Druhá střední škola
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Své otázky smeruj k dane skole. Statni maturitu uz mas, tu delat nemusis
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Zdravím, chtěla sem se zeptat jak to funguje, pokud bych chtěla studovat druhou střední školu (pokud možno dálkově - mám doma miminko). První školu mám obchodní akademie (matura z čj, aj, ekonomiky, účetnictví + praktická) Je možné, mi uznali obecnou maturitu a dělala bych jen odborné předměty. Po OA sem zjistila, že obor ekonomiky mně moc nebaví a chtěla bych zkusit veterinu, případně pak i využít ekonomických oborů. Na VŠ se moc necítím, aspoň zatím, proto mi SŠ příjde přijatelnější volba. Další otázkou je, zda je nutné platit si studium stejně jako u VŠ?![]()
Omlouvám se, pokud to někomu příjde jako hloupá otázka, po netu toho je moc a jsou to protichůdné názory, navíc teď se stejně asi nikam nedovolám.
![]()
Naco chces druhou stredni skolu jako a koho to jako zajima mas jit na vs a kdyz nechces chodit na vs tak bez makat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@romanos7 píše:
Naco chces druhou stredni skolu jako a koho to jako zajima mas jit na vs a kdyz nechces chodit na vs tak bez makat
Není každý jako ty, jsou i tací, co zvládnou několik normálních středních, vysokou a ještě u toho pracují a nebrečí, jací jsou chudáčci, že mají špatně placenou práci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše:
Není každý jako ty, jsou i tací, co zvládnou několik normálních středních, vysokou a ještě u toho pracují a nebrečí, jací jsou chudáčci, že mají špatně placenou práci.
Jo dobra uznavam ze jsou i taci lidi ktery udali a maji nekolik skol a pak lepsi uplatneni v praci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Trosku me stvalo ze nemam stredni skolu ale nekdo ty horsi prace musi taky delat za horsi penize ale to ktomu patri proste
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@romanos7 no, když dovolíš, já mám střední s maturitou, pracovala sem normálně, jen se mi nelíbí to uplatnění tak sem chtěla něco jiného. Doma mám malou 6ti měsíční holčičku a chtěla sem do toho zkusit udělat další školu. Vzhledem k tomu, že veterinu bych nechtěla studovat hned na VŠ tak střední je praktičtější, i co se času týče.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nikky121 romci si vubec nevsimej, ma mindrak z toho, ze nebyl schopny udelat normalni ucnak a ted ho nepusti k nicemu jinemu nez k umyvani nadobi.
Pokud chces jit studovat druhou stredni skolu, nemusis maturovat z toho, z ceho mas statni maturitu (cj, aj-m).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy děkuji až zkončí ten blázinec kolem karantény tak se poptám přímo na škole ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím, chtěla sem se zeptat jak to funguje, pokud bych chtěla studovat druhou střední školu (pokud možno dálkově - mám doma miminko). První školu mám obchodní akademie (matura z čj, aj, ekonomiky, účetnictví + praktická) Je možné, mi uznali obecnou maturitu a dělala bych jen odborné předměty. Po OA sem zjistila, že obor ekonomiky mně moc nebaví a chtěla bych zkusit veterinu, případně pak i využít ekonomických oborů. Na VŠ se moc necítím, aspoň zatím, proto mi SŠ příjde přijatelnější volba. Další otázkou je, zda je nutné platit si studium stejně jako u VŠ?
Omlouvám se, pokud to někomu příjde jako hloupá otázka, po netu toho je moc a jsou to protichůdné názory, navíc teď se stejně asi nikam nedovolám.