Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj maminy, jsem v 31.týdnu a zdá se mi že se to neskutečně vleče
, taky vám to tak příjde? ![]()
jessikka píše:
Jsem v 6tt a taky mám ten pocit
Jejda už v začátcích jo? ![]()
Njn, ale po dvou potratech, takže jsem doma a čeká mě čekání SNAD až do října.
Počkej jak se ti to povleče na konci-když jsem přenášela 9dní po termínu-myslela jsem,že se zblázním
![]()
Já měla taky ten pocit, ale když mi ve 41 týdnu řekli, že půjdu na vyvolání, tak jsem ještě rodit nechtěla
nějak jsem si neuměla představit, že budu bez bříška ![]()
ddinna píše:
Počkej jak se ti to povleče na konci-když jsem přenášela 9dní po termínu-myslela jsem,že se zblázním![]()
no doufám že se malé bude chtít brzy ven ![]()
neboj,po porodu zase všechno neskutečně utíká
takže si to zatím užívej(ten klídek
)protože pak se už nezastavíš ![]()
Marcelka89 píše:
Já měla taky ten pocit, ale když mi ve 41 týdnu řekli, že půjdu na vyvolání, tak jsem ještě rodit nechtělanějak jsem si neuměla představit, že budu bez bříška
já zase až budu bez něj ![]()
jessikka píše:
Njn, ale po dvou potratech, takže jsem doma a čeká mě čekání SNAD až do října.
No tak to ti přeju ať je vše v pořádku ![]()
Žesťovka píše:
neboj,po porodu zase všechno neskutečně utíkátakže si to zatím užívej(ten klídek
)protože pak se už nezastavíš
to mi říkají všichni, jenže ja už se na prcka strašně těším ![]()
a ke konci to bude ještě horší. ale s miminkem už to letí úplně strašně. přijde mi že jsem porodila včera a přitom už je Máťovi víc než měsíc
Mě to utíkalo hrozně rychle, pořád jsem něco dělala, podnikala, že jsem skoro zapoměla, že to břicho vůbec mám
ale poslední týden (přenášela jsem) byl hroznej, nemohla jsem dospat, jeden den mi přišel dlouhej jak 3 dny dohromady, šílený
a teď už to mám za sebou a říkám si, že to naopak utíká hrozně rychle. Přijde mi to jako včera co jsem rodila. Houby. Skoro 4 měsíce už to budou
![]()
paola white píše:
a ke konci to bude ještě horší. ale s miminkem už to letí úplně strašně. přijde mi že jsem porodila včera a přitom už je Máťovi víc než měsíc
Já vím s mimčem to utíká rychle,ale i tak už bych to chtěa mít za sebou, hlavně ten porod, mám celkem strach :-/
nechci strašit, ale bude hůř
Já jsem přenášela 8 dní ( 12 od 1.termínu ) a to se to teprve vleče
Člověk se sotva valí
A po porodu je to jedna velká jízda…ale už mi ani nepřijde, že jsem někdy byla těhotná a co jsem vlastně mohla celý den dělat, když jsem neměla prcka
Takže užívat a spát, dokud to jde ![]()