Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Cauky, tak ja jsem na akne nikdy netrpela, obcas mi sem tam nekde vyrasil nejakej pupinek, ale tim to haslo.. jen co jsem otehotnela, zacaly se mne vsude po tele delat pupinky, no spis bych to nazvala „bolakama“ ktery nesly poradne ani vymacknout, hlavne na cele, na brade, na zadech mezi lopatkama, ale i ve vystrihu!!! A neslo s tim nic delat, stydela jsem se jit ven mezi lidi! ![]()
Nastesti to po prvnim trimestru zmizelo a od te doby mam naopak krasnou plet, jakou jsem snad jeste nikdy nemela
jsem 24tt.
Jo a cekame taky holcicku ![]()
Maddison píše:
Cauky, tak ja jsem na akne nikdy netrpela, obcas mi sem tam nekde vyrasil nejakej pupinek, ale tim to haslo.. jen co jsem otehotnela, zacaly se mne vsude po tele delat pupinky, no spis bych to nazvala „bolakama“ ktery nesly poradne ani vymacknout, hlavne na cele, na brade, na zadech mezi lopatkama, ale i ve vystrihu!!! A neslo s tim nic delat, stydela jsem se jit ven mezi lidi!
Nastesti to po prvnim trimestru zmizelo a od te doby mam naopak krasnou plet, jakou jsem snad jeste nikdy nemelajsem 24tt.
Jo a cekame taky holcicku
ja mam takovy hnusny bolaky hlavne na zadech
..ale jak jsme psala, segra ma taky holku a plet mela krasnou, vlasy huste-proste parada..takze na vsechny to neplati… ![]()
Mohl by někdo poradit co na zhoršenou plet v těhotenství?U prvního jsem takové problémy neměla.Dělají se mi i kouty,vživotě jsem je neměla a sotva vyléčím jeden druhej zase vyleze na druhé straně.I vlasy se mi šíleně zhoršily.Třeba na tom něco bude-první jsme měli kluka a ted prý čekáme holčičku. ![]()
Tak mně taky pupínky vyrašily ve velkém, ale hlavně jen na obličeji. Připadám si děsně. Zjistila jsem, že se mi to zhoršuje třeba po čokoládě, ale odpustit si ji je taaak těžký, že se mi to většinou nepodaří a pak si jen dál hubuji. Jinak jsem třetí trimestr a čekáme kluka.
No já jsem teda teprve na začátku těhotenství, ale pleť už se mi dost zhoršila.. Nikdy jsem neměla problém, ani v pubertě a teď pupínky - hlavně linie vlasů a sem tam brada. Děs, pracně maskuju. Zatím teda jen problém v obličeji.
@Edita27 píše:
Mohl by někdo poradit co na zhoršenou plet v těhotenství?U prvního jsem takové problémy neměla.Dělají se mi i kouty,vživotě jsem je neměla a sotva vyléčím jeden druhej zase vyleze na druhé straně.I vlasy se mi šíleně zhoršily.Třeba na tom něco bude-první jsme měli kluka a ted prý čekáme holčičku.
taky bych chtela poradit… mam plet jako jedno velky struhadlo za masic se vdavam a ja mam zada jedno velky cerveny dilo… nastesti zrovna na zada mi budouci muz tak jednou za tyden nebo za min namaze vodu po holeni… hrozne to pali ale je to pak lepsi ale sam rekl ze se to nema delat prilis casto protoze plet si na to zvykne… ale na zada to pomaha co s oblicejem to netusim… asi si vymenim hlavu krystofa kolumba jako v saxane
![]()
ahoj všem, já teda nikdy neměla perfektní pleť, ale už po vysazení HA se mi dost zhoršila a od prvních týdnů těhotenství mám pupínky ve výstřihu a na zádech, to jsem teda nikdy v životě neměla
na obličeji naštěstí v pohodě…někde jsem se dočetla, že omezení cukrů a kravského mléka(ne mléčných výrobků) by mohlo pomoct. Kompletně jsem změnila kosmetiku a používám La Roche Possay, řadu na akné, kterou jsem měla v 17 ![]()
Moc bych si přála kluka, tak uvidíme, co je pravdy na těch babských povídačkách!
@Edita27 píše:
Mohl by někdo poradit co na zhoršenou plet v těhotenství?U prvního jsem takové problémy neměla.Dělají se mi i kouty,vživotě jsem je neměla a sotva vyléčím jeden druhej zase vyleze na druhé straně.I vlasy se mi šíleně zhoršily.Třeba na tom něco bude-první jsme měli kluka a ted prý čekáme holčičku.
me pomohlo az to, ze jsem prestala brat tehu vitaminy
ale tedka v 6-nedeli se mi akne zase zhorsilo
![]()
@lucillee píše:
ahoj všem, já teda nikdy neměla perfektní pleť, ale už po vysazení HA se mi dost zhoršila a od prvních týdnů těhotenství mám pupínky ve výstřihu a na zádech, to jsem teda nikdy v životě nemělana obličeji naštěstí v pohodě…někde jsem se dočetla, že omezení cukrů a kravského mléka(ne mléčných výrobků) by mohlo pomoct. Kompletně jsem změnila kosmetiku a používám La Roche Possay, řadu na akné, kterou jsem měla v 17
Moc bych si přála kluka, tak uvidíme, co je pravdy na těch babských povídačkách!
moje segra mela plet cistou a ma holku-ja mela a mam akne porad a mam taky holku..takze myslim, ze podle akne se to odhadnout neda
![]()
já byla osypaná celé těhotenství a narodil se mi kluk jako buk
ted jsem ve druhém měsíci a jsem opět osypaná
lidi na mě venku koukají jak kdybych byla nemocná
navíc se mi udělali kruhy pod očima,vypadám opravdu příšerně,ale kvůli tomu nebudu furt doma zalezlá že?:)