Nemám žiadne príznaky. Jsem snáď jediná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1133
28.2.12 15:02

Ve 27.tt jsem byla na pravidelné onkologické kontrole, pan doktor mně důkladně PROHMATAL!!! břicho (chvílema jsem až nadskakovala :mrgreen: ) a odeslal na rentgen. Říkám,že na rtg nemůžu a on nechápal proč… :lol: :lol: Tak jsem mu řekla proč a on,který týden? Pak už neříkal nic :lol: :lol: V okolí to spousta lidí nepoznala do konce, prý komu vozím kočár? :lol: Narodil se mi 4,5 kilový chlapeček 8o , takže žádný strach, mimi naroste,i když nejsi zrovna koule.A ještě pro upřesnění..nejsem boubelka a měřím pouhých 162 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.12 15:05

Dekuju Vám holky,no jo tak snad neco jen doroste, :think: su klidná, :srdce: tak možná Vám za mesíc napíšu opak že už mám pupendo :oops: :mrgreen: ktový :nevim: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
8265
28.2.12 15:28
Anonymní píše:
Ahoj tehulky,maminky, :mavam: Jsu anonym protože jse už jsu na prášky stoho,že jsu tehu a nemám bříško jsu v 21+2, a nemám opravdu žádne,každý na okolo my ríka či zda jsu vubec tehotná? že nevyzerám, :oops: :nevim: chci už at je neco videt,co mám delat? Já vím čekat ale ja jsem chtela jen vedet či taky ste na tom jak já nebo ste byli na tom jak já, :roll: :roll: Dekuju za info,rady, jen PROSÍM MAMINKY KTORÉ NEMAJÍ CO NAPSAT AT NEPÍŠU!! Nerada bych neaké negatíva,nebo urážky.Dekuju :) :kytka:
:mavam: me „poradne“zacalo rust brisko az zacatkem 6. mesice a moje segra je ve 20tt a taky zatim zadne nema..takze neboj, urcite nejsi jedina.. ;) ale ono naroste.. :! :! se jednou vzbudis a budes koukat :lol:

na fotce jsem ve 21+6tt ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
28.2.12 15:45
Milu_Stodůlky píše:
Taky jsem v té době nebyla na pohled těhotná, ale o břicho ochuzená nebudeš se neboj :) A kdybys měla i ke konci bříško malé, tak je to velká výhoda ;)

to mas pravdu-ja ho nemam ve 30tt nijak extra velke a uz mi pekne zavazi-jsem se poradne nevyspala ani nepamatuju.. :roll: a to mam jeste 10 tydnu pres sebou.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
28.2.12 15:46

Ty jsi těhotná poprvé, že? Počkej podruhý :mrgreen: Poprvé jsem měla bříško, které skoro nebylo vidět ani před porodem.
Podruhé se začlo zvětšovat po konci prvního trimestru, v polovině těhotenství bylo, jak kdybych měla jít rodit a třetí trimestr byl totální utrpení, protože tahat ten břuch bylo děsný, nevěděla jsem, jak si lehnout, furt jsem jen funěla, fakt už jsem chtěla porodit co nejdřív a prcek stejně vydržel až do termínu.
Takže buď ráda za pidibřicho, je to pohodlný a o nic nepřicházíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
28.2.12 16:24
Gladys píše:
Ty jsi těhotná poprvé, že? Počkej podruhý :mrgreen: Poprvé jsem měla bříško, které skoro nebylo vidět ani před porodem.
Podruhé se začlo zvětšovat po konci prvního trimestru, v polovině těhotenství bylo, jak kdybych měla jít rodit a třetí trimestr byl totální utrpení, protože tahat ten břuch bylo děsný, nevěděla jsem, jak si lehnout, furt jsem jen funěla, fakt už jsem chtěla porodit co nejdřív a prcek stejně vydržel až do termínu.
Takže buď ráda za pidibřicho, je to pohodlný a o nic nepřicházíš ;)

Gladys ja to mam obracene, prvni to bylo bricho silene, ted zase pohoda, aspon se vyspim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
28.2.12 16:46
janik73 píše:
Gladys píše:
Takže buď ráda za pidibřicho, je to pohodlný a o nic nepřicházíš ;)
Gladys ja to mam obracene, prvni to bylo bricho silene, ted zase pohoda, aspon se vyspim…

Těžká závist, já se úplně děsím, co mi tam vyroste teď :roll: Asi bych měla začít šetřit na trakař :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
28.2.12 16:56

Gladys ja jsem rada za pidi bricho… navic jsem se desila toho co bych musela kupovat za zimni oblecky a zatim mam vse to co pred tehu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
28.2.12 16:59
janik73 píše:
Gladys ja jsem rada za pidi bricho… navic jsem se desila toho co bych musela kupovat za zimni oblecky a zatim mam vse to co pred tehu…
:palec: :palec: presne-porad nosim to same obleceni jako pred tehu-takze usetrino..aspon koupim neco pro malou za usetreny penizky :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
28.2.12 17:20

To jo holky ja taky nosím to samé oblečení i když rifle my nejdou pekne natahnout jak by mneli ale jinak nic tehu nenosím, :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
28.2.12 17:24
Hana89 píše:
To jo holky ja taky nosím to samé oblečení i když rifle my nejdou pekne natahnout jak by mneli ale jinak nic tehu nenosím, :palec:

ja si chtela koupit jen to tehu tricko s tema otiskama rucicek a nozicek-protoze se mi to libi,ale asi se na to vykaslu..na tu chvili to nema cenu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
28.2.12 17:35
werunqa píše:
Hana89 píše:
To jo holky ja taky nosím to samé oblečení i když rifle my nejdou pekne natahnout jak by mneli ale jinak nic tehu nenosím, :palec:
ja si chtela koupit jen to tehu tricko s tema otiskama rucicek a nozicek-protoze se mi to libi,ale asi se na to vykaslu..na tu chvili to nema cenu ;)
:mavam: Práve dnes sem koukala taky to tričko na netu,hodne moc se my líbi a našla sem napis NESAHAT-KOPU :mrgreen: ja si ho objednám,tak možná ho využiju pri druhom :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
28.2.12 17:39

Ahoj těhulko. Nic si z toho nedělej, kamarádka byla stejně těhu jako já a zatímco já jsem měla pěkný buben, ona žádné bříško, až jsem se jí smála, že jí ani v tramvaji nepustí si sednout. A narodil se jí zdravý chlapeček - sice trochu menší, ale hlavní je to zdraví! Tak hlavu vzhůru, držím palce, ať je vše OK. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.12 17:41

Dekuju holky.. :kytka: :hug: jen doufam že povyroste,a když my neni dobre šaline tak se stydím si sednout nik mne nepustí :oops: to máš pravdu zažito! :nevim:

• Citovat
  • Upravit
15074
28.2.12 17:47
Anonymní píše:
Dekuju holky.. :kytka: :hug: jen doufam že povyroste,a když my neni dobre šaline tak se stydím si sednout nik mne nepustí :oops: to máš pravdu zažito! :nevim:

To se nesmíš bát si říct, když to není vidět, nikdo nemůže vědět jak ti je a v jakým jsi stavu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí