Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ve 27.tt jsem byla na pravidelné onkologické kontrole, pan doktor mně důkladně PROHMATAL!!! břicho (chvílema jsem až nadskakovala
) a odeslal na rentgen. Říkám,že na rtg nemůžu a on nechápal proč…
Tak jsem mu řekla proč a on,který týden? Pak už neříkal nic
V okolí to spousta lidí nepoznala do konce, prý komu vozím kočár?
Narodil se mi 4,5 kilový chlapeček
, takže žádný strach, mimi naroste,i když nejsi zrovna koule.A ještě pro upřesnění..nejsem boubelka a měřím pouhých 162 cm.
Dekuju Vám holky,no jo tak snad neco jen doroste,
su klidná,
tak možná Vám za mesíc napíšu opak že už mám pupendo
ktový
![]()
Anonymní píše:
Ahoj tehulky,maminky,Jsu anonym protože jse už jsu na prášky stoho,že jsu tehu a nemám bříško jsu v 21+2, a nemám opravdu žádne,každý na okolo my ríka či zda jsu vubec tehotná? že nevyzerám,
![]()
chci už at je neco videt,co mám delat? Já vím čekat ale ja jsem chtela jen vedet či taky ste na tom jak já nebo ste byli na tom jak já,
![]()
Dekuju za info,rady, jen PROSÍM MAMINKY KTORÉ NEMAJÍ CO NAPSAT AT NEPÍŠU!! Nerada bych neaké negatíva,nebo urážky.Dekuju
![]()
na fotce jsem ve 21+6tt ![]()
Milu_Stodůlky píše:
Taky jsem v té době nebyla na pohled těhotná, ale o břicho ochuzená nebudeš se nebojA kdybys měla i ke konci bříško malé, tak je to velká výhoda
to mas pravdu-ja ho nemam ve 30tt nijak extra velke a uz mi pekne zavazi-jsem se poradne nevyspala ani nepamatuju..
a to mam jeste 10 tydnu pres sebou.. ![]()
Ty jsi těhotná poprvé, že? Počkej podruhý
Poprvé jsem měla bříško, které skoro nebylo vidět ani před porodem.
Podruhé se začlo zvětšovat po konci prvního trimestru, v polovině těhotenství bylo, jak kdybych měla jít rodit a třetí trimestr byl totální utrpení, protože tahat ten břuch bylo děsný, nevěděla jsem, jak si lehnout, furt jsem jen funěla, fakt už jsem chtěla porodit co nejdřív a prcek stejně vydržel až do termínu.
Takže buď ráda za pidibřicho, je to pohodlný a o nic nepřicházíš ![]()
Gladys píše:
Ty jsi těhotná poprvé, že? Počkej podruhýPoprvé jsem měla bříško, které skoro nebylo vidět ani před porodem.
Podruhé se začlo zvětšovat po konci prvního trimestru, v polovině těhotenství bylo, jak kdybych měla jít rodit a třetí trimestr byl totální utrpení, protože tahat ten břuch bylo děsný, nevěděla jsem, jak si lehnout, furt jsem jen funěla, fakt už jsem chtěla porodit co nejdřív a prcek stejně vydržel až do termínu.
Takže buď ráda za pidibřicho, je to pohodlný a o nic nepřicházíš
Gladys ja to mam obracene, prvni to bylo bricho silene, ted zase pohoda, aspon se vyspim…
janik73 píše:Gladys píše:Gladys ja to mam obracene, prvni to bylo bricho silene, ted zase pohoda, aspon se vyspim…
Ty jsi těhotná poprvé, že? Počkej podruhýPoprvé jsem měla bříško, které skoro nebylo vidět ani před porodem.
Takže buď ráda za pidibřicho, je to pohodlný a o nic nepřicházíš
Těžká závist, já se úplně děsím, co mi tam vyroste teď
Asi bych měla začít šetřit na trakař ![]()
Gladys ja jsem rada za pidi bricho… navic jsem se desila toho co bych musela kupovat za zimni oblecky a zatim mam vse to co pred tehu…
janik73 píše:
Gladys ja jsem rada za pidi bricho… navic jsem se desila toho co bych musela kupovat za zimni oblecky a zatim mam vse to co pred tehu…
To jo holky ja taky nosím to samé oblečení i když rifle my nejdou pekne natahnout jak by mneli ale jinak nic tehu nenosím, ![]()
Hana89 píše:
To jo holky ja taky nosím to samé oblečení i když rifle my nejdou pekne natahnout jak by mneli ale jinak nic tehu nenosím,
ja si chtela koupit jen to tehu tricko s tema otiskama rucicek a nozicek-protoze se mi to libi,ale asi se na to vykaslu..na tu chvili to nema cenu ![]()
werunqa píše:Hana89 píše:ja si chtela koupit jen to tehu tricko s tema otiskama rucicek a nozicek-protoze se mi to libi,ale asi se na to vykaslu..na tu chvili to nema cenu
To jo holky ja taky nosím to samé oblečení i když rifle my nejdou pekne natahnout jak by mneli ale jinak nic tehu nenosím,
Ahoj těhulko. Nic si z toho nedělej, kamarádka byla stejně těhu jako já a zatímco já jsem měla pěkný buben, ona žádné bříško, až jsem se jí smála, že jí ani v tramvaji nepustí si sednout. A narodil se jí zdravý chlapeček - sice trochu menší, ale hlavní je to zdraví! Tak hlavu vzhůru, držím palce, ať je vše OK. ![]()
Dekuju holky..
jen doufam že povyroste,a když my neni dobre šaline tak se stydím si sednout nik mne nepustí
to máš pravdu zažito! ![]()
Anonymní píše:
Dekuju holky..![]()
jen doufam že povyroste,a když my neni dobre šaline tak se stydím si sednout nik mne nepustí
to máš pravdu zažito!
To se nesmíš bát si říct, když to není vidět, nikdo nemůže vědět jak ti je a v jakým jsi stavu:-)