Jaké chytré hodinky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
89
6.5.25 14:01

@barts93 Jestli ne tam, tak podle mě už nikde jinde :-D Ale ne, výrobci obvykle uvádějí všelijaké takové věci na webech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
7.5.25 09:51

@paulita4 jinak někde jsem četla o nějaký funkci bezpečné zóny - jak to vlastně funguje? nevím co si mám pod tím představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
7.5.25 14:24

Tak pro začátek – těm holkám, co mi psaly, když jsem chtěla poradit – hodinky už jsme konečně koupili :-D
Co se týče té bezpečné zóny @pouni, tak tu mají i ty naše. Nastavíš tam takový okruh, ve kterém se může dítě pohybovat, a když tu hranici překročí, tak ti do aplikace v mobilu přijde upozornění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
9.5.25 10:13

@camuna a to fakt jako funguje všude? Přijde mi to takové scifi když si vezmu že každý bydlíme jinde. Ale vidím to jako výhodu například kdyby jsme jeli na dovolenou k moři tak aby se nám děcka nestratili na přelidněné pláži :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
9.5.25 12:47

@nikka323 Přiznávám, že v takovém případě nevím, jak to funguje. Protože ono ti to ukazuje adresy a normálně mapu města, když si chceš v aplikaci zobrazit polohu. Nevím, jak by byla označená pláž. Ale jestli se na nějakou dostaneme dřív než vy, tak ti dám vědět :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
12.5.25 09:54

@camuna Nemohla by jsi udělat přes tu appku nějaký screen nebo to nějak přiblížit? Neumím si to celkem takhle představit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
12.5.25 14:25

@barts93 Víš co, já ti takhle přidám odkaz na tu aplikaci. Protože nevím, jestli ti někdo udělá screenshot a bude sdílet svoje informace, které tam má zobrazené.

https://www.carneo.cz/…o-guard-app/?…(cel%C3%BD%20web)&utm_id=12662165689&gad_source=1&gad_campaignid=12662165689&gbraid=0AAAAABe5LlfJsVafbOmgH4ojRxhsx8k44&gclid=EAIaIQobChMI0fDLjPadjQMVYJODBx3I5gD1EAAYASAAEgKLdPD_BwE

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
13.5.25 09:40

@haupi ale to video je hodně užitečný tam asi fakt najdu co budu potřebovat :dance: jen ještě aby ty všechny funkce i fungovali jak jsou popsány :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
13.5.25 14:10

@pouni Přiznávám, že já jsem to video ani neviděla. Šlo mi o ten obrázek z aplikace, aby bylo vidět, jak zobrazuje polohu. Že je tam i část mapky a napsaná adresa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
14.5.25 09:08

@haupi jo takhle to je.. a já jsi myslela že to bude jenom taková nějaká tečka na mapě a kroužek kolem toho :-D A jak je to s těmi kontakty? Kolik si je tam fakt může dítě dát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
14.5.25 12:58

@nikka323 Záleží na tom, na který model hodinek se ptáš. Liší se to asi podle výrobce a konkrétního modelu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
15.5.25 09:44

@faubi jo takže ono to není všude stejně? A co myslíš kolik reálně kontaktů tam to dítě potřebuje mít? Na to bych asi moc nepřihlížela..Jinak je nějaká možnost že i uvidím kdo se snažil nebo snaží mému dítěti dovolat? Dnes už je celkem nebezpečná doba, tak možná bych takové čísla i chtěla nějak blokovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
15.5.25 13:59

@barts93 Kdybych měla vycházet z toho, s kolika lidmi volám já, tak by mi stačilo i 5 kontaktů, kdyby se tam daly uložit :-D Ale ne, teď vážně – fakt nechápu, proč dávají do některých hodinek možnost uložit třeba 100 kontaktů nebo kolik. Vždyť tolik lidí normální člověk ani nezná natolik, aby si s nimi potřeboval volat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
16.5.25 09:25

@vuma329 no tak to já reálně nemám ani když tam započítám doktory, školu, školku :lol: a co ještě takové dítě. Stačí máma, táta, sourozenci, babička, dědeček, možná nějaký tři kamarádi :D I to když si vezmu tak z mého okolí se rodiče snaží děcka vychovávat bez mobilu a když tak si zavoláme my dospělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
16.5.25 11:16

@pouni Na prstech obou ruk bych spočítala kontakty, které má dcera uložené v hodinkách. Ale využívá v podstatě jen mě a manžela, a teď si občas začala volat se spolužačkou kvůli úkolům do školy – že si spolu zkontrolují, jestli mají všechno, nebo tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák