Zhoršení pleti v prvním trimestru

98
28.2.12 15:42

zhoršení pleti

Ahoj holky, jsem v prvním trimestru a šíleným způsobem se mi zhoršuje pleť.. HA mi zřejmě hodně pomáhala, i když jsem si zhoršení pleti všimla až 2 měsíce po vysazení a to už jsem byla těhotná.. Takže nevím, zda to přisuzovat těhotenství, ale předpokládám, že to s tím souvisí. Nejvíce jsem se osypala na tvářích (tam jsem na akné nikdy netrpěla) a na zádech v oblasti lopatek - tam se mi dělají neustále boláky… Máte také problémy s pletí? Jelikož je to mé první těhotenství, nemám zkušenosti a vše je pro mě nové, a tak budu ráda za vaše příspěvky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
28.2.12 15:44

Ahoj, mě se taky pleť zhoršila… Taky na začátku, pak se to tak nějak vrátilo k normálu… A pořád jsem poslouchala, že když jsem tak „hnusná“ tak budu mít holčičku - a mám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
28.2.12 15:46

taky jsem někde četla, že holky prý berou krásu :D Ale je to jenom babská povídačka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
28.2.12 15:50

tak mě se pleť v těhotenství strašně zlepšila. Čekala jsem kluka, tak na těch povídačkách třeba něco pravdy je. Zato od porodu je to horor a už se chystám i ke kožní :evil:

• Citovat
  • Upravit
8265
28.2.12 15:51
petuldaa píše:
Ahoj holky, jsem v prvním trimestru a šíleným způsobem se mi zhoršuje pleť.. HA mi zřejmě hodně pomáhala, i když jsem si zhoršení pleti všimla až 2 měsíce po vysazení a to už jsem byla těhotná.. Takže nevím, zda to přisuzovat těhotenství, ale předpokládám, že to s tím souvisí. Nejvíce jsem se osypala na tvářích (tam jsem na akné nikdy netrpěla) a na zádech v oblasti lopatek - tam se mi dělají neustále boláky… Máte také problémy s pletí? Jelikož je to mé první těhotenství, nemám zkušenosti a vše je pro mě nové, a tak budu ráda za vaše příspěvky :dance:

Ahoj, ja teda trpim na akne uz od 13 let-mela jsem ho prevazne jen na obliceji..ale co jsem otehotnela tak hruza-dela se mi i na prsou, na zadku a hlavne pres cely zada-a jak pises hlavne v oblasti lopatek..asi jsou to hormony nebo nevim :nevim: .Driv jsem na akne brala antibiotika-ale ty v tehu nemuzu..tak jen doufam, ze se to casem spravi :? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
28.2.12 15:53
petuldaa píše:
taky jsem někde četla, že holky prý berou krásu :D Ale je to jenom babská povídačka :)

no nevim, jestli je to povidacka :nevim: -ja cekam holcicku, tak u me to plati ;) ,ale moje segra ma taky holcicku a cely tehu vypadala krasne :palec: -takze fakt nevim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
28.2.12 15:56

Já měla pleť jako měsíční krajinu a prorokovali mi krásnou holčičku..Tak mám krásnýho kluka :D . Pleť se nezlepšila do porodu.Až po šestinedělí se to trooošku začalo dávat do normálu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
28.2.12 16:00

Já byla v prvním trimestru jako puberťačka - pak se to vrátilo k normálu. A mám holku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
28.2.12 16:01
sophie11 píše:
Já byla v prvním trimestru jako puberťačka - pak se to vrátilo k normálu. A mám holku :)

jenom I. trimestr-to se mas teda.. :palec: ja jsem ve III. a nijak se to nezlepsilo :cert: :cert: jen mi prestaly padat vlasy :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
28.2.12 16:13

Ahoj.

Mě se pleť zhoršila a to dosti radikálně :( Na obličeji, hlavně čelo a linie vlasů, záda od šíje k lopatkám a nejhůře ve vysřihu. Jsem osypaná boláky, škaredými a bolavými :/ U prvního těhu jsem neměla nic, až po porodu, ale nyní je to šílené. Nosím jen roláky. Používám na to garnier tonik se zinkem a peeling 3v1 se zinkem. Potom jsem si koupila zásyp od klorane a hojí se to.)

Tak jsem zvědavá jsem ted čerstvě 2.trimestr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5470
28.2.12 16:25

no ja mam plet teda taky mazec, nikdy jsem vyrazky nemela, snad ani v puberte, jen sem tam, kazdy mi rkal, ze mam hezkou plet a ted je to ulet, same bolaky, kolem usi, linie vlasu, na zadech, na brade :zed: jsem v druhem trimestru a co cekam, zatim netusim, tak uvidime, co na tech povidackach bude pravdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
28.2.12 16:35

No já to měla takhle děsný u Lucky, u Ely už to docela šlo. Pomáhá ty boláky mazat tee tree oilem. Já teď používám tohle http://www.krasa.cz/…-150-ml.html a musím říct, že se mi to hodně zlepšilo. Co se týče vlasů, tam mi pár měsíců po porodu začly tak strašně padat, že jsem myslela, že budu plešatá. Teď už se to taky dává pomalu do normálu, ale než ty vlasy zase dorostou, tak to bude ještě trvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
28.2.12 17:15

Ahojky:) Tak já akné nikdy neměla, vždycky sem měla plet v pohodě, ale co jsem těhotná tak mám jeden pupínek za druhým, a je to hrozný:D ale dělají se m iteda jen na obličeji hlavně na čele a bradě:D
A taky mi řekli holčičku:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1325
28.2.12 17:26

Já měla v těhu nádhernou pleť i vlasy,což jsem předtím neměla a mám kluka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10369
28.2.12 20:04

Taky jsem byla jeden velký béďar :mrgreen: Před tím nikdy žádný problémy s akné, ale v prvním trimestru, obličej, dekolt,… :zed: :zed: Dokonce mi tchýně řekla, že budeme mít asi holčičku, že ty ubírají na kráse :cert: :cert: Pak se to z ničeho nic zlepšilo a zhoršilo se to až kolem porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí