Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, tuhle diskuzi hodím k nám do těhulek, je tam jedna co je ve 26tt a nemá taky žádné, takže se nestresuj, hlavně že tam to mimčo je, co já bych za to dala! Už od poloviny těhu mam břicho jak s prvním před porodem a to jsem ho malé neměla a záda bolí jako blázen! Takže bych ti ho klidně přenechala! Ohnout se je pro mě přímo utrpení a už se nemůžu dočkat až porodím.
ahoj, bud v klidu, taky jsem se začala kulatit až později. A na porodním sále mi PA nechtěly věřit že mám rodit. ![]()
No rekli mi na velkem ultz,že mala je na to až moc dobre,je větší než by mnela být,ma pul kila,ale žádne bříško,ja nevím ja chci vyzerat jak velryba aspon ted v tehu
muj gynekolog taky neríkal nic na to mé bříško,
Ja moc chi at je to videt,nejsem šílená ale ja to mimi mám vysnené,vytužené chci at otom vý každý
ak my rozumíte ![]()
Při prvním Mimi jsem měla bříško poloviční nebylo to vubec poznat že jsem těhu a nejsem silná ,zato teď jsem měla velké břicho ale vážila jsem stejně .
![]()
Zakladatelko - já začala mít bříško až kolem 25 týdne a těhotně vypadám až teď. Nemám a neměla jsem ani žádné těhu-příznaky (nevolnosti, otoky, vysoký tlak). Necítit pohyby, tak ani nevím, že jsem těhotná. Přibrala jsem 5 kilo. Ale doktoři neříkali, že by něco bylo v nepořádku, takže snad to tak prostě někdo má ![]()
Já taky čekám první mimi a nic nemám,opravdu malilinké
asi proto že jsu vysoká 176cm
nevím opravdu čím to je, ![]()
Bud v klidu, ja jsem 26tt+5 a skoro nemam zadne bricho videt, jako pri prvnim tehu jsem mela docela slusne bricho, ted jen takovy maly meloun, aspon se vejdu do vseho a nemam stress.. Vsude se vejdu tak byt tebou neresim to ![]()
hanzbl00 píše:
buď ráda a užívej si,ke konci těhu se sotva hneš
ja vim, to pri prvnim uz jsem mela ve 20tt problemy…
Neboj, já jsem do 20tt taky vypadala jako o obědě a pak najednou během asi 2 týdnů pupek
a Kolegyně je ve 4měsíci na jeho začátku a má břicho větší než já,. Ženy co mají silné břišní svaly, nebo jsou silnější, menší, tak na nich nebývá vidět nic dlouho ..jestli si zdravá, prcek se ukáže, neboj. taky jsem se těšila, kdy už to na mě bude vidět ![]()
chci tě uklidnit, jsou prostě ženy, které žádné břicho nemají - např. moje spolužačka vypadala v 7m spíš jako když se víc najedla. Má to své klady - nemusíš se bát strií, velké změny na svém těle, nemáš tak moc omezený pohyb, nemusíš kupovat tolik nového oblečení…
kahaja píše:
Já zas nejsem těhotná a břicho mám jak v 6m.![]()
![]()
Pokud jsi zdravotně v pořádku, tak buď v klidu, to příjde.
Taky bych ráda porodila ten špek co mám:-)))
Tady jsem 38+0, taky nic moc velké břicho, po porodu jsem vyjela s kočárkem (malá je v únoru)a sousedka se mě ptala, jestli někomu hlídám ![]()
Buď ráda, velké břicho jen překáží ![]()
http://nd01.jxs.cz/…634242_u.jpg