Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jsem v 36 týdnu těhotenství a par dní mě uz boli v podbříšku, jako kdybych měla dostat menstruaci a take ze me jdou chvilemi takove pruhledne výtoky a pak to je zase dobre,ale raději mám vložku, pač jsem mokrá, chci se maminky optat, zda jste se s tim taky u sebe setkaly, to je ještě brzo na porod, že?moc děkuji za radu ![]()
Ahojky Lenco 222: Já měla tyto pocity u prvního miminka a začal mi i výtok, jak píšeš…po necelém týdnu mi pak odešla zátka a to už jsem měla i bolesti. Byla jsem ale už 40tt. Je možné, že je to před porodem, že brzo příjde, ale také to nemusí nic znamenat .) a být to ta předpříprava. Výtok taky záleží jestli je hustší nebo vodový. Sestře takhle začala odcházet plodovka pomalu. Jestli Ti to dělá už pár dní, mohla jsi se poradit se svým lékařem
každá to máme jinak, ale ve 36tt už můžeš normálně porodit.
Držím palce ![]()
Ahoj,tak co se týká toho výtoku tak ten mám taky.
Nejvíc asi ráno a večer.Ty bolesti mě taky někdy přepadnou.
Moc Vám holky děkuji, nj čekáme prvni, tak jsem taková z toho divná, ale zítra jdu do poradny, tak se optám doktora,ale také si říkam, že kdybych nahodou rodila, tak už mala přežije:)
Může to být odchod hlenové zátky a blížící se porod. Určitě si zajdi k lékaři a ať vše dobře dopadne ![]()