Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Tak otázka je nasnadě. Přemýšlím o nákupu nových, asi kotníkových bot, Vasky se mi líbí podle fotek, podle ceny už méně
, ale zas pokud by cena odpovídala kvalitě, tak budiž. Vzhledem k tomu, že poblíž není žádná jejich prodejna, k vyzkoušení, tak mě napadá jedině se touto cestou pozeptat těch co už případně tyhle boty mají, jak jim sedí a vyhovují?
Děkuji předem všem ![]()
Já je sice nemám, ale přemýšlím nad nimi taky - mám teď narozeniny v blízké době, takže si kdyžtak řeknu o dárek kvůli ceně. V Praze máme prodejnu, takže přemýšlím, že půjdu vyzkoušet, ale pokud má někdo zkušenosti s dlouhodobým nošením, budu ráda…
Já jsem si na jaře pořídila tyhle , velikost jsem vybírala podle jejich tabulky. Normálně mám spíš 39 ale tyhle jsem brala 38 a je to OK.
Jinak tedy pro mě spíš zklamání. Nevím jestli je to střihem, ale nejsou mi nijak moc pohodlné. Navíc na nártu se ta kůže hodně „krabatí“ a to jsem je měla na noze asi 2×.
Takže já dál zůstávám u svých oblíbených tenisek značky Ecco a s Vaskami zas chvíli experimentovat nebudu.
@Haannka Moje švagrová má jedny od loňského jara, kupovala sandály, byla zkoušet osobně a velikost brala o číslo menší, než má většinu bot, kvalitou je velmi zklamaná a všem je rozmlouvá. Pásky jí dřely, protože se nepřizpůsobovaly při chůzi a letos je dala reklamovat, jeden pásek se vytrhl z podrážky, trochu se na ni dívali, jakoby to udělala mechanicky, byla hodně naštvaná, protože se jí to stalo během dovolené a pak ještě takové chování. Polobotky třeba vydrží více, s těmi zkušenost od nikoho neznám ![]()
Já mám sandály,.loni to byla paráda, hodně pohodlné, ale letos mi z nějakého důvodu dělaly puchýře. Nechápu, jestli se mi těhotenstvím změnila noha…
. Pak mám Lydie na zimu, ty jsou parádní, byla jsem s nimi loni spokojená, tak doufám, že mi taky tuhle sezónu neudělají puchýře
.
Nechal jsem se unést značkou Český výrobce. Je mi to trochu líto. Za stejné peníze mám lovecké boty z pravé kůže s membránou proti vodě, speciální podrážkou, super pohodlné. Tak jsem si říkal Český výrobce, podpořím ho. Podrážka totální levný paskvil, ano kůže v celku v pohodě. Ale tvrdé a trochu nvzhledné. Nechci nikomu ublížit, jenom píši dojem. A těžko je někomu doporučím. Bohužel. Zkuste se zlepšit. Cena by v tomto případě neměla přesáhnout 1500,– Za víc to opravdu nestojí.
Boty od Vasky jsem kupovala teď manželovi k narozeninám. Vybral si kožené boty Teny Brown a musím říct, že jsou super. Manžel si je chválí. Já jsem si od nich vzala pantofle, v práci jsem celý den a musím říct, že jsou skvělé, pohodlné. Takže za mě super boty. Na léto si pořídím i sandále.
@sterbaj Můžu se zeptat, jaké značky máte ty kožené lovecké boty, případně kde jste je kupoval? Moc děkuji
Mám zatím jedny boty od Vasky, ale spokojená jsem moc. Pravda, na začátku jsem je musela prošlápnout, aby se kůže přizpůsobila mojí noze, ale teď to jsou nejlepší boty, co mám.
Jo? Já jsem si právě říkala, jak je to kůže, že to asi bude potřebovat čas na to, než se bota přizpůsobí noze ![]()
Tak je to lůže, s tím prostě musíš počítat… ale pak je to pak pohodlná obuv ![]()
Priateľ má troje vasky a nemôže si vynachváliť… má len tenisky a kotníkové tenisky na zimu - s teplými ponožkami mu to vraj úplne stačí a že to za to fakt stojí. Ale kupuje keď dajú nejaké do akcie. ![]()
Mam baleriny a s temi jsem spokojená. Zatim jedna sezona, noseny dost.
Ale na balerinky ma clovek dost jine naroky ![]()
Topanky vhodne na poličku.
Keď si človek kupuje zimné topánky očakáva, že po strete s topiacim sa snehom neprevlhnú. Firma Vaski však o tejto veci asi nevie. Netreba chodiť ani po kalužiach, stači aby ste šli po snehu a ihneď sú mokré! Pri reklamácii Vás vysmejú, že sa nejedná o výrobnú chybu ale že to tak jednoducho je. NEODPORÚČAM!!! ![]()