Zvrácená děloha ve 13.týdnu

Iwi
3379
28.2.12 22:33

zvracena děloha ve 13.týdnu

ahoj, chci se zeptat jestli to některá z vás měla nebo ma. Prý mám cvičit kočičí hřbet a spát na břiše, ze se to samo srovná. Kdyz ne tak by to musel srovnat doktor i kdyz si neumím představit jak. Děkuju za rady a příspěvky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6555
28.2.12 22:37

Měla, ležela jsem na břiše dokud to šlo (3-4 měsíce?), s rostoucím břichem se to srovnalo a žádná komplikace se nekonala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
28.2.12 22:52

já měla zakloněnou dělohu dozadu a bylo mi doporučeno spát na břiše,a do 16 tt se to srovnalo a to jsem toho na břiše moc neodležela :) Ona by se měla tíhou mimča sama překlopit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.2.12 22:53

Také jsem měla zakloněnou dělohu, ale nic jsem s tim moc nedělala a samo se to napravilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
28.2.12 23:16

Také mám zakloněnou dělohu, srovnalo se to cca v 16tt, také mi dr. doporučoval kočičí hřbet a spát na břiše. Po šestinedělí jsem ji měla opět zpátky zakloněnou (retroverze nebo jak se tomu říká). Prý to akorát často souvisí s bolestivou menstruací a může déle trvat snažení o otěhotnění, jinak v těhu dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2214
28.2.12 23:26

JAk už psaly holky,spát na břiše,převrátí se tíhou mimink v těhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6902
29.2.12 00:07

jo, jo, asi do 17. tt. Spala jsem na břiše, ale myslím, že se narovnala sama. A teď ji mám zase… občas není nic vidět na UTZ, takže se musí vaginálně, jinak to ničemu nevadí. S tím snažením nás taky strašili, že je to horší, ale to neposoudím, nevím, jak by to šlo, kdyby byla „normálně“. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
29.2.12 01:39

Já mám taky dozadu, prevratila se sama a strašně to tehdy zabolelo. Jinak se snazenim me taky strasili,ale povedlo se hned napoprve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
29.2.12 07:00

Já mám taky zakloněnou, v těhotenství mi nebylo doporučeno nic, sama se srovnala s růstem mimča. Žádný problém jsem neměla, to doktoří srovnávání si nějak ani nedovedu představit. Ale spaní na břiše bych si užila, dokud to jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4279
29.2.12 13:01

Taky mám zakloněnou dělohu a dokonce víc než obvykle podle lednového UTZ. Otěhotněla jsem bez problémů. Těhotenství oboje probíhalo na jedničku, nikdo mi nic neříkal, jak mám spát, děloha se sama přizpůsobila miminku a rodila jsem normálně u obou kluků. Hodně štěstí, ať je mimčo zdravé a prospívá a ty si to užívej a netrap se zakloněnou dělohou. V těhu mě toto vůbec nedeprimovalo, spíš, zda je mimčo zdravé a jaký bude porod, to mě strašilo asi nejvíc a to u obou těhu:oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
29.2.12 14:49

Ahoj já mám prý taky zakloněnou dělohu říkal mi to dr při ultrazvuku kdy potvrzoval těhotensvtí.nic jsem stím nedělala ani mi k tomu nic neřekl a srovnalo se to samo někdy kolem 14týdne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iwi
3379
1.3.12 11:08

dekuju holky, jen sem chtela vedet co to znamena. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
1.3.12 17:20

Dnes mi doktorka taky radila spát na břiše kvůli zakloněné děloze. Takže díky za diskuzi, mě také pomohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
3.3.12 22:25

hm tak to mě nic nedoporučovali, dr.by se ani nezmínila, kdybych se neptala…prý to má tak třetina žen a během těhu se to samo srovná, až děloha vykoukne z pánve…ale „museli“ jsme dvakrát na utz v rámci NT screeningu, nešel pořádně udělat, dokud nebyla děloha z pánve (pak už se dítko dalo postrčit z venku a otočilo se, do té doby nee)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
9.3.12 15:29

Ahoj, já to mám stejně a jediné co mi u minulého těhotenství doktor řekl a u současného doktorka, že mám spát na břiše. U minulého to pomohlo, takže nepředpokládám nějaké další zásahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí