Nemám žiadne príznaky. Jsem snáď jediná?

Anonymní
28.2.12 14:17

jsem snád jediná?

Ahoj tehulky,maminky, :mavam: Jsu anonym protože jse už jsu na prášky stoho,že jsu tehu a nemám bříško jsu v 21+2, a nemám opravdu žádne,každý na okolo my ríka či zda jsu vubec tehotná? že nevyzerám, :oops: :nevim: chci už at je neco videt,co mám delat? Já vím čekat ale ja jsem chtela jen vedet či taky ste na tom jak já nebo ste byli na tom jak já, :roll: :roll: Dekuju za info,rady, jen PROSÍM MAMINKY KTORÉ NEMAJÍ CO NAPSAT AT NEPÍŠU!! Nerada bych neaké negatíva,nebo urážky.Dekuju :) :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8698
28.2.12 14:18

Já nemám taky bříško v 21tt :nevim: :nevim: možná to je výškou,a postavou :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tarfinka
28.2.12 14:19

Já to měla stejně do 20 týdne by nikdo nepoznal, že jsem těhotná a k porodu jsem šla, jak bych čekala minimálně dvojčata :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.2.12 14:20

A od 20tt jsi pak už mnela..ale ja stále nic a to jdeme do 22tt :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
kahaja
28.2.12 14:21

Já zas nejsem těhotná a břicho mám jak v 6m. :roll: :oops: :twisted: Pokud jsi zdravotně v pořádku, tak buď v klidu, to příjde.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
28.2.12 14:21

tchýně vzpomíná, že když čekala chlapa, tak byla v 7. měsíci u dr. na kontrole. Potkala tam kamarádku, která jí říkala, že by se už měla snažit o mimčo, když už je x let po svatbě. Tak jí uklidnila, že za 2 měsíce rodí :)
Co bych dala za to, kdybych skoro celé těhotenství nevypadala jako velryba :)

• Citovat
  • Upravit
4486
28.2.12 14:23

Jedna moje kamoška vypadala v den porodu jako někdo ve 3. měs. Je to individuální. Můžeš mít takovou dispozici, takovou postavu, málo plodovky… Pokud je miminko zdravé, tak o tohle vážně vůbec nejde. Na konci budeš ráda, že vypadáš normálně a ne jako velryba. :kytka: Jinak mně začalo růst asi taky až po 20tt a jen trochu. A byla jsem ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tarfinka
28.2.12 14:23
Anonymní píše:
A od 20tt jsi pak už mnela..ale ja stále nic a to jdeme do 22tt :nevim: :nevim:

No mě pak prostě narostlo z ničeho nic. Do 20 tt jsem vlastně nepřibrala ani deko a na konci těhotenství jsem měla nahoře 25 kg :mrgreen: ono se to pak nějak zlomilo, ale vím, že když jsem byla nějak v tom 20 tak mi nikdo nevěřil, že jsem těhotná 8)

• Citovat
  • Upravit
2801
28.2.12 14:24

ahojky já jsem taky moc neměla bříško prej to vůbec nevadí … Doktor říkal že si tam dokážou tak naskládat ty mimča že to ani není vidět a je to i výškou … A malá se narodila a měla 3,650 a 52 až jsem se divila jak se tam vešla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178

Moje ségra taky v té době neměla bříško, vlastně to na ní nebylo vidět až dokonce, měla fakt malinké a ještě ho uměla zamaskovat a malý měl skoro 3,5kg, tak se všichni divili, kde ho měla.
Hlavně ať je prcek zdravý :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi

Sousedk jednoho dne odjela s manzelem pryc a za 4 dny se vratila s miminkem. Nikdo jsme nic netusili. Na nekom to proste nei videt vubec. Co bych za to dala.

• Citovat
  • Upravit
27259
28.2.12 14:25

Mě bříško začalo být vidět tak kolem 30tt. Dřív jsem vypadala celkem normálně, maximálně, jako když se přecpu. Neboj ono ti ještě vyroste. Co na to říká tvůj gynekolog? http://img5.rajce.idnes.cz/…DSC_0753.JPG tohle je zhruba ve 20tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
28.2.12 14:25

Já nemám břicho vůbec, a to je moje druhý mimi. Včera mi máti dělala náhodou těhotentskou masáž (potřebovala si to vyzkoušet) a vůbec nepoznala že jsem těhotná. Jsem asi 22.tt. Ale nevím jistě, moment přepočítám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.2.12 14:26

Taky jsem v té době nebyla na pohled těhotná, ale o břicho ochuzená nebudeš se neboj :) A kdybys měla i ke konci bříško malé, tak je to velká výhoda ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
28.2.12 14:28

Nos těhotenské oblečení… to je moje rada, postava pak vypadá jinak. A hlavně si z toho nic nedělej. Velikost bříška mají všichni potřebu komentovat, mě to ze začátku dost štvalo, jako kdybych byla s menším pupkem míň těhotná? Jsem ve 37tt a bříško mám spíš menší, ale zato krásné a bez strií a každý den za to miminku děkuju, že mi tak pěkně šetří kůži :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí