Všem, co to pomalu utíká :)

29.2.12 11:26

Všem co to pomalu utíká :)

Ahoj maminy, jsem v 31.týdnu a zdá se mi že se to neskutečně vleče :nevim: , taky vám to tak příjde? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12651
29.2.12 11:28

Jsem v 6tt a taky mám ten pocit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.2.12 11:31
jessikka píše:
Jsem v 6tt a taky mám ten pocit :mrgreen:

Jejda už v začátcích jo? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
29.2.12 11:32

Njn, ale po dvou potratech, takže jsem doma a čeká mě čekání SNAD až do října.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
29.2.12 11:32

Počkej jak se ti to povleče na konci-když jsem přenášela 9dní po termínu-myslela jsem,že se zblázním :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marcelka89
29.2.12 11:36

Já měla taky ten pocit, ale když mi ve 41 týdnu řekli, že půjdu na vyvolání, tak jsem ještě rodit nechtěla :lol: nějak jsem si neuměla představit, že budu bez bříška :(

• Citovat
  • Upravit
29.2.12 11:38
ddinna píše:
Počkej jak se ti to povleče na konci-když jsem přenášela 9dní po termínu-myslela jsem,že se zblázním :roll: :mrgreen:

no doufám že se malé bude chtít brzy ven :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700

neboj,po porodu zase všechno neskutečně utíká :) takže si to zatím užívej(ten klídek ;) )protože pak se už nezastavíš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marcelka89 píše:
Já měla taky ten pocit, ale když mi ve 41 týdnu řekli, že půjdu na vyvolání, tak jsem ještě rodit nechtěla :lol: nějak jsem si neuměla představit, že budu bez bříška :(

já zase až budu bez něj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.2.12 11:39
jessikka píše:
Njn, ale po dvou potratech, takže jsem doma a čeká mě čekání SNAD až do října.

No tak to ti přeju ať je vše v pořádku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.2.12 11:39
Žesťovka píše:
neboj,po porodu zase všechno neskutečně utíká :) takže si to zatím užívej(ten klídek ;) )protože pak se už nezastavíš :mrgreen:

to mi říkají všichni, jenže ja už se na prcka strašně těším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
29.2.12 11:40

a ke konci to bude ještě horší. ale s miminkem už to letí úplně strašně. přijde mi že jsem porodila včera a přitom už je Máťovi víc než měsíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
29.2.12 11:41

Mě to utíkalo hrozně rychle, pořád jsem něco dělala, podnikala, že jsem skoro zapoměla, že to břicho vůbec mám :lol: ale poslední týden (přenášela jsem) byl hroznej, nemohla jsem dospat, jeden den mi přišel dlouhej jak 3 dny dohromady, šílený :lol: a teď už to mám za sebou a říkám si, že to naopak utíká hrozně rychle. Přijde mi to jako včera co jsem rodila. Houby. Skoro 4 měsíce už to budou :? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.2.12 11:42
paola white píše:
a ke konci to bude ještě horší. ale s miminkem už to letí úplně strašně. přijde mi že jsem porodila včera a přitom už je Máťovi víc než měsíc

Já vím s mimčem to utíká rychle,ale i tak už bych to chtěa mít za sebou, hlavně ten porod, mám celkem strach :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4875
29.2.12 11:43

nechci strašit, ale bude hůř :) Já jsem přenášela 8 dní ( 12 od 1.termínu ) a to se to teprve vleče :) Člověk se sotva valí :) A po porodu je to jedna velká jízda…ale už mi ani nepřijde, že jsem někdy byla těhotná a co jsem vlastně mohla celý den dělat, když jsem neměla prcka :) Takže užívat a spát, dokud to jde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí