Nemám žiadne príznaky. Jsem snáď jediná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8265
28.2.12 17:51
Hana89 píše:
werunqa píše:
Hana89 píše:
To jo holky ja taky nosím to samé oblečení i když rifle my nejdou pekne natahnout jak by mneli ale jinak nic tehu nenosím, :palec:
ja si chtela koupit jen to tehu tricko s tema otiskama rucicek a nozicek-protoze se mi to libi,ale asi se na to vykaslu..na tu chvili to nema cenu ;)
:mavam: Práve dnes sem koukala taky to tričko na netu,hodne moc se my líbi a našla sem napis NESAHAT-KOPU :mrgreen: ja si ho objednám,tak možná ho využiju pri druhom :think:

ja jich videla vice druhu-ale zdaji se mi predrazeny, nasla jsem si i na bazarku..ale jsem porad na vazkach 8) ..druhe mimi bych taky chtela..ale je to jeste ve hvezdach..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
28.2.12 17:55
hofka píše:
Anonymní píše:
Dekuju holky.. :kytka: :hug: jen doufam že povyroste,a když my neni dobre šaline tak se stydím si sednout nik mne nepustí :oops: to máš pravdu zažito! :nevim:
To se nesmíš bát si říct, když to není vidět, nikdo nemůže vědět jak ti je a v jakým jsi stavu:-)

Přesně, mně jednou v těhu napomenula paní, že jí nepustím si sednout, taky mi nebylo moc dobře, tak jsem jí na to upozornila a ona se mi pak ještě omlouvala. Takže stačí říct. (Jo a mimochodem, s velkým pupkem mě taky lidi nepouštěli si sednout :,( Zásadně mě pouštěli jen staří lidé a mladí kluci. 8o )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
28.2.12 17:57

mě taky pouštěli mladí kluci..zajímavý fakt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
28.2.12 17:59
Ikente píše:
hofka píše:
Anonymní píše:
Dekuju holky.. :kytka: :hug: jen doufam že povyroste,a když my neni dobre šaline tak se stydím si sednout nik mne nepustí :oops: to máš pravdu zažito! :nevim:
To se nesmíš bát si říct, když to není vidět, nikdo nemůže vědět jak ti je a v jakým jsi stavu:-)
Přesně, mně jednou v těhu napomenula paní, že jí nepustím si sednout, taky mi nebylo moc dobře, tak jsem jí na to upozornila a ona se mi pak ještě omlouvala. Takže stačí říct. (Jo a mimochodem, s velkým pupkem mě taky lidi nepouštěli si sednout :,( Zásadně mě pouštěli jen staří lidé a mladí kluci. 8o )

Tak já mnela to jisté,bylo my blivno hrozne a zeptala sem se v saline zda mne pustí sednou a oprvdu sem se zeptala mile,a slečna nebo paní mne odbyla že nevyzerám jak tehotná že to muže říct každy, :pocitac: a nebo nech ji ukážu tehotenskou prukazku,vysr… sem se na ní,ale čumela sem 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
28.2.12 17:59
madrianova píše:
mě taky pouštěli mladí kluci..zajímavý fakt

To jo, až jsem se divila, že mě třeba nepouští ženský okolo 30 až 50 let, ty by přeci měly vědět, jaké to je cestovat těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
28.2.12 18:01
Hana89 píše:
Ikente píše:
hofka píše:
Anonymní píše:
Přesně, mně jednou v těhu napomenula paní, že jí nepustím si sednout, taky mi nebylo moc dobře, tak jsem jí na to upozornila a ona se mi pak ještě omlouvala. Takže stačí říct. (Jo a mimochodem, s velkým pupkem mě taky lidi nepouštěli si sednout :,( Zásadně mě pouštěli jen staří lidé a mladí kluci. 8o )
Tak já mnela to jisté,bylo my blivno hrozne a zeptala sem se v saline zda mne pustí sednou a oprvdu sem se zeptala mile,a slečna nebo paní mne odbyla že nevyzerám jak tehotná že to muže říct každy, :pocitac: a nebo nech ji ukážu tehotenskou prukazku,vysr… sem se na ní,ale čumela sem 8o

Hm, tak to nepochopim. To já bych bez keců pustila. Víš co, blbě může být i třeba mladé holce nebo klukovi a proč bych je teda nepustila si sednout? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
28.2.12 18:07

Já to nechala,a počkala kým se uvolní místo,lidi su každy jiný,nevíš na jakou osobu natrafíš, :nevim: smala by sem se kdyby se mne stydeli pustit bo namne nevidet tehu ale napapkanost,a mam takove kulate male bricho takže,mužu vyzerat jak pribratá :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
28.2.12 18:10

Tak to se mi smály holky v práci, když jsem byla ve 4.měsíci. Když jsme šly po ulici, tak se prý chlapi na mě divně koukali, jestli jsem tak přežraná nebo těhotná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
28.2.12 18:13
Ikente píše:
Tak to se mi smály holky v práci, když jsem byla ve 4.měsíci. Když jsme šly po ulici, tak se prý chlapi na mě divně koukali, jestli jsem tak přežraná nebo těhotná :lol:
: :lol: :lol: :lol: taky jsem na tom tak :lol: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
28.2.12 18:17

Tak to ja se sezenim problem nemam-pac chodim pesky.. :lol: MHD nejezdim co ji zdrazili :roll: ale zase treba v obchode pri nakupu to se duchodci strkaji z tema vozikama vsude se cpou :cert: a jak mam kabat tak nejde poznat, ze mam brisko, tak si musim davat bacha, aby do me nekdo nevrazil..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
28.2.12 18:20

:mrgreen: weru: ale určo bydlíš teda nekde v centru,no jo desne predražili :cert: ale když neni řidičák nemám na výber,jo tak duchodci,studenti,to je hrozné jak se cpou do salin :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
28.2.12 18:27
Hana89 píše: :mrgreen: weru: ale určo bydlíš teda nekde v centru,no jo desne predražili :cert: ale když neni řidičák nemám na výber,jo tak duchodci,studenti,to je hrozné jak se cpou do salin :cert:

no v centru primo nebydlim..ale nejsem v zadnem meag meste..loni tu zilo cca 29 000 obyvatel ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
28.2.12 18:39
werunqa píše:
Tak to ja se sezenim problem nemam-pac chodim pesky.. :lol: MHD nejezdim co ji zdrazili :roll: ale zase treba v obchode pri nakupu to se duchodci strkaji z tema vozikama vsude se cpou :cert: a jak mam kabat tak nejde poznat, ze mam brisko, tak si musim davat bacha, aby do me nekdo nevrazil..

Taky jsme musela dávat pozor, třeba v tramvaji jsem musela nějakou ženskou upozornit, že mám mimino v břiše, aby se na mě tolik nelepila. A to jsem měla fakt velký viditelný pupek. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
28.2.12 18:47

To jo treba si davat pozor,či je velke nebo malé bříško,ale je tam prdola :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
28.2.12 22:35
Anonymní píše:

Já jsem se teda nestyděla, zkrátka jsem si řekla, pro sichr jsem měla připravenou průkazku, ale všichni z těch sedadel skákali jak kamzíci, i když nebylo nic vidět :nevim: Stačí slušně požádat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí