Výtok ve 31.tt

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
29.2.12 10:29

výtok ve 31tt

Ahoj maminy, jsem ve 31tt a uz 3 den mam výtok, takový do bíla zbarveny-mléčný.. je mi trapné o tom tady psát je to intimní, ale nechci hned plašit a jít ke gynekologovi… Máte někdo zkušenosti s výtokem v takto pokročilém stádiu těhotenství?? MOc děkuji za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11502
29.2.12 10:33

Ahoj, tak já mam po celé těhu bílý výtok krémové konzistence a vše je OK, pokud tvůj dr. neshledal nic zvláštního, tak se bát nemusíš, jsem 33tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
29.2.12 10:34

Ahoj, mě se gynekoložka celé těhu vždycky ptala, zda nemám výtok, co by svěděl nebo pálil nebo byl krvavý. Jinak to neřešila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
29.2.12 10:48

já dva měsíce před porodem měla výtok ukrutný, vyloženě na tenčí vložku,jinak jsem byla mokrá, byl čirý někdy krémový, nesmě svědět a zapáchat, jinak je to prý normální. Tak pokud nezapáchá a nesvědí, klidně počkej do běžné kontroly, tam to řekni, mně doktor uděl výtěr pro jistotu, jssem uý měla CS asi 6, v tomhle stupni, a bylo to v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.2.12 10:52

děkuji moc,že odpovídate. já se právě ptám jelikož známá měla takle výtok a dr. ji řekl ze to nic neni a ona ji pomalinku odtykala plodova voda.....ale vidim že s výtokem máme problém každá druhá tak to nic nebude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
29.2.12 10:54

Já ho měla také, vždy jsem dostala nějaké pilulky, které jsem si tam záváděla, nic nepomohlo, tak jsem se pak na nějaké léčení vyprdla …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
29.2.12 10:57

Pokud nesvědí nepálí, neřešila bych to, ale já mám co chvíli i nějaký nepříjemný pocity k tomu, tak mám doma boraxový globulky a vždycky se po nich uleví. Pokud je výtok bílý, plodovka to nebude,ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.2.12 11:11

Monika29: Jo jo pokud je výtok bílý tak by to plodovka být neměla :) No nemame to vůbec jednoduchy my ženy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1360
29.2.12 16:19

Já jsem měla také bílý výtok. Dr. říkal, že je to normální. ale pro jistotu mi vzal stěr a ten byl negativní, takže OK :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.2.12 18:24

Dalla: a taky si ten výtok měla takle v pokročilém těhotenství:) me je to jako jedno, ja to přežiju vid:) jen sem se bála aby to nebylo jako že budu rodit nebo tak něco:D To víš prvorodička:D:D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1360
1.3.12 19:52
Veronika Tenglerová píše:
Dalla: a taky si ten výtok měla takle v pokročilém těhotenství:) me je to jako jedno, ja to přežiju vid:) jen sem se bála aby to nebylo jako že budu rodit nebo tak něco:D To víš prvorodička:D:D :mrgreen:

jojo, nevím přesně už týden, ale myslím, že to bylo kolem 30. týdne. taky jsem byla prvorodička a pro jistotu to řekla svému gynekologovi. Mám suprového doktora. Pokud máš jakékoliv pochybnosti, tak se mu svěř. Ale myslím si, že to nebude nic vážného, ale jen bílý výtok, který je v těhotenství normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí