To bych se musela jediné já poptat rodičů těch jejích spolužaček a kamarádek. A to nejsem ten typ, co se takhle dává na ulici do řeči s cizími. Tady mi to nevadí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
9.4.25 08:48

@camuna chápu tě :-D taky mám radši fóra než se ptát někde na prodejně, v obchodě nebo tak :-D I když mi to občas manžel vyčítá že prodavači se tomu rozumí lépe a lépe by mi poradili, no já si myslím že se to dá v pohodě vyřešit i přes internet všechno. Vždyť ten je plný informací :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
9.4.25 14:40

@pouni Tak tomu nevěř. Prodavač ti řekne jen to, co se o produktu dočteš i sama. Pokud nemá osobní zkušenost s danou věcí, tak je to za mě úplně zbytečná debata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
9.4.25 16:49

@ceanova to je pravda. A hlavně asi se bude snažit prodat co nejdražší možnou variantu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
14.4.25 09:15

@camuna rodiče kamarádek tvé dceri ale nejsou zas tak cizí ne? :-D Tak když tak možná bych se poptala těch kámošek nebo zadala tajný úkol dceři :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
14.4.25 13:22

@nikka323 Nevím jak ty, ale já neznám všechny rodiče kamarádek mojí dcery :-D No jedině tu otázku nějak zaobalit.
@pouni Jsem ráda, že někdo chápe moje myšlení :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
15.4.25 10:01

@ceanova A co jiné věci, jak to řešíš? Ptáš se taky takhle na fórech? Protože tam se často najdou i protichůdné názory, a z toho bych si pak asi vůbec nedokázala vybrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
15.4.25 14:02

@barts93 Musíš vědět, co se chceš dozvědět. A musíš umět i filtrovat informace. Někdy je to náročné :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
16.4.25 08:29

@frutina A podle čeho jsi vybírala ty? Nebo ještě pořád vybíráš? Jak to máš teďka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák