Bolení hlavy v těhotenství, co dělat?

909
28.2.12 18:32

bolení hlavy, co dělat?

Ahoj těhulky a zkušené maminky, poraďte mi prosím co dělat, když mě bolí hlava, prášek si samozřejmě nevezmu…tak prosím o nějaké babské rady.
Kolegyně mi dneska poradila dát nohy do ledové vody, no na chvíli to pomohlo, ale už je to zase tady…celkem to nejde vydržet už… :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2184
28.2.12 18:33

Prášek si vzít normálně můžeš - paralen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
28.2.12 18:34

Mončo a ty jsi těhulka?Na bolest můžeš paralen,já taky trpím na bolesti hlavy a v těhu jsem ho jedla někdy i 2 denně,řekla mi to i má obvodačka.jinou radu nemám,sama bych potřebovala poradit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
28.2.12 18:35

A co příjem tekutin? Piješ dost? To také udělá své…
Jinak paralenu se neboj a klidně si ho dej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
28.2.12 18:37

piju dnes hodně, někdy mi to zabírá, ale dneska moc ne. Paralen si nevezmu, jsem teprve ve třetím měsíci, nechci mu to tam posílat…vyvíjí se nervová soustava a …no prostě prášek si opravdu nevezmu, to bych se musela plazit po zemi už

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
28.2.12 18:38

Hoooodně pít a můžeš si vzít paralen na bolest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
28.2.12 18:41

mně taky bolívá hlava a gynekolog mi řekl, že paralen mohu. Ta bolest by miminku vadila víc než paralen. a taky čerství vzduch a hodně pít :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
28.2.12 18:42

Zkoušela jsi masáže spánků eukalyptovým balzámem? Já si ho koupila právě pro příležitost, kdy si nebudu moct vzít prášek. Hlava mě bolela 2× a 2× mi pomohl. Možná to byla náhoda, ale za vyzkoušení to stojí. Musí se to ale chytnout včas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
28.2.12 18:42
Monca85 píše:
piju dnes hodně, někdy mi to zabírá, ale dneska moc ne. Paralen si nevezmu, jsem teprve ve třetím měsíci, nechci mu to tam posílat…vyvíjí se nervová soustava a …no prostě prášek si opravdu nevezmu, to bych se musela plazit po zemi už

Lehni si do tmy, otevři si okno s čerstvým vzduchem a na hlavu si dej studený obklad a zkus to zaspat, to pomáhalo mně, když jsem taky prášek nechtěla…Ale bez prášku to kolikrát trvalo i 3 dny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
28.2.12 18:44

holky děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
28.2.12 18:48

Jo Paralen si vezmi, pro miminko je lepší trocha Paralenu než maminka stresovaná z bolesti - slova mé Dr. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
28.2.12 18:49

Mne pomahala studena Cola. Jinak paralen muzes.

• Citovat
  • Upravit
Klementýnka
28.2.12 18:52

Paralen, silná káva s cukrem a magnézium.

Trpím na migrény, konzultuju to s neurologem, a dle jeho názoru je lepší si vzít lék než trpět. Když trpíš ty, trpí i mimi, jsi-li těhotná. Při bolesti se vylučují stresové hormony, které působí na plod a přecházejí i do mateřského mléka. Já jsem v prvním trimestru snědla paralenů snad celou velkou krabičku a silné léky na opravdové migrény k tomu. Jinak bych byla na kapačkách.

• Citovat
  • Upravit
3668
28.2.12 18:57

Taky bych se toho paralenu nebála. Když se mi podařilo bolest hlavy podchytit včas, tak pomohla i studená kola, lehnout, hodně pít. Jednou jsem se tu bolest pokusila přechodit a po třech dnech jsem to stejně vzdala a ten paralen si vzala. Brzy bylo po bolesti a po trápení. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
28.2.12 19:05

JJ tak takhle problém znám moc dobře. Řešila jsem to paralenem, magnesiem a kávou. A nakonec jsem si koupila homeopatika Neocephyl a ty mě většinou zabrala.
Hodně pít a čerstvý vzduch.
JInak paralen mimi v bříšku neuškodí, když to samozřejmě nebudeš přehánět, takže se toho neboj.
Já měla problém v první trimestru a druhý už migrény zmizely. Bohužel po porodu se znovu vrátili :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí