VŠEM vysoká škola
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
VŠEM vysoká škola
Ahoj, stále se rozhoduji na jakou vysokou školu půjdu. Narazila jsem na VŠEM, prý se tam platí jen 20 000 Kč za rok. Je to takhle jen v prvním ročníku nebo se v dalších ročnících školné zvyšuje? Také jsem slyšela, že když chcete nastoupit na školu v říjnu, platí se školné vyšší, než když nastupujete na školu v dubnu, je to pravda?
Jakou máte s touto školou zkušenosti? Recenze, které jsem četla jsou docela staré, ale docela negativní, tak se ptám teď.
Děkuji za každou odpověď.
Příspěvek upraven 27.03.20 v 19:10
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
VŠEM je soukromá škola, takže samozřejmě že platíš školné. V každém ročníku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ou to samozřejmě vím, že se platí školné každý rok, jde mi o to jestli se školné nezvyšuje ty další roky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dívala jsem se na jejich stránky a připadá mi ta škola taková zvláštní. Taky jsem vystudovala soukromou VŠ, ale platili jsme všichni stejný školny. Na té „tve“ škole je ceník, kde si můžeš připlatit za nějaký služby navíc, tak bych měla trochu obavy jestli se budou chovat stejně ke studentovi, který platí 20 tis za rok a k tomu co platí 70 tis. Taky nám jednou školny zvýšili, ale to bylo víceméně tím jak se všeobecně zdražuje, inflace atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já na škole studovala. Za nás byly taky 3 úrovně školného. Nejnižší cena je jako stipendium, musíš na něj mít dobré výsledky ze střední, a taky si je udržet během studia jinak budeš muset platit víc. Pak je standart cena a pak premium, při kterém máš nějaké výhody, jako třeba skripta v ceně a nějaké administrativní výhody.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Eclusive
Jak je to prosím se školným exclusive? Jaký je to reálně rozdíl oproti premium?
Je tu někdo kdo si platil nejvyšší školné? 80k/rok?
Premium je za 60k,–
Při studiu Ing (nebo i Bc., mají v tabulce)
Zajímají mě reálné zkušenosti u těchto dvou školných.
Prosím odpověď k věci, kázání nepomůže😃 ✌️ 😁 ♥️
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@truelly píše: Více
no proc asi. Protoze vetsina verejnych skol nepodporuje dalkove ci kombinovane studium. Matky na materske by se taky rady vzdelavaly. Myslela jsem, ze zrovna na emimino by to pochopili ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit